Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Με μια Αόρατη Κλωστή

Σινεμά σου προτείνουμε γι' απόψε.



Είμαστε μια ανάσα μακριά από τα Όσκαρ, και αφού μπορούμε να δούμε μερικές υποψήφιες ταινίες από πριν στο σινεμά, εννοείται θα το κάνουμε.

Pixel

Έτσι, σήμερα θα καθίσουμε απέναντι από τη μεγάλη οθόνη για να δούμε την τελευταία ταινία του Daniel Day-Lewis (κυριολεκτικά τελευταία καθώς βάζει τέλος στην καριέρα του), Αόρατη Κλωστή ή Phantom Thread, που έχει 6 υποψηφιότητες για χρυσό αγλματίδιο. 

Θα μεταφερθούμε στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκατίας του '50. Εκεί και τότε, που ο Ρέινολντς Γούντκοκ και η αδερφή του, κυριαρχούν στο χώρο της βρετανικής υψηλής ραπτικής, ντύνοντας μέλη βασιλικών οικογενειών, αστέρες του κινηματογράφου και εκπρόσωπους της ανώτατης κοινωνικής τάξης. Θα δούμε πλήθος γυναικών να περνάει από τη ζωή του Ρέινολντς, και την Άλμα, την γυναίκα που ερωτεύτηκε. Από τη στιγμή που παραδίδεται στην Άλμα συνειδητοποιεί πως διασαλεύεται η απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματισμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωή του, και κάτι τέτοιο τον τρομοκρατεί. Η απρόσμενη αυτή ερωτική σχέση έρχεται να μεταμορφώσει και τους δύο, αλλά και την ίδια την ερωτική τους σχέση...

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το GoldenHall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Έχεις λεπτά χείλη; Με αυτά τα tips θα εφαρμόσεις το κραγιόν τέλεια

Το μακιγιάζ των χειλιών ποτέ δεν υπήρξε πιο εύκολη υπόθεση