Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα



ΚΡΙΟΣ: Κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, θα καταλάβετε και τις καλές τους προθέσεις. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν οι ίδιοι παραμένετε αμετακίνητοι στα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέψετε άτομα να επεμβαίνουν στη ζωή σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί και μη ρισκάρετε χωρίς να είστε σίγουροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε. Πρέπει να φροντίζετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας τη στιγμή που θα σας χρειαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας που θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους όταν μιλάτε μαζί και δείτε την ουσία για να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ: Μη δείξετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ούτε να κάνετε του κεφαλιού σας. Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπασμωδικές αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να προκαλέσετε τους γύρω σας, για να μη γίνουν δύσπιστοι μαζί σας. Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα και μην αναλώνεστε σε σκέψεις άτοπες.

ΖΥΓΟΣ: Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας, τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική. Μην αφήσετε την επαγγελματική σας καριέρα και φήμη σε συγκυρίες, αλλά φροντίστε να την προστατεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή καμιά φορά ό,τι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί. Εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας καίνε και θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος με θετικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κρίση ανεξαρτησίας που σας έχει πιάσει μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Λειτουργήστε μυστικά και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, εξετάζοντας όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δε θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις. Από το να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, προτιμήστε να εκτονωθείτε ερωτικά.

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους από το να περιμένετε να τα ανακαλύψουν. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα