Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 28 Ιουλίου

Έχει μεγάλη σημασία να απαλλαγείτε από το στρες και το άγχος που σας έχει καταβάλλει



 

ΚΡΙΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και οργανώστε τα σχέδιά σας. Έχει μεγάλη σημασία να απαλλαγείτε από το στρες και το άγχος που σας έχει καταβάλλει, κάνοντας τη ζωή σας δύσκολη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε, θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες τόσο για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων όσο και για την μελλοντική σας πορεία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας λείπει η ηρεμία και προκειμένου να χαλαρώσετε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Κάντε το αφού το έχετε ανάγκη, αλλά επειδή όλα έχουν όρια μην ξεχάσετε να επανέρθετε στην ενεργό δράση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν άτομα που δειλιάζουν, όμως, αποφύγετε παράτολμες κινήσεις ή μεγάλες αγορές.

 

ΛΕΩΝ: Κρατήστε μια ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί παρόλο που το κλίμα θα δείχνει πιο ήρεμο αρκετές από τις σχέσεις σας θα δοκιμαστούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας. Δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικά καλέσματα που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με καινούρια πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ: Μάθετε να είστε πιο δυνατοί μέσα σε μία σχέση και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του συντρόφου σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούρια προοπτική με κοινούς στόχους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει. Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις. Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί.

 

ΙΧΘΥΣ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει