Skip to main content

CELEBS

Ο Michael Kors μεταμορφώνει τις Bella Hadid και Cindy Bruna σε κορίτσια του Bond

Η επιστροφή του θρυλικού 007 επηρεάζει και τη γυναικεία μόδα σε μια limited edition συλλογή



Όπως διαβάζουμε στη βρετανική Vogue, το σημερινό κορίτσι του Μποντ είναι πιο ισχυρό και πιο έξυπνο από ποτέ - σκεφτείτε τη Naomie Harris ως Moneypenny, τη Léa Seydoux ως Madeleine Swann και την Ana de Armas ως πράκτορα της CIA Paloma. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που ο MICHAEL Michael Kors συνεργάστηκε με το franchise 007 σε μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία της νέας ταινίας No Time To Die.

bongi

Διαθέτει 11 μοναδικά κομμάτια που αποτυπώνουν το πνεύμα Bond girl, η capsule συλλογή περιλαμβάνει τσάντες με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα, μαγιό και υποδήματα σε μαύρο και χρυσό, ιδανικά για οποιονδήποτε μετακινείται ή κρύβεται από εχθρούς… στις Μπαχάμες.

bong

Απολύτως ιδανικές για το ρόλο τους, οι σταρ της καμπάνιας Bella Hadid και Cindy Bruna ζουν τα όνειρά τους σε σκηνές δράσης στο The Ocean Club - την ακριβή τοποθεσία της ταινίας του Μποντ του 2006 Casino Royale. «Λατρεύω την ανεξαρτησία και τον πολύπλευρο χαρακτήρα κάθε διαφορετικού κοριτσιού Bond», σχολιάζει η Hadid, η οποία φοράει ένα κομψό μαγιό και ένα μπλουζάκι Agent 007 στα γυρίσματα. «Η γυναίκα που το φορά μπορεί να είναι τα πάντα και τίποτα. Να είναι παντού και πουθενά. Κλασική, cool και ανεξάρτητη».

Φωτό: COURTESY OF MICHAEL KORS

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα