Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ραντεβού με τον Χάρι Χόλε

Ο Jo Nesbo ξαναχτυπά και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα βιβλιοπωλεία.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Σήμερα, λίγες μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Jo Nesbo Η Δίψα, τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας χορεύουν στον αστερισμό του Χάρι Χόλε!

Αν είσαι φαν του Nesbo τόσο όσο εμείς, τότε απόψε δεν πρέπει να χάσεις  μια μαγική βραδιά αφιερωμένη στον ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας. Πού; Στο βιβλιοπωλείο της περιοχής σου. 

Πέρασε μια βόλτα από αυτό, το απόγευμα ή το βράδυ, για να αποκτήσεις πρώτη το βιβλίο της χρονιάς καθώς κι ένα αναμνηστικό συλλεκτικό δώρο-έκπληξη που θα ζηλέψει κάθε Nesbomaniac!

Δες εδώ ποια βιβλιοπωλεία συμμετέχουν στην ενέργεια

Και η μέρα δε σταματάει εδώ! 

Φωτογραφήσου με τα βιβλία της σειράς Χόλε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας που συμμετέχει στο NESBOMANIA, ανέβασε τις φωτογραφίες στα social media με το #NESBOMANIA και κερδίστε την επετειακή έκδοση της Νυχτερίδας, την πρώτη περιπέτεια του Χάρι Χόλε, και άλλα συλλεκτικά δώρα! Τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 τα ονόματα των δέκα τυχερών που θα αναδείξει η κλήρωση θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Δείτε το νέο video της Mitski για το “Star”

Η επιτυχημένη τραγουδοποιός επανενώνεται με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Maegan Houang, για τις ανάγκες του νέου της visual για το The Land Is Inhospitable and So Are We 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα