Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 3 Μαΐου

Ξεκουράσου και απόλαυσε την ενέργεια της άνοιξης



 

ΚΡΙΟΣ: Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστεί το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά.

Pixel
Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν οι καταστάσεις που θα προκληθούν από εσάς, αν δε δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν στομαχικές διαταραχές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανήκετε στους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αγάπη, έρωτας, όμορφες στιγμές και ρομαντισμός. Όμως, καλό είναι να τα δείχνετε και στον σύντροφό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εύστοχες και η δημιουργικότητά σας που θα είναι στα ύψη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα εισοδήματά σας.

 

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε σε ουσιαστικές βάσεις, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν κέρδη από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύστε τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επιτυχίας, την πίστη και την αισιοδοξία στις δυνάμεις σας, ολοκληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που είχατε ξεχάσει.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις που τρέφετε, θα έχετε αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Οι αλλαγές στον τρόπο της σκέψης σας θα συμβάλει στην ανανέωση της σχέσης σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας. Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά, ούτε οι παρορμητικές κινήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο προς όφελος των συμφερόντων σας. Έχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες γιατί γεμίζετε διλήμματα το σύντροφό σας. Έχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δυναμικές σας ενέργειες θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας. Επιβληθείτε σε κάποιους αν χρειαστεί για να βάλατε τα πράγματα στη θέση τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή κάποιοι θα σας γκρινιάζουν. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι το ουσιαστικό, αφεθείτε στα συναισθήματά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι είδους μητέρα θα είσαι με βάση το ζώδιό σου

Ετοιμαζόμαστε για τη γιορτή της μητέρας ρίχνοντας μια ματιά για το τι λένε τα άστρα για τη μητρότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Μαΐου

Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Love horoscope: τι λένε τα άστρα για την αγάπη τον Μάιο

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σας αυτόν τον μήνα σύμφωνα με το ζώδιό σας

Προτεινόμενα

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών

FOOD

5 τροφές που είναι γεμάτες με ηλεκτρολύτες, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

Οι ηλεκτρολύτες δεν βρίσκονται μόνο στα αθλητικά ποτά. Μπορείτε να τους πάρετε και από πολλές θρεπτικές τροφές.