Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης  25 Φεβρουαρίου 

Η Αντα Λεούση στις καθημερινές της προβλέψεις



 

ΚΡΙΟΣ: Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μη τα μετράτε όλα στα δικά σας μέτρα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε το θυμό σας σαν εκτόνωση γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σας απομυζούν ενέργεια. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομο σας. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ανακαλύψτε καινούριες πηγές κέρδους, για να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε.

 

ΛΕΩΝ: Επειδή η απομάκρυνση των φόβων και των προκαταλήψεων σας, έχει μεγάλη σημασία, μην απορροφηθείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό.

 

ΖΥΓΟΣ: Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες που υπάρχουν, για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δε σας εκφράζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν προστριβές και εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα και να έρθει ρήξη στις μεταξύ σας σχέσεις, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία στις συζητήσεις που θα ανοίξετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως, κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά αφού η σχέση σας δεν είναι ανταγωνιστική δε θα έχετε πρόβλημα για μια αρμονική συμβίωση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ρομαντική διάθεση από μέρους σας θα είναι διάχυτη και αυτό θα το εισπράττει ο σύντροφός σας, γι’ αυτό αν κάποιες στιγμές νιώσετε αρνητικά, περιορίστε συναισθήματα όπως ζήλια ή θυμό.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι κάντε την συναισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς, όμως, να δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;