Skip to main content

CELEBS

Η Naomi Campbell εξομολογείται: «Θυσίασα το να βρω το άλλο μου μισό για την καριέρα μου»

Το 90s super model παραδέχθηκε ότι έθεσε σαν προτεραιότητα την καριέρα της, κάτι που είχε σοβαρό αντίκτυπο στην ερωτική της ζωή



Σε συνέντευξή της στο The Cut που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη Δευτέρα, η εντυπωσιακή Naomi Campbell εξομολογήθηκε πως θυσίασε το να βρει το άλλο της μισό για να αφοσιωθεί στην καριέρα της. Η Campbell, η οποία είναι σήμερα 51 ετών και δεν έχει παντρευτεί ποτέ, πρόσθεσε: «Είμαι δυνατή, είμαι όμως και ευαίσθητη. Ξέρω ότι στις σχέσεις πρέπει να συμβιβάζομαι».

Pixel
Pixel

Βέβαια το δημοφιλές μοντέλο υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με πολλούς διάσημους άνδρες της showbiz. Το 1993 υπήρξε για σύντομο χρονικό διάστημα αρραβωνιασμένη με τον Adam Clayton των U2, αλλά και με τον Flavio Briatore, Ιταλό επιχειρηματία, με τον οποίο χώρισε το 2002 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Η Campbell υπήρξε επίσης ζευγάρι με τον Leonardo DiCaprio, τον Usher και το Robert DeNiro, όπως και με τον τραγουδιστή των One Direction, Liam Payne,  και το Βρετανό ράπερ Skepta πιο πρόσφατα.

Η Campbell το 2021 έγινε για πρώτη φορά μαμά, χωρίς να έχει μοιραστεί ωστόσο με τους φανς της ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Οι φήμες ωστόσο που κυκλοφορούν στα πηγαδάκια του Hollywood κάνουν λόγο για έναν Αμερικανό, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν