Skip to main content

MARKET

Η Reebok παρουσιάζει τα νέα Reebok Forever Floatride Energy, που προσφέρουν στο τρέξιμο τεχνολογία επαγγελματικών επιδόσεων, σε φιλική τιμή

Η προηγμένη σχεδίαση των Reebok Forever Floatride Energy μεγιστοποιεί την επιστροφή ενέργειας



Σήμερα η Reebok, η παγκόσμια μάρκα του fitness και του lifestyle, ανακοίνωσε το νέο μέλος στην ολοένα και επεικτεινόμενη συλλογή των κορυφαίων running προϊόντων της, λανσάροντας τα Reebok Forever Floatride Energy. Το νέο προϊόν, συνδυάζει τεχνολογία υψηλών επιδόσεων στο τρέξιμο, σε τιμή πιο προσιτή τιμή από ποτέ.

Pixel

Reebok1.jpg 

Με κόστος μόνο 100€, τα Reebok Forever Floatride Energy φέρουν τον Floatride αφρό και έναν αφρό TPE προηγμένης τεχνολογίας, που κάνει την ενδιάμεση σόλα του παπουτσιού να προσφέρει απίστευτη επιστροφή ενέργειας. Σε συνδυασμό με το ελαφρύ διχτυωτό επάνω μέρος, τα Reebok Forever Floatride Energy επιτυγχάνουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ αντικραδασμικής προστασίας, απόκρισης και ευελιξίας.

Reebok2.jpg 

“Τα Reebok Forever Floatride Energy αντιπροσωπεύουν την αρχή μιας νέας γενιάς running παπουτσιών, για τους αθλητές και αθλούμενους όλου του κόσμου” λέει ο Scott Daley, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Running της Reebok. Και συνεχίζει:“Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του running στη Reebok, προσφέροντας προηγμένη επιστροφή ενέργειας και προσιτή τιμή, ώστε κάθε μέλος στην κοινότητα των δρομέων να απολαμβάνει την αντικραδασμική προστασία που του αξίζει, σε κάθε του διαδρομή στην πόλη”. 

Pixel

Τα Reebok Floatride Energy διατίθενται τώρα στην τιμή των 100€ στο Reebok.gr, αρχικά σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς με κομψή σχεδίαση και σύγχρονη εμφάνιση. Μέσα στο 2019 αναμένονται νέες χρώματα και συλλογές. 

Διαβάστε επίσης

MARKET

Όπου υπάρχει μοναξιά, ας είμαστε εκεί. Με έναν καφέ, έτσι χωρίς λόγο!

Το ανθρώπινο μήνυμα της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Λουμίδης® Παπαγάλος®

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου