Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Και εμείς στο γάμο τους...

Απόψε οι Wedding Singers καταλαμβάνουν τη σκηνή του Ίλιον Plus για ένα μοναδικό βράδυ.


Φύλλις Νικολάου

Κέφι, χορός, ξεφάντωμα και άφθονο αλκοόλ – αυτά είναι κατά τη γνώμη μας τα συστατικά κάθε επιτυχημένου γαμήλιου πάρτι. Επίσης: αυτά περιλαμβάνει το αποψινό μας πάρτι. Το αλκοόλ θα μας το παρέχει το Ίλιον Plus, χορό και το ξεφάντωμα θα το αναλάβουμε εμείς και εσύ παρέα και το κέφι oι Wedding Singers!

Τα άγρια αγόρια ετοιμάζονται να «αστράψουν» για ακόμα μια φορά λίγο πριν το τέλος των γιορτών.  Μετά από τη φαντασμαγορική εμφάνισή στο Ίλιον plus στις 29/12, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για ένα ακόμη μοναδικό βράδυ για να νιώσουμε στο πετσί σας τι ακριβώς σημαίνει χορευτική μουσική 90s και πως μπορεί ένα μουσικό-χορευτικό show να γίνει ψυχοθεραπευτικό. 

Γέμισε τις τσέπες σου με αστερόσκονη, φόρεσε ό,τι πιο glamorous έχεις και ετοιμάσου για φιγούρες στο dancefloor του Ίλιον plus, όπου νέοι, γέροι, προλεταριάτο και άρχουσα τάξη, αγόρια, κορίτσια, άσπροι, μαύροι, πράσινοι, κόκκινοι, κίτρινοι, οι του «si» και οι του «no» θα γίνουν ένα τρελό χορευτικό γαϊτανάκι.

Όπως καταλαβαίνεις, απόψε το  μεγαλύτερο πάρτυ της πόλης είναι γεγονός και, ναι, θα το κουβεντιάζουμε μετά για μέρε - τα λέμε εκεί!

Wedding Singers - Christmas Edition: “Wild Boys always shine”
Πού:
Ίλιον plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 8€
Πληροφορίες-κρατήσεις: 2108824383

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Δείτε το νέο video της Mitski για το “Star”

Η επιτυχημένη τραγουδοποιός επανενώνεται με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Maegan Houang, για τις ανάγκες του νέου της visual για το The Land Is Inhospitable and So Are We 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα