Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 15 Μαρτίου

Προσέξτε την υγεία σας που μπορεί να κλονιστεί από τις εντάσεις των ημερών



ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε τη φαντασία σας και το δημιουργικό σας ταλέντο. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά σας προβλήματα με θάρρος και με πιο αισιόδοξη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρηματοοικονομικές υποθέσεις θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς σας. Το πρώτο μισό της μέρας θα σας προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες στα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα, και προωθήστε με πάθος τους επαγγελματικούς σας στόχους στη συνέχεια. Η καριέρα σας παίρνει τώρα μια σημαντική στροφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικές αλλαγές στα δεδομένα, θα σας οδηγήσουν να αναδιοργανώσετε τον χώρο σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, γιατί μερικά αγαπημένα πρόσωπα θα εκφράσουν τα παράπονά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύκολη θα είναι η προσωπική σας προβολή στους κοινωνικούς κύκλους και γι’ αυτό επιβάλλεται να κάνετε βήματα προόδου στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο συναισθηματικός τομέας θα σας προβληματίσει ευχάριστα, αλλά προσέξτε την υγεία σας που μπορεί να κλονιστεί από τις εντάσεις των ημερών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η έντονη δραστηριότητα στο φιλικό περιβάλλον, μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικό έρωτα. Προσπαθήστε να μείνετε περισσότερο μόνοι και να ανασκοπήσετε τα πεπραγμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καριέρα σας θα πάρει μια νέα κατεύθυνση, ενώ η συμμετοχή σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας προσφέρει ευκαιρίες ανέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξηγήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια στον εργασιακό χώρο και ασχοληθείτε με επαγγελματικές συνεργασίες στη συνέχεια. Οι σχέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργικά σχέδια μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη δουλειά σας. Η περίοδος αυτή θα σας σπρώξει να συναντήσετε κόσμο, αλλά και να ερωτευτείτε με πάθος.

ΙΧΘΥΣ: Ορισμένα θέματα στη δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν, αλλά παράλληλα θα σας προσφερθούν καλές ευκαιρίες για να περάσετε καλά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;