Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

"Πληγωμένοι άγγελοι" του Graham Masterton

Μήπως είσαι εσύ μία ή  ένας από τους δύο τυχερούς του διαγωνισμού; 


Ζέτα Κλαπαδάκη

Αν σου αρέσει το μυστήριο και είσαι λάτρης των βιβλίων τρόμου, πάρε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα από τα 2 βιβλία που εξασφάλισε για σένα το Allyou.gr! 

Η κλήρωση έγινε.

Οι δύο τυχεροί είναι ο Μιχάλης Πράσινος και η Βασιλική Λαζάρου
Θα παραλάβουν τα βιβλία τους από : Κολωνού 12-14, Εκδόσεις ΟΞΥ, Brainfood Media, (τηλ. 210 2514123) 10.00πμ ως 17.00μμ, Δευτέρα ως Παρασκευή
                                                                                                     
Υπόθεση:
Ένα κρύο ανοιξιάτικο πρωινό στο Κορκ της Ιρλανδίας, δύο ψαράδες βρίσκουν τυχαία ένα πτώμα να επιπλέει στον ποταμό Μπλακγουότερ. Τα χέρια του και τα πόδια του είναι δεμένα και ο λαιμός του φέρει σημάδια στραγγαλισμού. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο πάτερ Χίνι, στον οποίο ανήκει το πτώμα, έχει ευνουχιστεί. Η υπόθεση ταράζει την τοπική κοινωνία, καθώς ο ιερέας ήταν ευυπόληπτος δάσκαλος μουσικής σε σχολείο αρρένων. Η αστυνόμος Κέιτι Μαγκουάιρ αναλαμβάνει να εξιχνιάσει γρήγορα το έγκλημα, αλλά τότε ένας δεύτερος παπάς βρίσκεται δολοφονημένος, με τα ίδια σημάδια κακοποίησης και με την ίδια βάναυση αγριότητα κρυμμένη κάτω από τα άμφιά του. Η Κέιτι έρχεται αντιμέτωπη με ανώτερα στελέχη του κλήρου που προσπαθούν να την παραπλανήσουν, ώστε να μη μαθευτεί το καλά κρυμμένο για δεκαετίες μυστικό. Ένα μυστικό που ξεπερνά την ανθρώπινη λογική…

Η Κέιτι Μαγκουάιρ είναι η όμορφη σαν αερικό και δυναμική αστυ¬νόμος. Ακολουθώντας επαγγελματικά τα χνάρια του πατέρα της, ανήλθε πολύ γρήγορα στην ιεραρχία της αστυ¬νομίας και φυσικά όχι άδικα.

 Στο πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο Τρομερή ομορφιά η διαισθητική και ατρόμητη αστυ¬νόμος μάς συστήθηκε με την εξιχνίαση ενός φρικιαστικού εγκλήματος που ένωνε το παρελθόν με το παρόν. Τώρα ει-σχωρεί στους συντηρητικούς κόλπους της εκκλησίας για να βρει τον δολοφόνο, και δεν σταματά εδώ.

Το επόμενο βιβλίο με τίτλο "Κόκκινο φως" θα κυκλοφορήσει το 2018 από τις εκδόσεις Οξύ.

Ο Graham Masterton είναι εφάμιλλος του Stephen King.
—Περιοδικό Other Realms

Ο Graham Masterton  γεννήθηκε στο Εδιμβούργο το 1946. Έχει εκδώσει περισσότερα από τριάντα πέντε μυθιστορήματα τρόμου και τρεις συλλογές διηγημάτων. Έχει τιμηθεί με τα βραβεία Edgar και Bram Stoker, και έχει επίσης προταθεί για το World Fantasy Award. Έζησε στο Κορκ της Ιρλανδίας πέντε χρόνια, όπου και εμπνεύστηκε την ηρωίδα του, η οποία και καθόρισε τη στροφή του στο αστυνομικό μυθιστόρημα. Ζει στην Αγγλία.

Τίτλος: Πληγωμένοι άγγελοι
Συγγραφέας: Graham Masterton
Μετάφραση: Μαρία Μουντοκαλάκη
Διάσταση: 14x21
Σελίδες: 432
Εκδόσεις: Οξύ

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα