Skip to main content

MARKET

Eπόμενος Σταθμός σας: Laloo Academy!

Ένα μοναδικό Kέντρο Διά βίου Μάθησης με την εγκυρότητα και την ποιότητα των Laloo Cosmetics δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των γυναικών όλης της Αθήνας.



Πρόκειται για την Laloo Academy, την Ακαδημία της ομορφιάς και της εκπαίδευσης, που στεγάζεται στην οδό Σαλαμίνος 3, στο Περιστέρι και εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες για εκπαίδευση νυχιών από γυναίκες, που προέρχονται τόσο από τα δυτικά προάστια, όσο και γενικότερα από την Αθήνα, καθώς βρίσκεται πλησίον στο μετρό Αγίου Αντωνίου.

H Laloo Academy δεν ήρθε για να γίνει απλά η σχολή που κανείς μπορεί να μάθει τα μυστικά της ονυχοπλαστικής και να αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις τεχνικής και συμπυκνωμένης εμπειρίας από τους καλύτερους στα νύχια!     


    
Ήρθε για να αποτελέσει αυτό που τα προϊόντα Laloo Cosmetics πρεσβεύουν. Να γίνουν φίλοι, συμπαραστάτες στην εργασία, συμμέτοχοι σε ένα και μοναδικό όμορφο όραμα: τα τέλεια νύχια. Από το απλό μανικιούρ και πεντικιούρ, μέχρι τις πιο απαιτητικές εφαρμογές τεχνητού νυχιού, με προοπτικές εξέλιξης μέσω συχνών μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων. Σύμφωνα με τα τελευταία trends, σε αίθουσα προσομοίωσης εργασιακού περιβάλλοντος, πλήρως εξοπλισμένη.  

Γίνε και εσύ Laloo student και αυριανή nail artist, κοντά μας.  Επωφελήσου τώρα της προσφοράς μας και κέρδισε -25% έκπτωση στα δίδακτρα αλλά και μια θήκη με τα πρώτα σου εργαλεία ΔΩΡΟ από εμάς για το ξεκίνημά σου!

Ξεκινούν νέα πρωινά και απογευματινά τμήματα. Ενημερώσου άμεσα!

Laloo Academy 
Σαλαμίνος 3, Περιστέρι Αττικής (πλησίον μετρό Αγ. Αντωνίου)
Τηλ. 2130908878

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του