Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες 7: Η Ασημίνα βάζει σε κίνδυνο την ίδια αλλά και όλη της την οικογένεια

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 7 Στο χωριό επικρατεί μια μικρή ανάταση, όταν λαμβάνουν γράμμα απ’ τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη που καθησυχάζουν τις οικογένειες τους.



 Στο χωριό επικρατεί μια μικρή ανάταση, όταν λαμβάνουν γράμμα απ’ τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη που καθησυχάζουν τις οικογένειες τους.

Pixel

Στο προηγούμενο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:
Η Δρόσω θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Λευτέρη και την παρέα του. Η Ασημίνα αναγκάζεται να παραιτηθεί απ’ τη νέα της δουλειά και ο Πέτρος θα προβεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη. Η επιστροφή της Βιολέτας θα δώσει μια νότα χαράς στο χωριό. Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης βρίσκονται πια σε μια νέα, εφιαλτική πραγματικότητα και ένας καινούριος Γολγοθάς για την Ελένη, αρχίζει, με σκοπό να φέρει τον άντρα της πίσω.

Επεισόδιο 07. Δυο βδομάδες μετά στο χωριό επικρατεί μια μικρή ανάταση, όταν λαμβάνουν γράμμα απ’ τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη που καθησυχάζουν τις οικογένειες τους, για τις συνθήκες κράτησης που υπάρχουν στην εξορία. Μέσα τους όμως όλοι ξέρουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά και πράγματι η κατάσταση στην Λέρο είναι δραματική. Μια εικόνα ντροπής, που το καθεστώς κρατάει κρυφή.

Pixel

Ο Λάμπρος αντιστέκεται όσο μπορεί, προκειμένου να μην υπογράψει πως είναι μέλος της οργάνωσης του Δημήτρη Ορφανίδη. Μόνη του παρηγοριά, η συντροφιά ενός ηλικιωμένου άντρα.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη μετά από καιρό, ξαναφτάνουν στο αρχοντικό τους, αυτή τη φορά όμως ως προσκεκλημένοι στους αρραβώνες του Μελέτη. Ένα καινούριο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη, θα κάνει την άφιξη του, προμηνύοντας δύσκολες μέρες για τα παιδιά του χωριού.

Η Ασημίνα παίρνει μια παράτολμη απόφαση, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ίδια αλλά και όλη της την οικογένεια.

 

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου