Skip to main content

PETS

Βρήκαμε την πιο οικονομική Premium ξηρά τροφή για τον σκύλο σου!

Παράγεται στην Ελλάδα, διανέμεται απευθείας από την εταιρεία που παρασκευάζεται και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά.



Ένα κλασσικό πρόβλημα όλων μας που έχουμε σκύλο, είναι να βρούμε την κατάλληλη τροφή που να καλύπτει τις ανάγκες του τετράποδου φίλου μας, παρέχοντάς του ισορροπημένη διατροφή χωρίς όμως να χρειάζεται κάθε μήνα να δίνουμε ένα σωρό λεφτά για να την αποκτήσουμε.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε την πιο οικονομική Premium ξηρά τροφή για σκύλους, η οποία μάλιστα, παράγεται στην Ελλάδα! Εκτός αυτού η διανομή γίνεται απευθείας από την ίδια την εταιρία που την παρασκευάζει και παρέχει δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Πώς γίνεται λοιπόν να είναι η πιο οικονομική Premium τροφή; Όπως είπαμε, η διανομή γίνεται απευθείας από την παραγωγή στους πελάτες, συνεπώς μπορεί η εταιρία και παρέχει premium ποιότητας τροφή σε ανταγωνιστική τιμή.

Μπαίνοντας στο site της εταιρίας (www.mojestik.gr) είδαμε ότι δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν συνδρομή παρέχοντάς τους ακόμη καλύτερη τιμή και προσφέροντας τους την ευκολία του να μην χρειάζεται να σκέφτεσαι πότε τελειώνει η τροφή του σκύλου σου, καθώς σε ενημερώνουν αυτοί όταν χρειάζεσαι νέα συσκευασία.

Η αναζήτηση για μια καλής ποιότητας τροφή η οποία δεν θα σου κοστίζει πολύ τελείωσε! Με τη Mojestik θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τον μικρό σου φίλο χορτασμένο και υγιή! Ξέχνα λοιπόν την έγνοια της αγοράς τροφής και επικεντρώσου στο παιχνίδι και στις βόλτες με τον σκύλο σου.

Μπες στο www.mojestik.gr και επίλεξε την κατάλληλη τροφή για τον μικρό σου φίλο. Άφησε τα υπόλοιπα στην Mojestik και θα σου αποστείλει την τροφή στην πόρτα σου με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης

PETS

Ποια φυτά είναι τοξικά κι επικίνδυνα για τους σκύλους

Τι είναι η φυτοτοξικότητα σε σκύλους;

PETS

Υπάρχει άγχος αποχωρισμού στις γάτες;

Κι όμως όσο κι αν τις θεωρούμε ανεξάρτητες, κι οι γάτε μας μπορεί να νιώσουν άγχος αποχωρισμού

PETS

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την οδοντοφυΐα των κουταβιών

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τα δοντάκια του μωρού σκύλου σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;