Skip to main content

CELEBS

Julia Roberts: κομψή με κολάν και loafers στη Νέα Υόρκη!

Η ηθοποιός συνδύασε το δερμάτινο κολάν με δύο κλασικά κομμάτια κλειδιά και το έκανε πιο διαχρονικό από ποτέ!



Γνωστή για το υπέροχο, πλατύ σχεδόν πάντα πηγαίο χαμόγελο, τις σημαντικές της δουλειές, το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και την αγκαλιά γύρω από τη φυσική ομορφιά, η Τζούλια Ρόμπερτς αποδεικνύει πως αν και πολλές φορές επιλέγει να απέχει από τα πράγματα, εξακολουθεί και παραμένει μια γυναίκα με άποψη και στυλ σε κάθε βήμα της ζωής της. Αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος αλλά και παράλληλα μια βραβευμένη σταρ, η Ρόμπερτς καθώς ετοιμάζει ένα νέο πρότζεκτ, δίνει όλο και περισσότερες ευκαιρίες στο κοινό για να απολαμβάνει λίγο λίγο το κομψό στυλ της.

Η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό αποδεικνύει πως οι ανατρεπτικές εμφανίσεις δεν έχουν ηλικία ούτε κοινωνικό status. 

Πρόσφατα, η σταρ του Pretty Woman δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με μερικά μη συμβατικά looks, αλλά σε αυτή την τελευταία εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, φόρεσε ένα καρό παλτό σε στυλ κάπας πάνω από ένα γκρι πουλόβερ. Αυτό όμως που απογείωσε το κατα τα άλλα basic look της ήταν το δερμάτινο  κολάν σε συνδυασμό με τα Gucci loafers της και μια μικρή δερμάτινη τσάντα με αλυσίδα.

 

Photo Credits: @The image direct

Κάποιοι αποφεύγουν αυτό το είδος κολάν. Άλλοι τα φορούν μόνο για πάρτι, αλλά η Roberts μόλις μας έδωσε ένα μάθημα για το πώς να τα φοράμε σε καθημερινές εμφανίσεις και με πιο σοφιστικέ διάθεση. Το παλτό από μόνο του αποτελεί ήδη ένα statement κομμάτι, ωστόσο το δερμάτινο παντελόνι είναι ένα τολμηρό σημείο του outfit που το ξεβολεύει από την basic office λογική του. Με μια κλασική πινελιά όπως τα loafers με την υπογραφή της διάσημης ιταλικής φίρμας, η εμφάνιση καταγράφηκε στο ιστορικό με αυτές που οφείλουμε να θυμόμαστε.

Δεν είναι περίεργο που η Ρόμπερτς έχει δείξει ενδιαφέρον για τα κολάν. Μούσα της calzedonia για πολλά χρόνια, με τις πιο γνωστές πασαρέλες μόδας να τα εμφανίζουν στο δυναμικό τους τον φετινό χειμώνα αλλά και την δυνατότητά τους να μεταμορφώνονται με τα κατάλληλα αξεσουάρ σε ένα πασπαρτού κομμάτι για ένα σωρό looks, είναι ιδανικό για πολυάσχολα κορίτσια όπως εκείνη. 

Αν θέλεις να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Τζούλια Ρόμπερτς, θυμήσου να προσθέσεις μια μπλούζα ζιβάγκο ή ένα μακρύ παλτό στο look για να δώσεις την απαραίτητη πολυτέλεια που χρειάζεται το δερμάτινο κολάν για να απογειωθεί στιλιστικά. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό και πετυχημένο..

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός