Σήμερα ξεφυλλίζουμε 8.000 βιβλία στην Πλατεία Κοτζιά - AllYou.gr

Search

Σήμερα ξεφυλλίζουμε 8.000 βιβλία στην Πλατεία Κοτζιά

"Το βιβλίο είναι η δύναμη σου", στο 21ο Παζάρι Βιβλίου.

17 Ιανουαρίου 2017

Το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην Αθήνα, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και εμείς σήμερα θα βρούμε την ευκαιρία να το επισκεφτούμε. Προορισμός μας η Πλατεία Κοτζιά και στόχος μας να ξεφυλλίσουμε δεκάδες από τα 8.000 και πλέον βιβλία που μας περιμένουν εκεί, γεμίζοντας σακούλες με τα επικρατέστερα.

Όπως γίνεται εδώ και πάνω από 20 χρόνια, έτσι και φέτος, στη θεσμοθετημένη αυτή εκδήλωση, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα προσφέροντας τίτλους βιβλίων, σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής - αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και βιβλία από 1 ευρώ!

Και όλα αυτά, σε ένα περιβάλλον πολύ φιλόξενο. Η μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες, βρίσκεται σε μια σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση. Βόλτες, δηλαδή, χωρίς κρύα χέρια και ταλαιπωρία.

Ραντεβού, λοιπόν, εκεί! 

       

INFO

pazari1.jpg

 

21ο Παζάρι Βιβλίου 2017
Συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά)
Από 13 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ.
Η είσοδος είναι επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο).Ακολούθησε το allyou στο Instagram!