Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 3 έως 9/1

Θα έχετε φέρει ψυχολογική υποστήριξη από άτομα που αγαπάτε



Στις 5 η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος. Στις 9 ο Ήλιος στον Αιγόκερο σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, θα σας φέρει ψυχολογική υποστήριξη από άτομα που αγαπάτε, αλλά υπάρχει κίνδυνος η φροντίδα που θα δεχθείτε να την εκλάβετε ως καταπίεση και να φερθείτε απότομα.

 

ΚΡΙΟΣ: Σαφώς και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, άλλα να ξέρετε ότι δεν θα είναι χωρίς κόπο. Ακολουθήστε μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά στις συνεργασίες και να σας προφυλάξουν από άσκοπους κινδύνους στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, γιατί κινδυνεύετε να εξαντληθείτε. Επικεντρωθείτε σε θέματα οικογενειακά που επιζητούν λύση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας. Οι υποχωρήσεις θα αρχίσουν να γίνονται το μεγαλύτερο σας όπλο. Συμβαδίστε με τους άλλους και αισθανθείτε πως μπορείτε να μοιραστείτε πράγματα μαζί τους. Μπορείτε να είστε πιο δοτικοί χωρίς να φρενάρετε το μέλλον σας. Θα ξυπνήσουν αρκετά απωθημένα σας, αλλά βρίσκεστε κοντά στο να κλείσετε συναισθηματικούς κύκλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαράξτε μια καινούρια τακτική, αφήνοντας στην άκρη λάθη και υπερβολές του παρελθόντος. Επειδή το θέμα δεν είναι να καλύπτετε επαρκώς μόνο τις καθημερινές ανάγκες, πρέπει να αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές και αποδοτικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα. Με επίμονη προσπάθεια και ευσυνείδητη εργασία θα τα βγάλετε πέρα επάξια, ακόμα και αν αυξηθούν τα έξοδά σας ή αν τα έσοδά σας δεν είναι αντάξια των προσδοκιών σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντικρίστε κατάματα την πραγματικότητα και αντιμετωπίστε την ως έχει, για να κατευθυνθείτε σωστά στο παρόν και να μην κάνετε συνέχεια αναδρομές στο μέλλον. Όταν δίνονται μάχες υπάρχουν λάφυρα, αλλά υπάρχουν και ζημιές. Βρείτε μέσα σε αυτή την τρέλα χρόνο και για εσάς, φροντίζοντας να ξεκουραστείτε για να αποφορτίσετε το νευρικό σας σύστημα. Έχετε βάλει σκοπό να ενισχύσετε τα οικονομικά σας και πολύ καλά κάνετε.

 

ΛΕΩΝ: Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά. Το αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε, θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας. Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δε θα έρθουν αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας. Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία, να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή. Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο οι περισσότεροι από εσάς θα δώσετε λύση σε πολλά προβλήματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά. Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έλθουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα μειώσει το άγχος που έχετε για τα θέματα του εργασιακού σας χώρου. Όμως, ακόμα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει. Επωφεληθείτε για να εισπράξετε αγάπη, στοργή και υλικά αγαθά, από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και από στενούς συνεργάτες, αλλά παράλληλα φροντίστε να έχετε χαμηλώσει τους τόνους απέναντι στους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Οι σημαντικές αλλαγές που θα έχετε στον ερωτικό τομέα θα σας οδηγήσουν σε καλό δρόμο για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Προτιμήστε να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε, καθώς η βδομάδα δεν προτείνεται για να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εβδομάδα φέρνει τα πάνω κάτω στον εργασιακό σας χώρο, ενώ οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμούς που πολλές φορές θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε. Όμως, αν δείτε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάποιες καταστάσεις, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας στηρίξουν. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βδομάδα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος. Τα εμπόδια που θα προκύψουν δεν θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε.

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που δε θα είναι της αρεσκείας σας, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας ακόμα και αν αυτό σας πιέζει και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση, για να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες. Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα του εαυτού σας εσωτερικά και εξωτερικά και σταματήστε να παίζετε τον γιατρό του εαυτού σας. Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούριο τρόπο ζωής, είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα