Skip to main content

MARKET

Δωρεά στo Νοσοκομείο «Παμμακάριστος» από την ISOPLUS για τους ασθενείς με Covid-19 

Η εταιρεία προέβη σε δωρεά προβιοτικών, για την αποκατάσταση & διατήρηση της εντερικής υγείας των ασθενών.



Στα πλαίσια των κρίσιμων ημερών που βιώνουμε λόγω της πανδημίας Covid-19, η ISOPLUS συνεχίζει να ανταποκρίνεται ενεργά στις αυξανόμενες & έκτακτες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου που προκύπτουν, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ενίσχυσης του δύσκολου & σημαντικού έργου που παρέχει το Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος» για τους ασθενείς που νοσούν από τον κορονοϊό.

Η πολλαπλή θεραπεία που λαμβάνουν καθημερινά οι ασθενείς του νοσοκομείου, σε συνδυασμό με ένα από τα συμπτώματα της νόσου, όπως είναι η διάρροια, επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία του εντέρου τους. Γι’ αυτό το λόγο, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά προβιοτικών SOLGAR®, την κορυφαία μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας, τα οποία θα συμβάλλoυν στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας, καθώς και στην ενίσχυση και διατήρηση της εντερικής υγείας των ασθενών με Covid-19.

 

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός