Skip to main content

MARKET

Λατρεύουμε το Παγωτό, Αποθεώνουμε τη Σοκολάτα!

 

Για αληθινή σοκολατένια απόλαυση επιλέγουμε δωδώνη

 



 

Η δωδώνη, με 50 χρόνια εμπειρίας στο θεϊκό παγωτό και την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, δημιούργησε μια νέα συλλογή από εκλεκτές, χειροποίητες σοκολάτες που θα ενθουσιάσουν τους connoisseurs της σοκολάτας και σας καλεί να τις δοκιμάσετε και να αφεθείτε στη μαγεία της αληθινής σοκολατένιας απόλαυσης! 

 

 

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε κι εσείς την πλούσια γκάμα που εκτός από τις κλασσικές γεύσεις, όπως τη σοκολάτα υγείας με 70% κακάο, ή με αμύγδαλα ή φουντούκια, έχει φέτος εμπλουτιστεί και με τις νέες gourmet πλάκες σοκολάτας, όπως υγείας με μπισκότα κανέλας και τζίντζερ, γάλακτος με αλατισμένη καραμέλα και αλάτι Ιμαλάιων, λευκή σοκολάτα με μύρτιλα, τη λευκή με γιαούρτι και σμέουρα και τη γάλακτος με gianduja

 

 

Χωρίς όρια στη φαντασία, η δωδώνη παρασκευάζει μοναδικές γευστικές προτάσεις με μια ευρεία συλλογή από λαχταριστούς σοκολατένιους πειρασμούς, όπως πραλίνες, κεράσματα, βραχάκια, πλάκες λευκής, υγείας και σοκολάτα γάλακτος, καθώς και παιδικά γλειφιτζούρια, όλα παρασκευασμένα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες και με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας. 

 

 

Επιλέξτε και φέτος σοκολάτες & σοκολατάκια δωδώνη και χαρίστε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας, στους αγαπημένους σας ή/και στους συνεργάτες σας, δωρίζοντας πέρα από την υπέροχες σοκολάτες δωδώνη και μεγάλα χαμόγελα ευτυχίας!

Hashtags: #dodoniicecream #dodonichocolates #divinechocolates

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα