Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 22 Ιουλίου

Εντείνετε τις προσπάθειες για να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας



 

ΚΡΙΟΣ: Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε. Εντείνετε τις προσπάθειες για να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας για πλήρη συναισθηματική κάλυψη. Λόγια συνεργατών σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση πως δεν πρέπει να εμπιστευθείτε τη λογική σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υιοθετήστε έναν πιο σωστό και δίκαιο τρόπο ιεράρχησης, μετρώντας πρώτα τις επιθυμίες σας, μετά τις φιλοδοξίες σας και ύστερα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Κυνηγήστε με επιμέλεια την ουσία των πραγμάτων στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά θέματα, χωρίς να κάνετε από μόνοι σας περίπλοκα τα εύκολα και δημιουργήσετε ανατροπές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανάλογα με τις περιστάσεις ξέρετε να βάζετε μπρος τους μηχανισμούς επίθεσης και αυτοάμυνας όταν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή δυσκολίες.

 

ΖΥΓΟΣ: Συνειδητοποιήστε, εφαρμόστε και μάθετε να προτιμάτε στο καθετί τα μικρά και ουσιαστικά βήματα, από τα μεγάλα και εντυπωσιακά που είναι αβέβαια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καινούριες ανακατατάξεις, που θα προέλθουν από συσχετισμούς ή οικονομικές συγκυρίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πείσετε κάποια πρόσωπα που χρειάζεστε να πιστέψουν σε εσάς και να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα κληθούν να σας δώσουν όσοι σας στοιχίζουν. Προτιμήστε να επιλέγετε ότι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συμπαράσταση που θα έχετε από στενούς σας συνεργάτες και φίλους, θα παραμερίσει τα εμπόδια στα εργασιακά σας σχέδια και θα σας γεμίσει πρακτικές ιδέες.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε στην κάθε σας κίνηση να σκέφτεστε λογικά και συλλογικά. Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές σας βλέψεις και την αξιοποίηση των συμφερόντων σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;