Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για το ζώδιό σου

Δες πώς θα γιορτάσεις στις 14/2 είτε είσαι single είτε είσαι σε σχέση



Πώς θα περάσει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς θα είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με το ζώδιο σας:

Κριός

Είστε ελεύθεροι και έτοιμοι να συναναστραφείτε, Κριοί; Αν ψάχνετε για το "The One", ίσως εκπλαγείτε να μάθετε ότι μπορεί να το έχετε ήδη βρει. Μια απίθανη σύνδεση θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σας, καθώς η αφθονία της ενέργειας του Υδροχόου θα εντείνει τον ενδέκατο οίκο της φιλίας σας. Μπορεί να νιώσετε μια βαθιά σεξουαλική ένταση με αυτή τη σύνδεση που θα μπορούσε να είναι συναρπαστική αλλά και τρομακτική. Όπως κι αν έρθουν τελικά τα πράγματα, ποτέ δεν θα μάθετε αν δεν προσπαθήσετε!

Εάν είστε ζευγάρι αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε ίσως χρειαστεί να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας. Μπορεί να έχετε πολύ μεγάλες ελπίδες ότι ο αγαπημένος σας έχει εκπληρώσει τις επιθυμίες σας στο V-Day. Έτσι, αυτό θα μπορούσε να γίνει με δύο τρόπους. Μπορεί να είστε απίστευτα απογοητευμένοι, οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι η τελευταία σταγόνα για τη σχέση σας. Ωστόσο, θα μπορούσατε επίσης να εκτιμήσετε ό,τι επιφυλάσσει ο σύντροφός σας, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που οραματιστήκατε για αυτήν την V-Day. Η επιλογή είναι δική σας.

Ταύρος

Βάλτε τον εαυτό σας έξω αυτήν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Ταύροι! Μπορεί να έχετε μια ξαφνική, έντονη επιθυμία να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Το να βρεις αγάπη δεν είναι εύκολο, αλλά η σημερινή κοσμική ενέργεια μπορεί να σου δώσει το κουράγιο που χρειάζεσαι για να γνωρίσεις κάποιον. Εάν νιώθετε τολμηρός, θα μπορούσατε να δεχτείτε ένα ραντεβού στα τυφλά, να παρευρεθείτε σε ένα ραντεβού ή ακόμα και να τραβήξετε τη φωτογραφία σας με κάποιον χαριτωμένο. Το να είσαι τόσο τολμηρός μπορεί να είναι αγχωτικό, αλλά μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να συνδεθείς με ένα καταπληκτικό άτομο.

Εάν έχετε ήδη σχέδια να περάσετε το V-Day με τον αγαπημένο σας, τότε μπορεί να ανησυχείτε για το πώς μπορεί να δουν οι άλλοι τη σύνδεσή σας. Ίσως θέλετε να ξεκινήσετε τη σχέση σας αυτή την ημέρα ή μπορεί να θέλετε να καυχηθείτε για την υπέροχη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά κάτι μπορεί να πάει στραβά με τον σύντροφό σας αν δημοσιοποιήσετε το V-Day σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να θέλει να κρατήσει τα πράγματα απόρρητα ή μπορεί να υπάρχει κάτι πιο βαθύ στο να θέλει να είναι διακριτικός. Μην αφήνετε καμία απογοήτευση να σας χαλάσει τη μέρα με τον αγαπημένο σας.

Δίδυμοι

Σχεδιάστε μια Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Δίδυμοι. Το να είσαι ελεύθερος δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη στη ζωή σου. Εάν νιώθετε ότι ανταποκρίνεστε, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε άλλους singles φίλους σας για να κάνετε σχέδια. Θα μπορούσε να υπάρχει μια εξαιρετικά διασκεδαστική δραστηριότητα στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε εσείς και η κολλητή σας. Ίσως πρόκειται για μάθημα μαγειρικής, γευσιγνωσία κρασιού ή τέχνες και χειροτεχνίες. Ακόμα κι αν αυτή η εκδήλωση είναι για ζευγάρια, αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς και η κολλητή σας δεν μπορείτε να διασκεδάσετε!

Αλλά αν έχετε ήδη σχέδια με τον σύντροφό σας, τότε μπορεί να θέλετε να επιβεβαιώσετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε στην ίδια σελίδα για το V-Day. Μπορεί να υπάρχει ένας παράγοντας άγχους της τελευταίας στιγμής που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια στην ατζέντα σας. Ο εραστής σας μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσει, να ζητήσει να αλλάξει σχέδια ή να ξεχάσει κάτι τελείως. Αν και αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, δεν πρέπει να αφήσετε την απογοήτευσή σας να εμποδίσει το V-Day. Εσείς και ο αγαπημένος σας μπορείτε ακόμα να περάσετε υπέροχα μαζί αν εστιάσετε στο να απολαύσετε ό,τι έχετε σχεδιάσει.

Καρκίνος

Μην απογοητεύεστε αυτήν την V-Day, Καρκίνοι. Το να είσαι ελεύθερος την ημέρα του έρωτα μπορεί να είναι ψυχικά και συναισθηματικά επιβαρυμένο. Μπορεί να νιώθετε ότι περνάτε από συναισθηματικό χτύπημα αν έχετε αντικρουόμενα συναισθήματα σχετικά με το να είστε ελεύθεροι. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να στείλετε μήνυμα στον πρώην σας, θα πρέπει να προκαλέσετε τον εαυτό σας να επικεντρωθεί στη φροντίδα του εαυτού σας και στην αγάπη για τον εαυτό σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα! Θα νιώσετε πολύ καλύτερα μετά από μια μέρα σπα, νόστιμο γεύμα ή βόλτα για ψώνια.

Ωστόσο, αν είστε με κάποιον, τότε το V-Day μπορεί να δοκιμάσει την οικειότητα της σχέσης σας. Η έντονη κοσμική ενέργεια θα ωθήσει εσάς και τον αγαπημένο σας να μιλήσετε για το μέλλον της σύνδεσής σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να λάβετε κάποιες απαντήσεις σχετικά με το πού πηγαίνει η σχέση σας. Αν και αυτό μπορεί να είναι αγχωτικό, εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να επωφεληθείτε από αυτή τη βαθιά συζήτηση. Θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκεστε στη σχέση σας μέχρι το τέλος της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Λέων

Το V-Day μπορεί να μοιάζει περισσότερο σαν καθημερινή φέτος, Λέων. Συνήθως, είστε ο τύπος του ρομαντικού που περιμένει με ανυπομονησία τα πάντα για την αγάπη. Αλλά μπορεί να αισθάνεστε ότι αυτή η ατμόσφαιρα είναι εκτός αυτής της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, ειδικά αν είστε ελεύθεροι. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε θυμωμένοι που είστε ελεύθεροι και να αισθάνεστε ότι κανείς δεν σας αγαπά. Αντί να κολλήσετε σε μια εφαρμογή, σταματήστε τον εαυτό σας έγκαιρα για να απολαύσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Διαδώστε την αγάπη για τον εαυτό σας αντί για το μίσος για τον εαυτό σας, εστιάζοντας στην αυτοφροντίδα σας.

Πόσο σοβαρό είναι για εσάς το V-Day αν είστε σε σχέση; Μπορεί να νιώθετε ότι αυτή η μέρα θα μπορούσε να δημιουργήσει ή να διακόψει τη σύνδεσή σας. Δεδομένου ότι θα υπάρχουν μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε τον εαυτό σας. Εάν ο σύντροφός σας δεν σας εκθειάζει, τότε μπορεί να είστε αρκετά απογοητευμένοι. Ωστόσο, μπορεί επίσης να το δείτε ως ένα σημάδι για να εγκαταλείψετε τη σύνδεσή σας εάν δεν σας αντιμετωπίζουν όπως θέλετε. Κάποιος άλλος θα σου φερθεί όπως σου αξίζει!

Παρθένος

Μην αφήνεις τη μέρα να περάσει χωρίς να κάνεις τίποτα διασκεδαστικό, Παρθένε! Μπορεί να είναι εύκολο να απορρίψετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν είστε ελεύθεροι. Τελικά, ποιος θέλει να παρακολουθήσει μόνος του ένα δείπνο με πρόθεμα V-Day ή να βρεθεί σε μια εκδήλωση ζευγαριών; Αν θέλετε να ξεχάσετε όλες τις δραστηριότητες, τότε καλό θα ήταν να σκεφτείτε αυτήν την ημέρα όπως όλες τις άλλες. Ωστόσο, μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας με δουλειές και θελήματα απλώς και μόνο για να ξεχάσετε την μοναξιά σας στο V-Day.

Δεδομένου ότι η V-Day μπορεί να είναι μια σημαντική γιορτή για τη σχέση σας, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια επιπλέον προσπάθεια για να την τιμήσετε. Ως εργατικό ζώδιο της γης, μπορεί να χάσετε τη διασκέδαση και τον αυθορμητισμό αν σας πιάσει το πρόγραμμά σας. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τότε η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα μπορούσε να σας αιφνιδιάσει. Θα μπορούσατε να πιαστείτε στα χέρια από τον σύντροφό σας εάν δεν έχετε κανένα δώρα ή σχέδιο στην άκρη. Γι' αυτό, φροντίστε να κάνετε τον σύντροφό σας να νιώσει ξεχωριστός την V-Day!

Ζυγός

Το ότι είσαι ελεύθερος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να διασκεδάσεις λίγο, Ζυγέ. Η λίμπιντο σας μπορεί να είναι πιο έντονη από ποτέ αυτήν την παθιασμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Βελτιώστε το σόλο παιχνίδι σας απολαμβάνοντας νέα παιχνίδια, αφροδισιακά και σέξι εσώρουχα. Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε έναν κολλητό φίλο. Αλλά αυτό το ραντεβού θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο αν δεν είστε προσεκτικοί.

Εάν δεν πετάτε μόνοι σας, τότε εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να έχετε μια πολύ πικάντικη διάθεση αυτή τη V-Day! Η σεξουαλική ενέργεια θα είναι απαράμιλλη. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να δυσκολευτείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλο και τα ρούχα σας. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να πηδήξετε κατευθείαν στο κρεβάτι, μπορεί να βρείτε ότι είναι πιο διασκεδαστικό να το πάτε πιο αργά. Το έντονο προκαταρκτικό παιχνίδι σας θα οδηγήσει σε εκρηκτικό, δυναμικό σεξ!

Σκορπιός

Δείξε την αγάπη στην οικογένειά σου αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Σκορπιέ. Το να πετάς σόλο την ημέρα της αγάπης δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε αγάπη να δώσετε ή συνδέσεις για να γιορτάσετε. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια επιπλέον ξεχωριστή μέρα για την οικογένειά σας, τότε κάντε κάτι ωραίο γι' αυτήν. Θα μπορούσατε να αγοράσετε λουλούδια στη μαμά σας ή να φτιάξετε ένα καλάθι V-Day για τον αδερφό σας. Διαδώστε την αγάπη δείχνοντας στην οικογένειά σας πόσο σημαίνουν για εσάς.

Τα μωρά μπορεί να είναι στο μυαλό σας εάν εσείς και ο σύντροφός σας θέλετε να προσθέσετε στην οικογένειά σας. Η σεξουαλική ενέργεια του V-Day θα μπορούσε να είναι εκρηκτική και παθιασμένη. Έτσι, εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να είστε πολύ ζεστοί ο ένας για τον άλλον! Εάν ελπίζετε να συλλάβετε, τότε η κοσμική ενέργεια θα μπορούσε να σας βοηθήσει με τους στόχους γονιμότητας σας. Εκτός από αυτό, προσπαθήστε να μην τσακώνεστε με τον εραστή σας για θέματα δουλειάς ή δουλειές στο σπίτι. Αναβάλετε τη μάχη για το αύριο όταν τελειώσει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τοξότης

Ίσως θα έπρεπε να φύγεις από την πόλη μόνο για την ημέρα, Τοξότη. Το να είσαι ελεύθερος την ημέρα V-Day μπορεί να το αισθάνεσαι ασφυκτικό, καθώς μπορεί να υπάρχουν μόνο εκδηλώσεις για ζευγάρια στην περιοχή σου. Επιπλέον, μπορεί να εκνευριστείτε πολύ αν οι ζευγάρι σας φίλοι σας βομβαρδίζουν με μηνύματα σχετικά με τον σύντροφό τους και τα σχέδια της V-Day. Έτσι, θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας σήμερα πηγαίνοντας κάπου αλλού. Μια ημερήσια εκδρομή θα μπορούσε να είναι η επαναφορά που χρειάζεστε για να νιώσετε ανανεωμένοι!

Εάν προσπαθείτε να σχεδιάσετε κάτι ξεχωριστό για τον σύντροφό σας, τότε μπορεί να κατακλυστείτε από το πόσα πράγματα έχετε να κάνετε. Αν και είναι φοβερό να έχεις επιλογές, μπορεί επίσης να είναι αγχωτικό. Εφόσον έχετε την επιλογή, θα πρέπει να σκεφτείτε τι θα ήταν το πιο διασκεδαστικό για εσάς και τον σύντροφό σας. Δοκιμάστε να πάτε με μια δραστηριότητα που θα απολαύσετε και οι δύο, όπως μασάζ  ζευγαριού ή μια διασκεδαστική συναυλία. Ό,τι κι αν γίνει, δεν θα τα πάτε άσχημα με τα σχέδιά σας V-Day!

Αιγόκερως

Το να είσαι single δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου ένα δώρο V-Day, Αιγόκερε. Μπορεί να αισθάνεστε καλύτερα για την ελευθερία σας δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να βάλετε σε ένα κουτί με τις αγαπημένες σας σοκολάτες. Ή θα μπορούσατε να κάνετε ένα ταξίδι για ψώνια. Ό,τι κι αν κάνετε, προσπαθήστε να τηρείτε κάποιο σχέδιο προϋπολογισμού. Εάν δεν το κάνετε, τότε μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψετε.

Πόσο σου κοστίζει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν είσαι σε σχέση; Αν και τα χρήματα δεν σημαίνουν τα πάντα, παίζουν ρόλο στο πόσο μπορεί κάποιος να νοιάζεται για εσάς. Μπορεί να έχετε ήδη αγοράσει μερικά πράγματα για τον αγαπημένο σας που ξέρετε ότι θα απολαύσει. Αλλά μπορεί να εκπλαγείτε από το τι έχει ο αγαπημένος σας για εσάς σε αντάλλαγμα. Η τιμή μπορεί να μην έχει σημασία αν ο αγαπημένος σας αφιέρωσε χρόνο και φροντίδα για να σας προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Αν όχι, τότε ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τη σύνδεσή σας.

Υδροχόος

Το να είσαι ελεύθερος την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να σας δημιουργήσει αντιφατικά συναισθήματα, Υδροχόε. Από τη μια πλευρά, μπορεί να αισθάνεστε ενδυναμωμένοι από την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας σε αυτές τις χυμώδεις διακοπές. Αλλά από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να νιώσετε μοναξιά αν νιώθετε ότι χάνετε μια σχέση. Αντί να εστιάζετε στα αρνητικά, εστιάστε στα θετικά. Είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε αυτήν την ημέρα. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, αυτόν τον χρόνο για να κάνετε τα αγαπημένα σας πράγματα για να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και να είστε ελεύθεροι!

Ωστόσο, η κοσμική ενέργεια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου θα σας ενθαρρύνει να αναλογιστείτε τη σχέση σας. Μπορεί να έχετε μια απροσδόκητη αλλά έντονη επιθυμία να μείνετε μόνοι. Αντί να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας, ίσως αξίζει τον κόπο να μιλήσετε με τον σύντροφό σας. Μπορεί να υπάρχουν τόσα πολλά να συζητήσετε, όπως γιατί νιώθετε την ανάγκη να εγκαταλείψετε τη σύνδεση και τι μπορείτε να κάνετε και οι δύο για να βελτιώσετε τη σχέση. Η κατάσταση της σχέσης σας θα μπορούσε να επηρεαστεί από το πώς θα πάει αυτή η συνομιλία.

Ιχθύς

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα γεννήσει κάθε λογής συναισθήματα, Ιχθύς. Εάν είστε ελεύθεροι και έχετε κουραστεί να συναναστρέφεστε, τότε αυτή μπορεί να είναι μια συναισθηματικά κουραστική μέρα. Συνήθως, είστε ένας αισιόδοξος ρομαντικός. Αλλά η κοσμική ενέργεια μπορεί να είναι λίγο καταθλιπτική, οπότε αυτό θα αμβλύνει το πνεύμα σας. Αντί να ξεφύγετε από τα συναισθήματά σας, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Θα μπορούσε να είναι απίστευτα καθαρτικό να κλάψεις στο αγαπημένο σου soundtrack μιας rom-com!

Αλλά αν είστε σε σχέση, τότε μπορεί να θέλετε να είστε διακριτικοί σχετικά με το πόσα έχετε ξοδέψει για τις γιορτές της V-Day. Μπορεί να αισθάνεστε αβέβαιοι για θέματα χρημάτων, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για το πόσα έχετε ξοδέψει για τον σύντροφό σας. Ομοίως, ο σύντροφός σας θα μπορούσε να αισθάνεται το ίδιο. Μην εστιάζετε στην τιμή των δώρων σας ή στις προγραμματισμένες δραστηριότητες σας. Εστιάστε στις προθέσεις πίσω από αυτό που επιφυλάσσετε εσείς και ο σύντροφός σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο κάτω κάτω, δεν μπορείς να βάλεις ένα τίμημα στην ευτυχία.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!