Skip to main content

CELEBS

Λαμπερές εμφανίσεις στο Ηρώδειο για την παράσταση της Μπελούτσι

Η Άννα Βίσση, η Μαρίνα Πατούλη, η Σία Κοσιώνη κ.α.



Η Μόνικα Μπελούτσι εμφανίστηκε στο Ηρώδειο ως Μαρία Κάλλας για τρεις μοναδικές παραστάσεις και το αθηναϊκό κοινό έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Η παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» ήταν να πραγματοποιηθεί πριν έναν χρόνο, αλλά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ακυρώθηκε.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε όλους όσοι έδωσαν το παρών για να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση και ν’ απολαύσουν επί σκηνής την χολιγουντιανή ηθοποιό.

Υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ, η πρεμιέρα στο Ηρώδειο, ήταν εντυπωσιακή, δικαιώνοντας όσους ανυπομονούσαν για την απολαύσουν.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων στη μεγάλη πρεμιέρα ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με την σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, τον οποίο νωρίτερα είχε ξεναγήσει στην Ακρόπολη, η Νατάσσα Παζαΐτη, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Μάριος Φραγκούλης, η Άννα Βίσση, η Μίνα Βαλυράκη, η Μαρίνα Πατούλη, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς και πολλοί ακόμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός