ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Τα μυστικά για τέλεια τηγανιτά φαγητά
Ξέρουμε που κρύβεται το κλειδί της επιτυχίας τους.
Γωγώ Καρκάνη
Όποια συνταγή για κουρκούτι κι αν θέλεις να φτιάξεις (π.χ. για τηγανιτό κοτόπουλο, λαχανικά ή μπακαλιάρο), υπάρχουν δύο τρικ που πρέπει να ακολουθήσεις για να απογειώσεις το αποτέλεσμα.
Σου τα αποκαλύπτει η food blogger Άντζελα Κοντού (ahungrybear.weebly.com):
1. Προσθέτεις στο κουρκούτι ένα κουταλάκι ζάχαρη, που βελτιώνει τη γεύση και ταυτόχρονα δίνει ένα ωραίο ρόδισμα στην κρούστα κατά το τηγάνισμα.
2. Αφήνεις το κουρκούτι σου να σταθεί για τουλάχιστον μισή ώρα πριν από το τηγάνισμα.