Skip to main content

CELEBS

Κάρολος και Νταϊάνα: Οι απιστίες του ζευγαριού στο φως της δημοσιότητας

Μαρτυρίες - «φωτιά» από τους σωματοφύλακές τους



Τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του Καρόλου της Νταϊανα αποκαλύπτει βιβλίο με μαρτυρίες - «φωτιά» από τους σωματοφύλακές τους, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτουν πως οι «ερωτικές φωλιές» τους ήταν η μια απέναντι από την άλλη.

Pixel

«Οταν συνόδευα την λαίδη Νταϊάνα στα προσωπικά της ραντεβού, δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Ούτε οι συνάδελφοί μου που ήταν στην υπηρεσία του Καρόλου, ούτε οι άνθρωποι της βασίλισσας και του παλατιού, ούτε καν οι ανώτεροι μου, καθώς όλοι γνωρίζαμε ότι ανάμεσά μας βρίσκονταν και «καρφιά» που τα κάρφωναν στα tabloids», θυμάται ένας από τους πρώην σωματοφύλακες της Νταϊάνα, στο «ΤHE SECRET ROYALS: SPYING AND THE CROWN, FROM VICTORIA TO DIANA» των Richard Aldrich και Rory Cormac.

Κάρολος και Νταϊάνα

Το βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας, έχει ήδη σκανδαλίσει το Παλάτι και τους Βρετανούς.

Pixel

Ο πρίγκιπας Κάρολος, που διατηρούσε σχέση με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς φέρεται να ήταν πολύ πιο προσεκτικός από την Νταϊανα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον σωματοφύλακα του πρίγκιπα Κόλιν Τρίμινγκ, όταν η Νταϊάνα επισκεπτόταν τον Τζέιμς Χιούιτ στο σπίτι της μητέρας του στην εξοχή, εκείνος έβγαζε τη νύχτα στον καναπέ, όσο το ζευγάρι χαιρόταν τον έρωτά του στο πάνω δωμάτιο.

Μαλιστα, ο Χιούιτ έπαιρνε πιο σοβαρά τα μέτρα ασφαλείας από ό,τι η Νταϊάνα. «Η Νταϊάνα ήταν σκέτη καταστροφή. Οταν ήθελε να βρεθεί με τον Χιούιτ μόνη της στο Ντέβον μας ζητούσε να την συνοδέψουμε και μετά εξαφανιζόταν για όλο το Σαββατοκύριακο. Ζούσαμε με τον τρόμο μην της συμβεί κάτι. Θα μας αποκεφάλιζαν. Σε ένα Σαββατοκύριακο άσπρισαν τα μαλλιά μας», λέει ένας από τους σωματοφύλακες και συνεχίζει: «Το χειρότερο ήταν με το ερωτικό κρησφύγετο της Νταϊάνα στο Λονδίνο. Το σπίτι που βρήκε, ήταν ακριβώς απέναντι από το σπίτι των Πάρκερ Μπόουλς στο Κλάρβιλ Γκρόουβ στο Νότιο Κένσιγκτον και μάλιστα σχεδόν δίπλα με τα γραφεία της PLO, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης… Κόλαση. Δεν έπρεπε μόνο να τους κρύβουμε από μεταξύ τους, αλλά και από τις μυστικές υπηρεσίες».

Mεγάλος ο έρωτας του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα

Mεγάλος ο έρωτας του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα

«Η Καμίλα είχε μια εκκεντρικότητα, ας το πούμε έτσι. Έκανε όλες τις καθημερινές της ρουτίνες στο σπίτι, γυμνή. Ενα πρωϊνό μάλιστα είδαμε τον Χιούιτ να κοιτάει την Καμίλα στο απέναντι διαμέρισμα να γυμνάζεται ολόγυμνη… Ο σύζυγός της ήταν στο γραφείο του και ο Χιούτ τον γνώριζε. Ηταν κάποτε διοικητής του. Η Νταϊάνα έκανε τα πάντα για να ξεφύγει από μας. Ακόμα και όταν δεν υπήρχε λόγος. Προκαλούσε πολλαπλούς πανικούς σε όλους μας, όταν αποφάσιζε να εξαφανιστεί και να πάει για ψώνια στον King’s Road με μόνη ασφάλεια τα μαύρα γυαλιά ηλίου της». «Μια φορά στο Αυστριακό θέρετρο Lech, κατέβηκε από το λούκι του σαλέ και τον πρώτο όροφο και εξαφανίστηκε για μια βόλτα μόνη της. Έγινε χαμός. Την ψάχναμε στα βουνά», υποστηρίζει ο ίδιος.

Η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του. Φωτογραφία AP

Η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του. Φωτογραφία AP


Κατά τον σωματοφύλακα, «η Νταϊάνα σχεδόν καθημερινά σκαρφιζόταν και κάτι για να μας κοροϊδέψει, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Οταν είχε την σχέση με τον Πακιστανό γιατρό, τον έβαζε στο παλάτι του Κένσιγκτον κρυμμένο στο πορπαγκάζ της BMW της. Δεν ήξερε ότι η ράμπα στην είσοδο είχε ζυγαριά. Οταν βλέπαμε 198 pounds βαρύτερο το αμάξι να επιστρέφει από όταν έφυγε, καταλαβαίναμε ότι είχε κρυφό συνεπιβάτη. Κάναμε πως δεν καταλαβαίναμε. Μια φορά όμως δεν άντεξα. Μόλις είδα την μέτρηση 220 pounds έξτρα, της είπα ότι ο "κρυφός συνοδός της πάχυνε και θα έπρεπε να κάνει δίαιτα". Από τότε δεν ξαναμετρήσαμε υπέρβαρο στο αυτοκίνητό της. Τον συναντούσε εκτός παλατιού».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου

CELEBS

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Παίρνουν διαζύγιο; - «Δε μένουν πια μαζί»

«Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει»