Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Δεκεμβρίου

Η πιο έξυπνή σας κίνηση θα είναι να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις



ΚΡΙΟΣ: Δείτε τη ζωή με περισσότερη ωριμότητα και εργαστείτε για την πρόοδό σας, όμως, προσέξτε τις τομές και τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Pixel
Pixel

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η πιο έξυπνή σας κίνηση θα είναι να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις. Η διπλωματία σε συνδυασμό με την έξυπνη στρατηγική θα έκαναν θαύματα, μια που μετρούν πολύ οι καλές εντυπώσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παλεύουν στην επιφάνεια να βγουν καταπιεσμένα συναισθήματα και μπορεί να αισθανθείτε φόρτιση ή να πέσετε σε κατάθλιψη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στον υπέρμετρο εγωισμό σας και στον υπέρμετρο αλτρουισμό σας, γιατί το ένα σας απομονώνει και το άλλο αφήνει να σας ποδοπατήσουν.

 

ΛΕΩΝ: Κάντε κάτι ουσιαστικό για την πρόοδό σας και αφήστε στην άκρη τα «δεν μπορώ», που είναι αψυχολόγητα. Σας χρειάζεται πληροφόρηση και μια νέα τακτική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας, γιατί με το να πετάγεστε από τη μια υπόθεση στην άλλη τα κάνετε όλα χειρότερα αφού έτσι κι αλλιώς δεν τα προλαβαίνετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Το στοιχείο της ωριμότητας που έχετε μέσα σας, σας κάνει καταπιεστικούς αλλά κάποιες φορές σας βγαίνει το παιδί που κρύβετε και γίνεστε επιπόλαιοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εφόσον η καρδιά σας ζητάει διαφορετικά πράγματα από αυτά που υπαγορεύει η λογική σας, τολμήστε κάτι πρωτότυπο για να αποφύγετε τις επαναλήψεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τις σχέσεις σας και μη διακυβεύετε τα κεκτημένα σας. Δώστε προτεραιότητα στον επαγγελματικό σας τομέα και γενικά σε ό,τι πιστεύετε ότι νοσεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φέρτε τα πράγματα προ τετελεσμένων γεγονότων για να φανεί η αξία σας. Επενδύστε στο μέλλον, όχι απαραίτητα με χρήματα, αλλά με πιο πολλή ενέργεια και χρόνο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αλλάξουν τη ζωή σας, γι’ αυτό δώστε τη μάχη που απαιτείται για να εναρμονίσετε την προσωπική με την κοινωνική σας ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε άμεσα από τις κακές συνήθειες, γιατί δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Να θυμάστε πως μόνο η αλήθεια μπορεί να σας απελευθερώσει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι είδους μητέρα θα είσαι με βάση το ζώδιό σου

Ετοιμαζόμαστε για τη γιορτή της μητέρας ρίχνοντας μια ματιά για το τι λένε τα άστρα για τη μητρότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Μαΐου

Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών