Who Is Who? - AllYou.gr

Search

ID

ALLYOU.gr

> Policies ::
05 Σεπτεμβρίου 2012
Συντάκτης : Super User

Μέλος του δικτύου της BRAINFOOD MEDIA
Αυλώνος 1, Αθήνα
Τηλ. 212.10.56.743 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος έκδοσης: Τάσος Βογιατζής (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Διευθύντρια: Μελίνα Αδαμοπούλου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Αρχισυνταξία: Ιλένα Μπόγρη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Beauty and Fashion Editor: Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Παιδί, Ψυχολογία, Fitness: Αλεξάνδρα Παπαδάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

You've got male: Θεοδόσης Κώνστας, Νίκος Κοντομήτρος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Πρόταση Ημέρας, Celebrities, Gossip: Allyou Team (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Διαφήμιση: Σοφία Παπαστάθη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) - Τηλ. 212.10.56.743


allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site: 

allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Φιλικό, θηλυκό, ενημερωτικό, γεμάτο ζωντανές ιδέες, εναλλακτικές προτάσεις, επιλεκτικές διευθύνσεις, έξυπνες λύσεις, hot spots, hot gossip, hot news, το allyou.gr γιορτάζει μαζί σου κάθε μέρα την αξία της κάθε στιγμής. Σου δίνει την ευκαιρία να βλέπεις τα πρόσωπα και τα πράγματα αλλιώς, σε βοηθάει να γνωρίσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου μέσα από τις επιθυμίες, τα "θέλω", αλλά και τους περιορισμούς και τα όρια σου και σε βάζει καθημερινά στον πειρασμό να ζήσεις τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις και ονειρεύεσαι.

Θα σου γίνει συνήθεια, ανάγκη, αγάπη, εμμονή.

Γιατί το allyou.gr είσαι ΕΣΥ!


Όροι Χρήσης


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) του περιεχομένου του allyou.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη (Ν. 2121/1993).

Κάθε κείμενο του διαδικτυακού μας τόπου, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία μας, και απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση, κάθε αναπαραγωγή, κάθε πώληση ή ενοικίαση, κάθε ανάρτηση ή κοινοποίηση ή κυκλοφορία με οποιονδήποτε τρόπο, εφόσον αυτό στοχεύει σε δημόσια ή εμπορική χρήση.

Κατ’ εξαίρεση, τα παραπάνω επιτρέπονται, υπό τον όρο της έγγραφης συναίνεσης της ιδιοκτησίας του διαδικτυακού τόπου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Η ομάδα μας!

maria-panagou
Ήταν μόλις 5 ετών όταν με το πρώτο της δημοσιογραφικό μαγνητοφωνάκι έπαιρνε συνεντεύξεις από τις φίλες της, τους γείτονες και τον εαυτό της.
tina-kouloufakou
Δεν είμαστε μια σταγόνα στον ωκεανό αλλά ο ωκεανός σε μια σταγόνα.
2018-06-04-14-19-27
Ο Θεοδόσης γεννήθηκε στην Χίο. Σπούδασε Νομικά και θέατρο στην Αθήνα.
melina-adamopoylou
Η Μελίνα Αδαμοπούλου γεννήθηκε καλοκαίρι, Ιούλιο μήνα, και πολύ θα ήθελε να ήταν όλη η ζωή της καλοκαίρι...
2019-02-08-12-38-28
Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, οι σελίδες των λογοτεχνικών βιβλίων και των περιοδικών είχαν για εκείνη μια απροσδιόριστα ελκυστική μυρωδιά...
aleksandra-papadaki
Έχω βρει τις ισορροπίες μου. Και δεν είναι καθόλου σαν εμένα. Αυτές είναι λεπτές.
marina-tsiklitira
Θα την πετύχεις στο μετρό με τα ακουστικά στ' αυτιά, καθότι πιστεύει ακράδαντα πώς οι στιγμές, οι άνθρωποι και τα κείμενα έχουν όλα το δικό τους soundtrack. 
ektoras-botrini
Ο αυστηρός σεφ φοράει τους χρυσούς σκούφους του και μας ξεναγεί σε υπέροχες γεύσεις.
lena-grigoriou
Δεν θα το πιστέψετε, αλλά όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά δεν φανταζόμουν πως τελικά θα γινόταν "η δουλειά μου".