Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Μόνος στο σπίτι; Όχι πια! Ο Macaulay Culkin βρήκε επιτέλους την αγάπη

Και σου δείχνει πώς να τα καταφέρεις κι εσύ



Ο Macaulay Culkin αντιμετώπιζε σημαντικά ζητήματα εμπιστοσύνης μέχρι που συνάντησε την Brenda Song. Από τότε που έγινε σταρ στα 10 του, χάρη στον εμβληματικό του ρόλο στο Home Alone, ο ηθοποιός είχε δυσκολίες στη διαχείριση της φήμης του και πολλές απώλειες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου των δύο αδελφών του, φτάνοντας στο σημείο να κάνει μέχρι και κατάχρηση ουσιών. Μέσα στο 2020 σε συνέντευξή του δήλωσε: «Είναι αλήθεια, έπαιξα με τη φωτιά».

Πλέον θεωρεί ο ίδιος ότι έχει μεγαλώσει και έχει προσαρμοστεί αρκετά καλά. Αγόρασε ένα σπίτι και τώρα ανυπομονεί να ξεκινήσει μια οικογένεια – κι όλα αυτά χάρη στη σύντροφό του, Brenda Song. Το ζευγάρι συναντήθηκε στο σκηνικό της Changeland το 2017 και παρόλο που σιωπή κάλυπτε ως επί το πλείστον τα του ρομάντζου τους, έχουν αποκαλύψει λίγες πληροφορίες σχετικά με το τι τους κάνει να ξεχωρίζουν ως ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/B8birlOgPuB/

Άτυχος στην αγάπη

Ο Macaulay Culkin δεν ήταν πάντα τυχερός στην αγάπη. Το 1998, όταν ήταν μόλις 17 ετών, παντρεύτηκε την ηθοποιό Rachel Miner και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Δύο χρόνια μετά, άρχισε να βγαίνε με τη Mila Kunis και το ζευγάρι είχε μια πολλά υποσχόμενη μακροχρόνια σχέση, αλλά κατέληξε σε ένα «φρικτό, φρικτό χωρισμό» μετά από εννέα χρόνια.

Δεδομένης αυτής της ιστορίας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Macaulay έβαζε μόνος του εμπόδια όταν πρωτογνώρισε την Brenda Song (που είχε προηγουμένως δεσμευτεί με τον μεγαλύτερο αδερφό της Miley Cyrus, Trace), καθώς περίμενε ότι θα συμβεί το χειρότερο σενάριο.

https://www.instagram.com/p/Byas2LyBurs/

Το να δώσεις μια ευκαιρία στην ευτυχία μπορεί να σου προκαλέσει φόβο

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί συναντήθηκαν πρώτη φορά όταν συνεργάστηκαν με τον κοινό τους φίλο, Seth Green, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του, την ταινία Changeland, και παρόλο που ο Green δήλωσε σε συνέντευξη ότι «δεν το είδε να έρχεται», οι δυο τους συνδέθηκαν άμεσα.

Όπως είπε η Brenda το 2019, είχαν πολλά κοινά, καθώς ήταν και τα δύο παιδιά-αστέρια. Ήξεραν τι είχαν ζήσει. Αλλά ο Macaulay ήταν σίγουρος ότι ο δεσμός τους θα οδηγούσε σε χωρισμό, καθώς απλώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει την αίσθηση ότι αυτό που ζούσε κι ένιωθε ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Στην πραγματικότητα, ήταν πεπεισμένος ότι, αργά ή γρήγορα, κάτι κακό θα συνέβαινε.

Όμως η αγάπη απαιτεί πάντα ένα άλμα πίστης (έτσι κι αλλιώς, είναι αδύνατο να γνωρίζεις τι θα συμβεί στο μέλλον) και το να δώσεις μια ευκαιρία για ευτυχία μπορεί και να αποδώσει. Στην περίπτωση του Macaulay, σίγουρα άξιζε το ρίσκο.

 

 

Μπορείς να βρεις τον «ένα» ή τη «μία»

Οι δυο τους σύντομα άρχισαν να περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και εντοπίστηκαν σε διπλό date με τον Seth Green και τη σύζυγό του, Clare Grant, τον Σεπτέμβριο του 2017, ενώ στη συνέχεια έφυγαν στο Παρίσι με την κόρη του Macaulay, Paris Jackson, τον Νοέμβριο.

Και ενώ η Song το έπαιζε ντροπαλή, σχολιάζοντας τον Σεπτέμβριο του 2018 ότι δεν «θέλει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά όλα είναι υπέροχα και είμαι χαρούμενη», επέλεξε ο Macaulay να είναι πιο ειλικρινής, και τον Αύγουστο του 2018, αποκάλυψε στον κόσμο τον έρωτά του. Τόσο πολύ ώστε ήταν έτοιμος να αγοράσει ένα σπίτι με τη φίλη του. «Έχω μια καλή ζωή εδώ», είπε. «Έχω μια μικρή οικογένεια - ένα όμορφο κορίτσι, ένα όμορφο σκυλί, δύο  όμορφες  γάτες και όλα αυτά. Θα πάρουμε τη μεγάλη απόφαση. Θα μείνουμε μαζί και όλα τα σχετικά».

https://www.instagram.com/p/B0yxKXTgtpQ/

Ο Macaulay μοιράστηκε επίσης ότι αυτός και η Brenda δεσμεύτηκαν να ξεκινήσουν μια οικογένεια. «Θα κάνω μωρά», διακήρυξε. «Εννοώ, έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια».

 

 

Χρειάζεσαι χρόνο για να ανακαλύψεις στα αλήθεια τον άλλον

Σε μια ειλικρινή συνέντευξή του το 2020, ο Macaulay Culkin παραδέχτηκε ότι απομακρύνεται από την υποκριτική. «Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είμαι τρελός ή κατεστραμμένος. Παράξενος. Πληγωμένος. Και μέχρι τον τελευταίο χρόνο ή πριν δύο χρόνια, δεν έχω βγάλει τον εαυτό μου καθόλου εκεί έξω. Έτσι με θεωρούν».

Όταν γνώρισε για πρώτη φορά την Brenda, ανησυχούσε ότι θα είχε κι εκείνη τις ίδιες παρανοήσεις. Αλλά δεν χρειάζεται πια να ανησυχεί, καθώς η Brenda αποφάσισε να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα. Κοιτάζοντας πέρα ​​από τα πρωτοσέλιδα, πήρε χρόνο για να ανακαλύψει ποιος είναι πραγματικά.

https://www.instagram.com/p/BhuUTeOgH96/

«Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο απίστευτα ευγενικός και πιστός και γλυκός και έξυπνος είναι», είπε η Brenda σε συνέντευξή της. «Πραγματικά αυτό που κάνει τον Mack τόσο ξεχωριστό είναι ότι είναι τόσο ειλικρινής με τον εαυτό του. Ξέρει ποιος είναι και είναι εντάξει 100 τοις εκατό με αυτό. Και αυτό για μένα είναι κάτι απίστευτα σέξι και δείχνει ποιότητα ήθους. Δούλεψε πολύ σκληρά για να είναι το άτομο που είναι».

Και εκείνη αγαπάει πραγματικά κάθε κομμάτι του. Για παράδειγμα, κρατάει ένα σημειωματάριο δίπλα στο κρεβάτι τους για να μπορεί να γράψει ό,τι ενδέχεται να πει ο φίλος της στη μέση της νύχτας που να την κάνει να γελάσει.

https://www.instagram.com/p/Bd1FDzHgEvP/

Η αληθινή αγάπη μπορεί να σε αλλάξει - προς το καλύτερο

Η αγάπη μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις πράγματα που δεν περίμενες ότι θα κάνεις ποτέ και στην περίπτωση του Macaulay Culkin, τον μετέτρεψε σε έναν ευτυχισμένο «σπιτόγατο». Όπως δήλωσε ο ίδιος, η ζωή στο σπίτι του ταιριάζει απίστευτα. Αυτές τις μέρες, είναι πιο χαρούμενος όταν είναι μόνος του στο σπίτι με τη σύντροφό του - μια έκπληξη για τον αυτοαποκαλούμενο «αλήτη» και «αδέσποτο», και η αγορά ενός σπιτιού ήταν μια πολύ μεγάλη υπόθεση.

 

 

Οι Macaulay και Brenda είναι επίσης περήφανοι γονείς σε δύο γάτες – την Apples και τον Dude - ένα ψάρι με το όνομα Cinnamon, έναν σκύλο Shiba Inu με το όνομα Panda και ένα πουλί με μπλε κεφάλι με το όνομα Macho. Επιπλέον, ελπίζουν να προσθέσουν ένα μωρό στον πληθυσμό του σπιτιού τους σύντομα.

Όμως, ενώ ο Macaulay είναι ευτυχισμένος στη νέα του ζωή, η Song ελπίζει ότι δεν θα σταματήσει να την υποκριτική του καριέρα για πάντα. «Πιστεύω πραγματικά ότι είναι ο ηθοποιός που είναι τώρα λόγω όλων των πραγμάτων που έπρεπε να περάσει. Έχει περάσει από τόση τραγωδία. Είχε τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα, τόσα πολλά τραύματα, έχει δει την άσχημη πλευρά αυτής της βιομηχανίας. Έχει επίσης δει την καταπληκτική πλευρά αυτής της βιομηχανίας. Έτσι, μπορεί να εντοπίσει ακριβώς αυτό που δεν θέλει και τι δεν του αρέσει», δήλωσε η Song, δείχνοντας πόση αγάπη, σεβασμό και αφοσίωση τρέφει για τον σύντροφό της. «Αλλά ναι, ελπίζω, ελπίζω, ελπίζω ότι θα επιστρέψει στην υποκριτική».

https://www.instagram.com/p/CEXOoQFDFDK/?utm_source=ig_embed

Τον Αύγουστο του 2020, η συνήθως συνεσταλμένη Brenda έδειξε για άλλη μια φορά την αγάπη της για τον Macaulay, μοιράζοντας ένα απίστευτα γλυκό μήνυμα Instagram για τον εορτασμό των 40ων γενεθλίων του φίλου της.

Αποκαλώντας τον ως «μαγικό ον. Θα μπορούσα να καθίσω εδώ και να γράψω ατέλειωτα για το πόσο υπέροχο, ευγενικό, στοργικό, γνήσιο, πιστό, ειλικρινές, λαμπρό και ξεκαρδιστικό άτομο είσαι και πόσο ευγνώμων είμαι που το μοιράζομαι και ζω αυτή τη σχέση μαζί σου», έγραψε. «Ο μονόκερος μου που ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να υπάρχει, είμαι [το] πιο τυχερό άτομο στον κόσμο γιατί με αγαπάς».

 

 

Μη σταματάς να δίνεις ευκαιρίες στην αγάπη

Τίποτα δεν είναι ποτέ σίγουρο στη ζωή και αυτό είναι σίγουρα αλήθεια όσον αφορά τις σχέσεις. Η συνάντηση με κάποιον με τον οποίο αισθάνεστε μια έντονη σύνδεση μπορεί να είναι τρομακτική (ειδικά αν έχετε βιώσει έντονο θλίψη στο παρελθόν), αλλά όπως μας δείχνουν οι Macaulay Culkin και Brenda Song, αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε.

Παρά τις πρώιμες απροθυμίες του, ο ηθοποιός αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στην αγάπη και, τρία χρόνια αργότερα, βρίσκεται σε ένα μέρος που πιθανότατα δεν θα μπορούσε να φανταστεί: ένας ιδιοκτήτης σπιτιού που είναι πιο ευτυχισμένος να περνάει χρόνο με τη φίλη του και που είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια οικογένεια. Διότι όταν τολμάς να δώσεις μια ευκαιρία στην αγάπη, μπορεί να σε αλλάξει με τρόπους που δεν πίστευες ποτέ και να σε οδηγήσει στην ευτυχία που δεν τολμούσες καν να ονειρευτείς.

Cover photo credits: @CULKAMANIA/INSTAGRAM

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Πιστεύω ότι το αύριο είναι άλλη μια μέρα και πιστεύω στα θαύματα». Όντρεϊ Χέμπορν

Το απόλυτο icon κομψότητας και σοφίας γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1929 κ αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

I say a little prayer for you: τα ψυχολογικά οφέλη της προσευχής

Η σχέση νου-ψυχής στο μικροσκόπιο της επιστήμης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Γίνε το κορίτσι του Μάη... στους πιο διάσημους βοτανικούς κήπους του κόσμου!

Με μια υπέροχη εικονική και λουλουδάτη βόλτα... Enjoy!

Προτεινόμενα

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο έρωτας με τον Κατράκη και ο θάνατος του συζύγου της

Η αγαπημένη Χριστίνα της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» πέθανε σε ηλικία 76 ετών

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές