Skip to main content

MARKET

NIVEA MicellAIRⓇ Professional: “Meet the Expert" στο The Mall Athens στο Μαρούσι

Η NIVEA και ο Σπύρος Σαμοΐλης σας καλούν στο απόλυτο master-class ντεμακιγιάζ powered by NIVEA MicellAIR Professional. Μάθετε τα πάντα για να «αποχωρίζεστε» γρήγορα κι εύκολα το έντονο μακιγιάζ σαν… επαγγελματίας!



Nivea_katheti.jpgΤο πρώτο master-class ντεμακιγιάζ έρχεται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο The Mall Athens στο Μαρούσι, και φέρει την υπογραφή των δύο ειδικών στο είδος: της NIVEA και του γνωστού make-up artist Σπύρου Σαμοΐλη.  

Pixel

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα προσομοιάζει με καμαρίνι, ο Σπύρος Σαμοΐλης και η NIVEA θα μας περιμένουν από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, για να μας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά του σωστού κι αποτελεσματικού ντεμακιγιάζ και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις μας σχετικά με την σημασία του καθαρισμού για την επιδερμίδα μας. 

Φυσικά, η επιλογή του γνωστού make-up artist δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την ολοκαίνουρια σειρά NIVEA MicellAIR Professional, που αποτελείται από το διφασικό νερό καθαρισμού και τα μαντηλάκια καθαρισμού, που εξαφανίζουν αποτελεσματικά ακόμα και το επίμονο αδιάβροχο μακιγιάζ.

Pixel

Σε αυτό το μοναδικό #MeetTheExpert meet up, ο Σπύρος θα μας εξηγήσει τα πάντα γύρω από την καινοτομία της σειράς και την αξία του ντεμακιγιάζ. Θα μας δείξει πόσο απλή και αποτελεσματική γίνεται η διαδικασία του ντεμακιγιάζ μόνο με ελάχιστες κινήσεις και χωρίς να αφήνει ίχνη και υπολείμματα. Θα μας αποκαλύψει επίσης, πως με τη νέα σειρά μπορούμε πια να διορθώσουμε οποιοδήποτε λάθος στο μακιγιάζ μας, χωρίς να καταστρέψουμε το τελικό αποτέλεσμα! Γιατί… μπορεί εμείς να μην είμαστε experts στο μακιγιάζ αλλά τώρα μπορούμε να γίνουμε experts στην αφαίρεσή του, εύκολα και γρήγορα με την βοήθεια της σειράς NIVEA MicellAIR Professional!

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί με τον Σπύρο στο ειδικά διαμορφωμένο #MeetTheExpert photo booth ενώ θα τους περιμένουν εκπλήξεις και δώρα από τη NIVEA και τη νέα σειρά  NIVEA MicellAIR Professional.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο The Mall Athens, για να μάθετε όλα τα μυστικά της αληθινής ομορφιάς και του σωστού ντεμακιγιάζ, από τον Σπύρο Σαμοϊλη και την σειρά  NIVEA MicellAIR Professional!  

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος, μετά το διαζύγιο

Σε σχέση με επιχειρηματία μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση