Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Της Κυβέλης και του Ορέστη

Songs for a blue cloud, το νέο τους cd.



Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά  σχέση με την ελληνική μουσική. Γι’ αυτό και η πρώτη της δισκογραφική παραγωγή εκδόθηκε στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο, με τίτλο Sous le ciel de Paris κι από την Ελλάδα απευθύνεται στον υπόλοιπο κόσμο.
 
Στην Ελλάδα βρίσκεται ξανά με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου cd με τίτλο Songs for a blue cloud από τη Μικρή Άρκτο, με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και τη συνοδεία στην κιθάρα.
 
Με  πυξίδα τις δύο δισκογραφικές της δουλειές ξεκίνησε την περιοδεία της το καλοκαίρι του 2017 από το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα και συνεχίζοντας σε Πάτρα, Καβάλα, Αίγινα και ξανά στην Αθήνα, επέστρεψε στο Παρίσι όπου προετοίμασε τη θεατρική της παρουσία και σειρά εμφανίσεων με άξονα το Songs for a blue cloud. Τον Οκτώβριο του 2017 έκανε μία σειρά μουσικών παραστάσεων στην Ιαπωνία με ρεπερτόριο ελληνικών, γαλλικών και αραβικών τραγουδιών.
 
Τον Δεκέμβρη επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα για να συναντήσει καλλιτεχνικά σε 2 μουσικές βραδιές τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τη Δήμητρα Γαλάνη στη σκηνή του Passport-upstairs, ενώ παρουσίασε τη μουσική παράσταση σε Ηράκλειο (Βασιλική του Αγίου Μάρκου) και Θεσσαλονίκη (θέατρο Αθήναιον).
 
Η Κυβέλη Καστοριάδη θέλοντας αυτό το καλοκαίρι να συνεχίσει από εκεί ακριβώς που σταμάτησε, μας προτείνει ένα μουσικό  ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς – ορόσημα γνωστά τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.ά.

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Δείτε το νέο video της Mitski για το “Star”

Η επιτυχημένη τραγουδοποιός επανενώνεται με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Maegan Houang, για τις ανάγκες του νέου της visual για το The Land Is Inhospitable and So Are We 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Προτεινόμενα

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

SELF-LOVE

7 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή

Συνέχισε να διαβάζεις αν νιώθεις να απολαμβάνεις πολύ λίγα και αναρωτιέσαι γιατί η ζωή δεν είναι πιο διασκεδαστική;

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της στη Μύκονο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο