Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 23-29 Ιανουαρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (23/1- 29/1), μόνο στο allyou.gr.

Στις 23 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα. Στις 27 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, φέρνει προβλήματα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 28 στον Υδροχόο μας γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 28 ο Άρης περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας αυθόρμητους, θαρραλέους, ενθουσιώδεις, αλλά ταυτόχρονα απερίσκεπτους κάτι άκρως επικίνδυνο αν δεν το ελέγξετε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική και να κατευθύνετε την ενέργεια που θα έχετε προς την επιτυχία. 

ΚΡΙΟΣ: Κανείς δεν έχει αντίρρηση να το γλεντήσετε και να ξεσκάσετε αφού νιώθετε πως είστε πιεσμένοι, αλλά πριν ανοιχτείτε και κατασταλάξετε επιλέξτε την ποιότητα. Επικοινωνήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας περιβάλλουν, γιατί εκτός του ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση κάποιων θεμάτων σας, θα είναι ευχάριστο και εποικοδομητικό για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Συμπεριφερθείτε λίγο πιο εγωιστικά, όμως, χωρίς να λέτε ή να κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε. Κατασταλάξτε στις απόψεις και τα πιστεύω σας και μην παρασύρεστε από τους άλλους. Μην προεξοφλείτε τα λόγια τους συντρόφου σας, αφού πολύ συχνά συμβαίνει να μη συμπίπτουν με αυτά που εννοεί. Ομολογήστε τις δικές σας αδυναμίες, ώστε με τη σειρά του να παραδεχθεί τις δικές του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, θα καταλάβετε και τις καλές τους προθέσεις. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέψετε άτομα να επεμβαίνουν στη ζωή σας. Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λειτουργήστε μυστικά και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, εξετάζοντας όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν. Μη δείξετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ούτε να κάνετε του κεφαλιού σας. Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπασμωδικές αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ: Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους από το να περιμένετε να τα ανακαλύψουν. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής. Επειδή καμιά φορά ότι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα σας χαμόγελο, ενώ σε μια συζήτηση που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί φαίνεται πως από αύριο θα σας περιμένει αρκετή δουλειά.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε μία τάξη υποθέσεις και εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στο σύντροφό σας. Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε ένα φίλος σας που έχει πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών σας στόχων, μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα καινούριο άτομο που μπήκε στη ζωή σας. Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή για να μη βγει το παρελθόν μπροστά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν επιμένετε να είστε κτητικοί, να θυμάστε πως θα αντιμετωπίσετε την ίδια μεταχείριση αργότερα. Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και θα βρείτε λύσεις εκεί που αδυνατούσατε τον προηγούμενο καιρό. Πλέον θα ξέρετε τι να κάνετε και πότε να λειτουργήσετε για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας προτερήματα και θα νιώσετε πολύ καλά. Ξεφαντώστε, διασκεδάστε και φλερτάρετε όσο θέλετε, οι μέρες μοναξιάς πέρασαν. Εάν έχετε κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας βρείτε τρόπους να τα λύσετε και μη μένετε παθητικοί. Θίξτε τα κακώς κείμενα χωρίς εκνευρισμό για να βρεθεί το δίκαιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα βιώματα που θα έχετε θα είναι ενδιαφέροντα. Μερικά από αυτά θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, ενώ κάποια άλλα θα σας προβληματίσουν και θα σας παροτρύνουν σε αλλαγές. Δεν πρέπει να είστε υπερβολικά ανέμελοι , γιατί οι πράξεις σας θα έχουν επιπτώσεις. Έχει μεγάλη σημασία να διατηρήσετε κάποια στεγανά τα οποία θα σας δώσουν την απαραίτητη ασφάλεια. 

ΙΧΘΥΣ: Αντί να ξεχάσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα, βρείτε μέσα από αυτά λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Δεχθείτε τις αδυναμίες σας αφού δεν μπορείτε να τις απαλλαγείτε. Μπορείτε να περάσετε θαυμάσια, αρκεί να μη σκέφτεστε συνέχεια τα οικονομικά. Αλλάξτε τις αρνητικές σκέψεις που σας χαλούν τη διάθεση, με θετικές που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση.
 

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;