Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Ο γαύρος όπως δεν τον έχεις ξαναφάει. 



Υλικά για 4 μερίδες

320 γρ. μακαρόνια gluten free
4 κομμάτια λιαστή ντομάτα λεπτοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο
50 γρ. αυγοτάραχο
Ελαιόλαδο
1 φιλέτο γαύρο κάτω από το λάδι
Αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια. Σε μία άλλη βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο και το γαύρο και τον λιώνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε ύστερα τη ντομάτα και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Για να κάνουμε λίγο πιο υγρή τη σάλτσα προσθέτουμε 2 κουταλιές νερό από τα μακαρόνια που βράσαμε. Mόλις  σουρώσουμε τα μακαρόνια τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με το γαύρο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Πριν σερβίρουμε ρίχνουμε από πάνω το αυγοτάραχο που έχουμε κόψει σε κομμάτια με το πίλερ.

Πηγή: Botrini.gr

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα