Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τα μυστικά για τέλεια τηγανιτά φαγητά

Ξέρουμε που κρύβεται το κλειδί της επιτυχίας τους.


Γωγώ Καρκάνη

Όποια συνταγή για κουρκούτι κι αν θέλεις να φτιάξεις (π.χ. για τηγανιτό κοτόπουλο, λαχανικά ή μπακαλιάρο), υπάρχουν δύο τρικ που πρέπει να ακολουθήσεις για να απογειώσεις το αποτέλεσμα.

Σου τα αποκαλύπτει η food blogger Άντζελα Κοντού (ahungrybear.weebly.com):

1. Προσθέτεις στο κουρκούτι ένα κουταλάκι ζάχαρη, που βελτιώνει τη γεύση και ταυτόχρονα δίνει ένα ωραίο ρόδισμα στην κρούστα κατά το τηγάνισμα.

2. Αφήνεις το κουρκούτι σου να σταθεί για τουλάχιστον μισή ώρα πριν από το τηγάνισμα.

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

Ακριβώς όταν νομίζατε ότι τα ζυμαρικά primavera ήταν ο βασιλιάς του φαγητού άνεσης της άνοιξης, εμείς σας προτείνουμε αυτό το primavera κοτόπουλου με ένα τηγάνι.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

Ψάχνετε για ένα εύκολο, εντυπωσιακό κοκτέιλ αυτό το καλοκαίρι; Μην ψάξετε πέρα από αυτές τις πολυεπίπεδες σταγόνες λεμονάδας ombre. Απογειώνουν την ιδέα πίσω από τα κλασικά αγαπημένα ποτά όπως οι παγωμένες μαργαρίτες και τα daiquiris φράουλα στο επόμενο επίπεδο με πολύχρωμες, φωτεινές στρώσεις.

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα