Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ενδείξεις ότι ο πρώην σου δεν σε έχει ξεπεράσει, σύμφωνα με το ζώδιό του

Του λείπεις; Ας το ανακαλύψουμε.



Όλοι ξέρουν ότι το καλύτερο μέρος του χωρισμού είναι να το να τα ξαναφτιάχνεις, αλλά πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτή η ιστορία αγάπης δεν έχει τελειώσει οριστικά; Οι σχέσεις μπορεί να είναι απίστευτα περίπλοκες, γι' αυτό πρόκειται να αποκαλύψω όλα τα ενδεικτικά σημάδια που δείχνουν ότι ο πρώην σας εξακολουθεί να μην σας έχει ξεπεράσει, σύμφωνα με το ζώδιό του. Εφόσον και τα δύο μέρη είναι πρόθυμα να δουλέψουν και να συναντηθούν στα μισά του δρόμου, η επιλογή να ξαναβρεθείτε μαζί με τον πρώην σας μπορεί να οδηγήσει σε μια ανταποδοτική και μακροχρόνια ένωση που ενισχύει την ικανότητά σας να μεγαλώνετε μαζί. Θυμηθείτε, οι γενέθλιοι χάρτες μας αποτελούνται από μια σειρά ενεργειών που πρέπει να ληφθούν υπόψη, οπότε φροντίστε να διαβάσετε για τον ήλιο, το φεγγάρι και το ζώδιο τους.

Αν θέλετε να το κάνετε ένα βήμα παραπέρα, θα θέλετε επίσης να διαβάσετε για τα ζώδια του Άρη και της Αφροδίτης, δεδομένου ότι αυτοί οι δύο πλανήτες αντιπροσωπεύουν τα πάντα, από τη γλώσσα της αγάπης και το στυλ φλερτ μέχρι αυτό που τροφοδοτεί τα πάθη μας και τα σαρκικά μας ένστικτα. Δεν αναφέρονται στον Άρη - τον πλανήτη του πάθους και της σεξουαλικής έντασης– και την Αφροδίτη –τον πλανήτη της αγάπης, του ρομαντισμού και της φιλίας– ως τους «Κοσμικούς Εραστές» για το τίποτα, οπότε κάντε τη δέουσα μελέτη σας και βεβαιωθείτε ότι τα αστρονομικά σας δεδομένα είναι σύμφωνα ως προς αυτό.

Αν και δεν πρέπει ποτέ να επιστρέψετε σε ένα τοξικό μοτίβο σχέσης ή να επιστρέψετε σε έναν πρώην εραστή που δεν σας σέβεται, ένας χωρισμός μπορεί να δώσει και στα δύο μέρη χρόνο να αναπνεύσουν και να συμβιβαστούν με αυτό που πραγματικά θέλουν. Το να περάσετε χρόνο χωριστά στοχαζόμενοι για αυτά που ήρθαν και έφυγαν μπορεί να ρίξει φως σε αυτά που δεν είχατε δει πριν, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως ήσασταν καλύτερα μαζί από ό,τι νομίζατε αρχικά.

Πώς θα καταλάβετε ότι δεν σας έχει ξεπεράσει σύμφωνα με το ζώδιό του

Είτε ονειρεύεστε να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας είτε απλώς ελέγχετε εάν έχουν απομακρυνθεί από τη σχέση πριν το κάνετε εσείς, να ποιες ενδείξεις φανερώνουν ότι σίγουρα δεν σας έχουν ξεπεράσει, σύμφωνα με το ζώδιό τους :

Κριός

Θα νομίζατε ότι θα ήταν εύκολο να διαβάσετε αυτό το βασικό ζώδιο της φωτιάς όταν πρόκειται για τις ρομαντικές τους σχέσεις, αλλά η έμφυτη αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός τους για το μέλλον τους κάνει όλο και πιο flirty και ανταγωνιστικούς στο τμήμα «προχωράω μπροστά». Με άλλα λόγια, ο Κριός ξέρει να παίζει κάθε είδους ρομαντικό παιχνίδι, γιατί παίζει για να κερδίσει. Λοιπόν, πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη διαφορά ανάμεσα στον υπερβολικό ζήλο του Κριού που διασκεδάζει με την ασήμαντη κατάκτηση έναντι ενός Κριού που είναι ειλικρινά αδιάφορος;

Πρώτα απ' όλα, αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν είναι από αυτά που εύκολα θα επαναπαυτεί, ειδικά όταν πρόκειται για την ανεξαρτησία και την αυτονομία του έναντι των επιθυμιών του. Έτσι, το πρώτο σημάδι που πρέπει να προσέξετε… και τολμώ να πω, το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξετε είναι όταν η αγάπη του Κριού σας είναι ακόμα ανοιχτή σε συμβιβασμούς μαζί σας και κρατά χώρο για την κοινή προοπτική σας χωρίς σύγκρουση ή αντιπαράθεση. Το δεύτερο σημάδι που πρέπει να προσέξετε είναι αν μπορείτε ακόμα να τον κάνετε να γελάσει και να αναδείξετε την παιχνιδιάρικη πλευρά του. Ο Κριός είναι ένα μεγάλο παιδί στην καρδιά και όταν σε αγαπήσει, δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να σε κάνει να χαμογελάσεις.

Ταύρος

Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτό το σταθερό ζώδιο της γης δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη, πόσο μάλλον να ξαναδεί ένα κεφάλαιο που έχουν ήδη κλείσει. Και παρόλο που πολλοί θα υποθέσουν ότι η πεισματική νοοτροπία τους πηγάζει από μια θέση υπερηφάνειας, είναι πιο σωστό να πούμε ότι απλώς γνωρίζουν καλά τι αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά τους, καθιστώντας τους απρόθυμους να συμβιβαστούν με λιγότερο από αυτό που τους αξίζει. Όχι με καθόλου αλαζονικό τρόπο, αλλά ο Ταύρος ξέρει ποια είναι η θέση του, είτε το πιστεύετε είτε όχι, η αίσθηση της αυτοεκτίμησής του είναι μέρος της γοητείας του. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί δεν μπορούν παρά να τα βρουν τόσο ελκυστικούς.

Ευτυχώς, όταν οι Ταύροι δεσμεύονται σε κάτι, είναι εξίσου σταθεροί όσο και αφοσιωμένοι μέχρι το τέλος. Έτσι, εάν η επανασύνδεση είναι το πρακτικό και ωφέλιμο πράγμα που πρέπει να κάνουν, ορίστε πώς θα καταλάβετε ότι αυτό το σταθερό ζώδιο της γης δεν σας έχει βγάλει από την καρδιά του: Πρώτον, θα αφιερώσουν χρόνο για να εξυπηρετήσουν, να βοηθήσουν ή/και να κάνουν τη μέρα σας καλύτερη με κάθε μέσο. Το να σας βάλουν με μολύβι στο ημερολόγιό τους είναι ένα κομπλιμέντο… γιατί και πάλι, στον Ταύρο δεν αρέσει να χάνει χρόνο. Δεύτερον, και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά θα αισθανθείτε την κτητικότητά τους αν νομίζουν ότι έχετε προχωρήσει. Επίσης, δεν βλάπτει να ρωτήσετε, γιατί δεν τους αρέσουν τα προσχήματα ή να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.

Δίδυμοι

Το να πείτε ότι αυτό το ευμετάβλητο ζώδιο του αέρα είναι δύσκολο να το πιάσετε θα ήταν υποτιμητικό, αλλά αν υπάρχει κάποιος που ασυλλόγιστα κολυμπάει στα προκαταρκτικά παιχνίδια και στα ερωτικά τερτίπια, αυτός σίγουρα ανήκει στους Διδύμους. Ένας λαμπρός καλλιτέχνης που κρατά τον κόσμο σε εγρήγορση με αυθόρμητα γεγονότα και έξυπνα αστεία, είναι ήδη αρκετά δύσκολο το να διατηρήσει το εξαιρετικά ασταθές εύρος προσοχής του, πόσο μάλλον να δεσμευτεί για οτιδήποτε μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα κάνει αυτό το μεταβλητό ζώδιο του αέρα όταν είστε ακόμα στη σκέψη του, και αυτά είναι τα δεδομένα.

Οι Δίδυμοι θα σας πλημμυρίζουν με μια εισροή μηνυμάτων τακτικά, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν μια σειρά από μιμίδια με χιούμορ ή/και θα κάνουν τα πάντα για να σας κάνουν check-in και μόνο για να σας κάνουν να τους σκεφτείτε. Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξετε είναι όταν σας φέρνουν αντιμέτωπο με ένα εγκόσμιο γεγονός ή μια πολωτική φιλοσοφία μόνο και μόνο για να ακούσουν τις σκέψεις σας για το θέμα. Εάν εξακολουθούν να κάνουν τα πάντα για να σας τονώσουν διανοητικά, το πιθανότερο είναι ότι δεν σας έχουν ξεπεράσει.

Καρκίνος

Υπερευαίσθητοι και νοσταλγοί, οι Καρκίνοι τις περισσότερες φορές δέχονται κακούς αντιπροσώπους επειδή είναι «άποροι» στο τμήμα αγάπης, αλλά ένα είναι σίγουρο: Μόλις αυτό το πρωταρχικό ζώδιο του νερού σας δώσει ένα κομμάτι από την καρδιά τους, θα σας ανήκει για πάντα. Ωστόσο, σε αντίθεση με την γλυκιά και ευάλωτη προσωπικότητα που συνήθως προβάλλεται στους Καρκίνους, υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά στη γλώσσα της αγάπης τους, αλλά είναι τόσο υποβλητική και μυστηριώδης που συχνά θα χάσετε το καθαρό πάθος πίσω από τις δαγκάνες του καβουριού τους. Αυτό το ζώδιο του νερού κυβερνάται από το φεγγάρι, οπότε μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε… αλλά, πραγματικά δεν έχετε ιδέα.

Αυτό μπορεί να φαίνεται τοξικό, αλλά αν η αγάπη σας για τον Καρκίνο κάνει τα πάντα για να πάρει «εκδίκηση» –μέσω ενός νέου ρομαντικού συντρόφου– δεν σας ξεπερνούν εκατό τοις εκατό. Ο Καρκίνος θέλει να τους χρειάζεσαι όσο εκείνος σε χρειάζεται, αλλά επειδή η ενσυναίσθηση και η ευαισθησία τους είναι ήδη μέρος της φύσης τους, όταν αυτό το ζώδιο του νερού ξεφεύγει για να σε ακινητοποιήσει, σας χαρίζουν την αθάνατη αγάπη τους. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πείτε ότι δεν σας έχουν ξεπεράσει είναι ο τρόπος με τον οποίο συμβαδίζουν με τις παραδόσεις (γενέθλια, αργίες, κ.λπ.) στη σύνδεσή σας. Btw, είναι ακόμα φίλοι με τους γονείς σου; Αν ναι, πιθανότατα είστε ήδη ξανά μαζί.

Λέων

Στρώστε το κόκκινο χαλί! Αν δεν έχει βασιλική μεταχείριση, αυτό το σταθερό ζώδιο της φωτιάς είναι απλά αδιάφορο. Μιλώντας για διορθώσεις, τα ζωηρά πάθη του Λέοντα μιλούν από μόνα τους, αλλά το τελευταίο πράγμα που απολαμβάνει αυτό το ζώδιο με επίκεντρο την καρδιά είναι οι δεύτερες ευκαιρίες. Δεν θα πω ψέματα, σίγουρα υπάρχει κάποια υπερηφάνεια, δεδομένου ότι ο κυβερνών πλανήτης τους (ο ήλιος) είναι επίσης το κέντρο του σύμπαντός μας, αλλά ο Λέων είναι πρωτίστως ηγέτης. Αυτό σημαίνει ότι θα θέλουν όλη την προσοχή, τη στοργή και τον σεβασμό σας. Ξέρουν ότι ξεχωρίζουν στο πλήθος και επίσης περηφανεύονται που βγαίνουν με κάποιον που λάμπει το ίδιο. Όταν ο Λέων είναι ερωτευμένος, θέλει να μοιραστεί όλες τις εμπειρίες του μαζί σου… αλλά το πιο σημαντικό, θέλει να δημιουργήσει νέες και να διασκεδάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη διαδικασία.

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πείτε αμέσως ότι αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν σας έχει ξεπεράσει είναι με τον τρόπο που το κάνουν να αναπολείτε τις καλύτερες στιγμές σας μαζί. Και παρόλο που θα νόμιζες ότι η υπερηφάνεια τους υπερισχύει της αγάπης τους, ο Λέων δεν φοβάται να δείξει την απογοήτευσή του ή πόσο τους λείπετε. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα καταλάβετε ότι σας θέλουν πίσω είναι από τις ομάδες ανθρώπων με τους οποίους βρίσκονται γύρω σας. Είναι φίλοι σου; Είναι ξαφνικά όλα στα socials σας; Δεν σας ξεπερνούν και ξέρουν ακριβώς τι κάνουν.

Παρθένος

Οι άνθρωποι συχνά υπονομεύουν τη δύναμη του Παρθένου, καθώς είναι εγγενώς ευρηματικοί και απίστευτα σεμνοί σε αυτό. Αυτό το μεταβλητό ζώδιο της γης είναι πρακτικό και θεμελιωμένο στην προσέγγισή του, και ο τρόπος που λειτουργούν στις ρομαντικές τους σχέσεις δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι Παρθένοι στοχεύουν να υπηρετήσουν, αλλά επίσης δεν πρόκειται να επενδύσουν τον χρόνο και την ενέργειά τους σε κάτι που δεν φέρνει τα αποτελέσματα που αναζητούν. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η γλώσσα αγάπης αυτού του μεταβλητού ζωδίου της γης είναι ένας συνδυασμός ποιοτικού χρόνου και πράξεων υπηρεσίας, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει ο Παρθένος είναι να σας παραπλανήσει, οπότε αυτό που βλέπετε είναι αυτό που (συνήθως) παίρνετε με αυτό το ζώδιο της γης .

Ωστόσο, εάν δυσκολεύεστε να διαβάσετε τη μυστηριώδη συμπεριφορά τους, θα θέλετε να προσέξετε μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, αν η αγάπη του Παρθένου σας μοιράζεται σποραδικά κάποια από τα πρόσφατα επιτεύγματα και τις διακρίσεις της, εξακολουθεί να σας αγαπά. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο υπερηφανεύονται περισσότερο από την αυτοκυριαρχία τους, και αν τους νοιάζει, θα θέλουν να σας το δείξουν μόνοι τους. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα καταλάβετε ότι σας αγαπούν ακόμα είναι με την ανιδιοτέλεια και τις θυσίες τους. Ο Παρθένος δεν γνωρίζει όρια όταν είναι αφοσιωμένος και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπηρετήσει αυτούς που αγαπούν.

Ζυγός

Αν νομίζετε ότι τα σημάδια του νερού είναι δύσκολο να διαβαστούν, τότε προφανώς δεν το έχετε βγει με ένα ζώδιο του αέρα, πόσο μάλλον με έναν Ζυγό! Ένα βασικό ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από την κοκέτα Αφροδίτη, η έμφυτη γοητεία του Ζυγού και η φύση που αναζητά την αρμονία συχνά συγχέεται με το φλερτ, επομένως είναι σημαντικό να είστε διακριτικοί με αυτόν τον αιώνιο καρδιακό παλμό. Άλλωστε, εκτός του ότι είναι φυσικός στην τέχνη της αποπλάνησης, οι Ζυγοί θα υπερβούν και θα αποφύγουν την αντιπαράθεση. Έχουν κατακτήσει την απόλυτη στροφή και θα αφήσουν το κεφάλι σας να προσπαθεί να απαντήσει πολλές ερωτήσεις.

Οι Ζυγοί εκτρέπονται και το κάνουν καλά, οπότε αν αναρωτιέστε αν αυτό το ερωτικό ζώδιο έχει ακόμα συναισθήματα για εσάς… Τολμώ να πω, μάλλον δεν είστε ο μόνος! Ωστόσο, θα εκπλαγείτε με το πόσο ηγέτης είναι στην πραγματικότητα ο Ζυγός, αλλά, να είστε σίγουροι, όλα είναι στο όνομα της αγάπης. Το να ξεκινήσουν συζητήσεις και ανταλλαγές μηνυμάτων μαζί σας είναι μια σημαντική ένδειξη ότι σας θέλουν ακόμα γιατί… και επιπλέον, δεν πρόκειται να μη σας υποστηρίξουν αν απλώσετε το χέρι. Ωστόσο, ακόμα κι όταν παίρνουν το προβάδισμα θα περιμένουν να τους φτάσετε στην πρωτοβουλία. Κάτι άλλο που θα παρατηρήσετε είναι ότι θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τη φιλία σας και θα περιπλανηθούν στις ίδιες κοινωνικές σκηνές με εσάς.

Σκορπιός

Αν σας ιντριγκάρουν τα υπονοούμενα και η άπιαστη συμπεριφορά, τότε αυτό θα εξηγούσε γιατί ρωτάτε για τον εραστή σας Σκορπιό. Μυστηριώδες και αινιγματικό, όταν αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού ζευγαρώνει, ζευγαρώνει για μια ζωή, και μόνο μια γεύση από την παθιασμένη και πλουτωνική αγάπη τους είναι υπεραρκετή για να σας στοιχειώνει για μια ολόκληρη ζωή. Επίσης, δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες με τον Σκορπιό, γι' αυτό και η προσωπικότητά τους είναι περισσότερο από συχνά πολωτική στους ανθρώπους γύρω τους. Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού θέλει μια αγάπη που καταναλώνει τα πάντα, αλλά αυτή η ένταση δεν είναι για τους αδύναμους. Διαπεραστικό και ψυχικό, τα σταθερά νερά του Σκορπιού κρατούν τα συναισθήματα περισσότερο από ό,τι αισθάνεται άνετα να παραδεχτεί, αλλά αυτή η γλώσσα αγάπης μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για όσους από εσάς διασκεδάζουν τη σκέψη να ξαναβρεθούν μαζί τους.

Και πάλι, αυτό θα εξαρτηθεί επίσης από το πώς τελείωσε η ιστορία του έρωτά σας, καθώς δεν ξεχνούν τις πληγές και τις προδοσίες του παρελθόντος. Ωστόσο, ένας τρόπος για να καταλάβετε ότι ο Σκορπιός δεν σας έχει ξεπεράσει είναι η καλλιτεχνική του έκφραση και η επιλογή τους στη μουσική. Αυτό το ζώδιο του νερού θα γνωρίζει διαισθητικά την τέλεια ώρα και μέρος για να μοιραστεί ένα τραγούδι, με την ελπίδα ότι θα σας κάνει να επιστρέψετε. Είτε πρόκειται για έναν στίχο που χρησιμοποιείται σε μια από τις λεζάντες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε για μια ιστορία στο Instagram με ένα κομμάτι Spotify, οι Σκορπιοί είναι διαβόητοι για την απόρριψη υποδείξεων. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα καταλάβετε ότι σας αγαπούν ακόμα είναι ο τρόπος με τον οποίο σας δίνουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις αισθήσεις σας. Ίσως είναι μια απροσδόκητη αγκαλιά ή το μεθυστικό άρωμα που φορούν στην παρουσία σας, θα ξέρετε ότι αυτό το εφέ αισθησιασμού έχει το όνομά σας.

Τοξότης

Τίποτα ενάντια στους Τοξότες, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε αυτό το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Εκτός από το ότι είναι διαβόητος για τις βάναυσες ειλικρινείς δηλώσεις και τις τολμηρές ανακρίσεις τους, η φωτιά του Τοξότη μπορεί να κλιμακωθεί τόσο γρήγορα όσο μπορεί να σβήσει. Για όσους από εσάς αναρωτιέστε αν αυτό το ζώδιο που κυβερνά τον Δία βαριέται εύκολα, η απάντηση είναι απόλυτη. Αν και, δεν είναι κάθε μέρα που ο Τοξότης συναντά το ταίρι του… οπότε όταν το κάνει, δεν θα είναι εύκολο να ξεχάσουν. Ένας αναζητητής της αλήθειας σε μια ατελείωτη αναζήτηση, αυτό το ζώδιο της φωτιάς τείνει να ενεργεί με παρόρμηση όταν πρόκειται για αγάπη.

Συνήθως ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, αλλά αν δεν ξέρουν, δεν φοβούνται να μπουν στο άγνωστο για να βρουν ό,τι ψάχνουν (ή να το αφήσουν να τους βρει εκείνο πρώτα). Σε αυτό το σημείωμα, αν αναρωτιέστε αν εξακολουθείτε να κάνετε την καρδιά του εραστή του Τοξότη σας να χτυπά δυνατά, θα το καταλάβετε αμέσως από την θορυβώδη, παιχνιδιάρικη και ξέφρενη συμπεριφορά του. Αυτό περιλαμβάνει ανόητες ανακρίσεις και αστεία, αλλά θα συμπεριφέρονται σαν μεγάλο παιδί όποτε βρίσκεστε κοντά του. Οι Τοξότες είναι επίσης ανταγωνιστικοί όταν συνθλίβονται, οπότε αυτό είναι κάτι άλλο που θα τους προδώσει.

Αιγόκερως

Όλοι γνωρίζουν ότι η επιτυχία είναι η πρώτη αγάπη του Αιγόκερου, και για την ιστορία, αυτό ξεπερνά την επιθυμία να τον αναγνωρίζουν και να τον γιορτάζουν. Για αυτό το βασικό ζώδιο της γης, η αυτοκυριαρχία είναι ο απώτερος στόχος, και αυτό συμβαίνει να έρχεται με φήμη και επαίνους κατά καιρούς. Παραδοσιακοί και εκλεπτυσμένοι, οι Αιγόκεροι είναι τυπικά «παλιάς σχολής» με τη ρομαντική τους προσέγγιση και τη γενική ερωτοτροπία. Σίγουρα, είναι τελείως αριστοκρατικοί… αλλά το πιο σημαντικό, δεν ψάχνουν μόνο στιγμιαία ικανοποίηση. Κυβερνούμενοι από τον υπεύθυνο εργασιών Κρόνο, οι Αιγόκεροι απολαμβάνουν πραγματικά το «αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα» της σκληρής δουλειάς τους γιατί στα μάτια τους, μια δουλειά που έγινε καλά είναι μια δουλειά που κερδήθηκε.

Ομοίως, αυτό το βασικό ζώδιο της γης δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να εργαστεί στη σχέση τους όταν είναι αφοσιωμένοι μακροπρόθεσμα, αλλά επίσης δεν έχουν πρόβλημα να αποχωριστούν τους δρόμους τους με εκείνους που δεν μοιράζονται πλέον τις ίδιες αξίες. Ένας τρόπος για να καταλάβετε ότι δεν σας έχουν ξεπεράσει είναι η πίστη και η αξιοπιστία. Ο Αιγόκερως θα εξακολουθεί να εμφανίζεται σε εσάς και θα κρατήσει τον λόγο του, αλλά μόνο εάν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να επιδιώξει αυτή τη σύνδεση. Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει - δεδομένης της σοβαρής και πραγματιστικής φύσης τους - αλλά η συναισθηματική τους δεκτικότητα απέναντί σας είναι επίσης ένα σημαντικό σημάδι ότι δεν σας έχουν ξεπεράσει.

Υδροχόος

Τα ζώδια του αέρα δεν είναι συνήθως συναισθηματικά πόσο μάλλον προφανή για τα ρομαντικά συναισθήματά τους, επομένως η ανάγνωση των προθέσεων τους στον έρωτα είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους διανοούμενους Υδροχόους, καθώς είναι συχνά διαβόητοι για το ότι είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι στην προσέγγισή τους. Αυτό το σταθερό ζώδιο του αέρα έχει βαθιά απήχηση με τον τρόπο λειτουργίας τους με την έννοια ότι είναι απίστευτα καθηλωμένοι με τον τρόπο τους, επειδή μόλις πάρουν μια απόφαση για κάτι ή κάποιον, είναι απίθανο να αλλάξουν γνώμη.

Σαρκαστικοί και έμφυτα εκκεντρικοί με τον τρόπο τους, οι Υδροχόοι προτιμούν να κρατούν τα πράγματα ενδιαφέροντα και προοδευτικά, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά. Με άλλα λόγια, όταν πρόκειται για συζητήσεις και παιχνίδια ψυχικού τένις, θα δοκιμάσουν κατάφωρα τις γνώσεις σας γύρω από ένα θέμα και πιθανώς θα παίξουν ακόμη και τον ρόλο του αντίλογου για πλάκα. Για παράδειγμα, ο Υδροχόος δεν σας έχει ξεπεράσει εάν εξακολουθεί να διασκεδάζει για θέματα που σας ενδιαφέρουν και συμμετέχει σε αλόγιστες διαμάχες για να έχει δίκιο. Είναι περίεργοι για τα ερωτικά τους ενδιαφέροντα, οπότε αν νιώθετε ότι  σας παίρνουν συνέντευξη, είναι καλό σημάδι.

Ιχθύς

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο αινιγματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε ο εραστής σου Ιχθύς τρέφει συναισθήματα για σένα. Για να πούμε την αλήθεια, εκτός από το ότι είναι καλλιτεχνικό και βαθιά εναρμονισμένο με τα συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα του περιβάλλοντός του, αυτό το μεταβλητό ζώδιο του νερού προτιμά την αγάπη όχι τον πόλεμο. Και παρόλο που είναι πολύ συχνά παγιδευμένοι στον εκθαμβωτικό και ιλιγγιώδη κόσμο του υποσυνείδητου μυαλού τους, η ενσυναίσθηση και η αθάνατη αφοσίωσή τους είναι έξω από αυτόν τον κόσμο. Μιλώντας για την υπερκόσμια προσωπικότητά τους, αυτό το ευμετάβλητο ζώδιο του νερού λαχταρά τη φαντασία ακριβώς όσο περιμένουν πίστη και αφοσίωση από τους σημαντικούς τους άλλους.

Είναι εγγενώς ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων, αλλά ακόμη περισσότερο όταν εμπλέκονται ερωτικά. Με αυτά τα λόγια, ένας τρόπος για να καταλάβετε ότι δεν σας έχουν ξεπεράσει είναι η εμπιστοσύνη και η συναισθηματικότητά τους. Για παράδειγμα, αν αισθάνεστε ότι σας χρωστούν κάτι και παρόλα αυτά το αρνούνται όταν το ζητάτε, τότε πιθανότατα έχετε χάσει την εμπιστοσύνη τους. Διαφορετικά, οι Ιχθύς θα εκφράσουν άνετα τα συναισθήματά τους όταν βρίσκονται κοντά σας, κάτι που είναι καλό σημάδι ότι δεν σας ξεπερνούν. Θα βρουν επίσης έναν τρόπο να σας συμπεριλάβουν στην καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα κι αν είναι κάτι τόσο απλό όσο ένα γρήγορο τηλεφώνημα για να δουν πώς τα πάτε. Θα σας καθησυχάσουν επίσης για την αγάπη τους και θα εκφράσουν τη στοργή τους μέσω πράξεων φροντίδας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός