Skip to main content

MARKET

Νέα σειρά Chromatics της KALEOS

Η Νέα σειρά Chromatics της KALEOS δαμάζει τη δύναμη και την ομορφιά της Ανατολής και της Δύσης του καλοκαιρινού Ηλίου.



«Λεπτοί βραχίονες, έντονα χρώματα & κυκλικές γραμμές, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής στην οποία ο φακός καθορίζει το σχήμα του κάθε μοντέλου» 

KALEOS EYEHUNTERS – CHROMATICS ISSUE III – ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ 15 ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ
Η Γη είναι σφαιρική, κάθε σημείο της επιφάνειάς της, κάθε μέρα, περνά από τον ήλιο στο σκοτάδι και από το σκοτάδι στον ήλιο. Μία συνεχής μεταμόρφωση από τον αέναο χορό του κεντρικού μας αστεριού, του ήλιου με τη γη. Σε αυτό τον αιώνιο χορό, για λίγες μόλις στιγμές την ημέρα, ο ουρανός παίρνει φωτιά με κόκκινους, πορτοκαλί, μωβ και μπλε τόνους. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται λυκόφως και επαναλαμβάνεται συστηματικά ανά τον κόσμο, δημιουργώντας μία σύνδεση του παλαιού με το νέο, του χθες με το σήμερα.

kaleos_keimeno1.jpg

Η νέα σειρά Chromatics της KALEOS δαμάζει τη δύναμη και την ομορφιά της ανατολής και της δύσης του καλοκαιρινού ήλιου. Η συλλογή μας ταξιδεύει στην υγρασία της ζούγκλας του Αμαζονίου, σε Ενετικές πόλεις με παράθυρα με ανοιχτές περσίδες τα μακριά μεσογειακά μεσημέρια, στην σαβάνα της Αφρικής, σε απογεύματα που γίνονται βράδια στην παραλία αλλά και σε καυτές θερμοκρασίες της ερήμου και νυχτερινά φώτα νέον. 

kaleos_keimeno.jpg

Με τη νέα της σειρά, η KALEOS EYEHUNTERS παρουσιάζει μία συλλογή από 15 σκελετούς και σχέδια σε ιδιαίτερα έντονα χρώματα. Η δημιουργική ομάδα της KALEOS έχει δουλέψει για να δημιουργήσει για τη συλλογή Chromatics, μία σειρά στην οποία ο φακός είναι αυτός που καθορίζει το σχήμα του κάθε κωδικού. Λεπτοί βραχίονες, έντονα χρώματα, degrade φακοί και κυκλικές γραμμές είναι μερικά από τα κεντρικά χαρακτηριστικά της συλλογής. Όλα αυτά τα στοιχεία άλλωστε είναι κομμάτι του DNA και του ύφους της KALEOS EYEHUNTERS.  

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα