Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/4

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα



Στις 24 η Πανσέληνος στον Σκορπιό, δημιουργεί ανακατατάξεις οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν επιζήμιες αν δεν κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες. Προσπαθήστε να μην κινηθείτε με κριτήριο τον θυμό, καθώς θα ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων και κύμα αντεκδίκησης. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σε ό,τι θα αφορά τον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και με διάρκεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 26 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Κριό, οπότε επανέρχεται ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σε πρώτο πλάνο. Θα έχετε την τάση να κινηθείτε άμεσα για τα σχέδιά σας, οπότε θα αναλωθείτε σε σωρεία συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών.

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται προσοχή στους εκνευρισμούς και στη βιασύνη σε αποφάσεις και ενέργειες που απαιτούν να είστε συνετοί και πειθαρχημένοι, καθώς και να επιδιώξετε την ελάχιστη κατανάλωση στην υπερβολή. Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Συζητήστε χωρίς αναβολές γιατί ό,τι δεν λέτε για αυτά που σας ενοχλούν, γίνεται απωθημένο. Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει ο εγωισμός. Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας, δεn συμβαδίζει με την τύχη σας. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις, θα έχουν την τάση να καταργούν και να διαμορφώνουν ό,τι καινούριο σας προκύπτει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να προσδιοριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός και να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, το μόνο που σας συμφέρει είναι να υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα. Οι καινούριες ιδέες σας είναι ικανές να σας βοηθήσουν να παρακάμψετε τα λάθη και να βγείτε από πάνω, αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να φτάσετε στα όριά σας και να τα υπερβείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν σας αρέσει να δημιουργείτε σενάρια και να καλλιεργείτε καταστάσεις που σας εξυπηρετούν, φροντίστε να αφορούν τις δικές σας ενέργειες και όχι των άλλων, γιατί έτσι θα απογοητευτείτε. Δεν είναι κακή ιδέα να συμβουλευτείτε ανθρώπους που σας αγαπούν, μια που οι σωστές διασυνδέσεις θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το χάος.

ΛΕΩΝ: Τα προβλήματα και τις καταστάσεις που σας αφορούν μπορείτε να τα αλλάξετε, όμως, τους ανθρώπους όχι, γι’ αυτό είτε θα τους δεχτείτε όπως είναι, είτε θα τους πείτε αντίο. Εάν συνεχίσετε να ενεργείτε με την ίδια τακτική εγωισμού, δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να διατυπώσετε τις πραγματικές σας προθέσεις, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν τις φιλικές σας σχέσεις. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων, χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί. Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρων σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Εάν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε θέματα οικογενειακά, θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ανοιχτείτε οικονομικά και βάλτε πρόγραμμα στα σχέδιά σας, γιατί η αντιφατικότητά σας μπορεί να μπερδέψει τους άλλους, αλλά και να δυσχεράνει την πρόοδό σας. Προχωρήστε με την εντελώς αντίθετη τακτική που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Ενεργήστε για μια φορά έστω με δυναμισμό, γιατί αν συμπεριφέρεστε σαν το καλό παιδί για να ξυπνήσετε το φιλότιμο κάποιων δεν θα λυθεί η ανασφάλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας προβλήματα στο μέλλον σας, αργότερα που όλα θα έχουν βρει τους κανονικούς τους ρυθμούς. Οι τάσεις φυγής όταν βλέπετε ότι στριμώχνεστε, θα είναι έντονες και δεn θα σας οδηγούν εκεί που πρέπει, ενώ παράλληλα τα ερωτηματικά που θα γεννιούνται, θα είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια για να κάνετε καινούριες επαφές και διασυνδέσεις, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε αυτούς που σας την έδωσαν, ούτε αυτούς που σας στήριξαν μέχρι τώρα. Για να διαλυθούν οι προκαταλήψεις σας πρέπει να πλησιάσετε τους συνανθρώπους σας και να αποκτήσετε οικειότητα μαζί τους για να γίνουν καλύτερες οι συνδιαλλαγές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επιπολαιότητες σε αυτή τη φάση της ζωής σας δεν επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό σκεφτείτε με ψυχραιμία και βάζοντας μπροστά τη λογική. Εξάλλου, πρέπει να ξέρετε πως όσο και αν τα προβλήματα μεταξύ σας, σας φαίνονται αξεπέραστα, όλα μπορούν να διευθετηθούν αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τις προκαταλήψεις.

ΙΧΘΥΣ: Η φιλοδοξία σας να ανεβείτε στην ιεραρχία είναι μεν καλή, αλλά υπάρχει και η αξιοκρατία, οπότε κάποιοι θα καταλάβουν την πρόθεσή σας να τους χρησιμοποιήσετε. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί όσο και αν κρύβεστε πίσω από ευγένειες, η εγωιστική σας διάθεση πλήττει τις συνεργασίες σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα