Ταξίδι στο Bollywood! - AllYou.gr

Search

Ταξίδι στο Bollywood!

Το δικό μας Ταζ Μαχάλ στήνεται στο λόφο του Φιλοπάππου.

01 Ιουλίου 2016

Ανατολή και Δύση, δύο φαινομενικά μακρινοί κόσμοι, βρίσκουν μια μαγική σύνδεση στο ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου», στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του 4ου Bollywood &Multicultural Dance Festival. To πιο ιδιαίτερο φεστιβάλ της πόλης μάς καλεί να απολαύσουμε τρεις ημέρες γεμάτες μυστήριο, γοητεία, μουσική και χορό.

Η Ελλάδα ανέκαθεν αποτελούσε ένα σταυροδρόμι Δύσης και Ανατολής, όπου ποικίλοι πολιτισμοί συναντήθηκαν και ζυμώθηκαν στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων. Από την Ινδία και τη Μέση Ανατολή, μέχρι τη Βόρεια Αφρική και τη Λεκάνη της Μεσογείου, μεγάλοι πολιτισμοί ήρθαν σε στενή επαφή, ανταλλάσσοντας πληθώρα χαρακτηριστικών που αφορούν κυρίως στην κουλτούρα και τις Τέχνες. Το φεστιβάλ έχει σκοπό να αναδείξει τα ιδιαίτερα αυτά γνωρίσματα με έμφαση στις τέχνες του χορού και της μουσικής, καθώς και να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τη μαγεία και την ομορφιά της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών μέσω των τεχνών και του πολιτισμού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα μάθουμε να χορεύουμε... εξωτικά, μιας και σε αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε σεμινάρια χορού (από Bollywood μέχρι Bellydance!) από κορυφαίους δασκάλους.

Ας αρχίσουν οι χοροί – θα σε δούμε εκεί!

4th Bollywood & Multicultural Dance Festival

Πού: Θέατρο «Δόρα Στράτου», Λόφος Φιλοπάππου, Αθήνα

Πότε: 1-3 Ιουλίου 2016

Προπώληση-Πληροφορίες: www.bollywoodfestival.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!