Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η νεότητα στη μέση ηλικία

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα που υπόσχεται γνώση, εμπειρία και υπέροχα δώρα. 



Σήμερα σου προτείνουμε να πας στο N.J.V. Athens Plaza, όπου πραγματοποιείται μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα με τίτλο "Η νεότητα στη μέση ηλικία".

Για πρώτη φορά, διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στους τομείς που σχετίζονται με την υγεία, την ομορφιά, τη διατροφή, την ψυχολογία και το σεξ, ενώνουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία τους και εστιάζουν το ενδιαφέρον στους άντρες και στις γυναίκες μέσης ηλικίας.

Το αισιόδοξο μήνυμα τους; Η μέση ηλικία αποτελεί μια δεύτερη νεότητα! Είναι στο χέρι μας να την βιώσουμε αρμονικά και να την ζήσουμε δημιουργικά!

Με το σκεπτικό ότι η ποιότητα ζωής είναι ανάγκη και η ενημέρωση δικαίωμα, οι ομιλητές της Ημερίδας θα αποκαλύψουν στο κοινό όλα τα μέσα που διαθέτει σήμερα η επιστήμη για να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που απασχολεί τους άνδρες και τις γυναίκες της μέσης ηλικίας.

Καθώς σημαντικές αλλαγές πραγματοποιούνται στο σώμα, στον οργανισμό και στον ψυχισμό ανδρών και γυναικών που διανύουν τη μέση ηλικία, επηρεάζοντας δραματικά την καθημερινότητά τους, η επιστήμη έρχεται αρωγός στη σωστή διαχείρισή τους, με αποτέλεσμα την ομαλή μετάβαση και την ήπια προσαρμογή στα νέα δεδομένα της μέσης ηλικίας.

Η Ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές, διαδραστικές παρουσιάσεις εξελιγμένων και αποτελεσματικών αντιγηραντικών θεραπειών για το πρόσωπο το σώμα τα μαλλιά, και είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να υπάρχει ελεύθερος χρόνος για διάλογο του κοινού με τους ειδικούς, καθώς και για επίσκεψη και ενημέρωση στα περίπτερα των χορηγών.

Δες εδώ αναλυτικά τα θέματα και τους ομιλητές


ΙΝFO

Ν.J.V. Athens Plaza
Βασιλέως Γεωργίου Α 2, Σύνταγμα
Ημερίδα "Η νεότητα στη μέση Ηλικία"
31 Μαρτίου 2018
Ώρα: 10:30 πμ - 6:00 μμ
Κόστος: Δωρεάν
Ιστοσελίδα: https://www.ilovemylife.gr
Διοργανωτής: Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρνασης
Τηλέφωνο: 2721029355

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Δείτε το νέο video της Mitski για το “Star”

Η επιτυχημένη τραγουδοποιός επανενώνεται με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Maegan Houang, για τις ανάγκες του νέου της visual για το The Land Is Inhospitable and So Are We 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει