Skip to main content

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff



Η Hilary Duff μοιράστηκε τα χαρούμενα νέα ότι αυτή και ο σύζυγός της, Matthew Koma, καλωσόρισαν το νέο τους πακέτο χαράς νωρίτερα αυτό το μήνα. Η σταρ του «Lizzie McGuire» γέννησε στις 3 Μαΐου το τρίτο της κοριτσάκι, που ονομάζεται Townes Meadow Bair, και η οικογένεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Pixel

«Τώρα ξέρουμε γιατί μας έκανε να περιμένουμε τόσο πολύ… Τελειοποιούσε αυτά τα μάγουλα!» Η Hilary έγραψε στο Instagram δίπλα σε φωτογραφίες. «Ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου εδώ και μήνες και οι τελευταίες 5 μέρες που σε γνώρισα, σε κοιτάξω και σε μυρίζω ήταν καθαρές στιγμές μαγείας».

Πρόσθεσε: «Όλοι σε αγαπάμε σαν να ήσουν εδώ όλη την ομορφιά».

Η Χίλαρι και ο Μάθιου -οι οποίοι είναι γονείς της Μπανκς, 5 ετών και της Μέι, 2 ετών, καθώς και του Λούκα, 11 ετών, με τον πρώην σύζυγο της Χίλαρι, Μάικ Κόμρι - είπαν στον κόσμο ότι περίμεναν ξανά μωρό σε μια αξιολάτρευτη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία.

Pixel

«Τόσο για τις σιωπηλές νύχτες», έγραφε η κάρτα, ενώ η ηθοποιός How I Met Your Father έγραψε στην ανακοίνωση, «Έκπληξη Έκπληξη!»

Η Duff και ο Koma, που ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017, αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν το 2019 – το ευτυχισμένο ζευγάρι θα γιορτάσει την τέταρτη επέτειο του γάμου του τον Δεκέμβριο.

Νωρίτερα φέτος, ο Koma υποβλήθηκε σε βασεκτομή - και το ζευγάρι κατέγραψε ολόκληρη την (άθελά του) ξεκαρδιστική διαδικασία, την οποία ονόμασε «εμπειρία 10/10».

Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια και καλώς ήρθατε στον κόσμο baby Townes!

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου