Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Επένδυσε στο Black Friday και ανανέωσε το σπίτι σου με χαμηλό κόστος

Πού θα βρεις σήμερα τις καλύτερες προσφορές σε έπιπλα, αντικείμενα, οικιακές συσκευές και είδη τεχνολογίας;


Γωγώ Καρκάνη

Είτε θέλεις απλώς να αλλάξεις διακόσμηση είτε, για παράδειγμα, μετακόμισες πρόσφατα και πρέπει να καλύψεις βασικές ανάγκες σε οικιακό εξοπλισμό, σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις μοναδικές προσφορές της αμερικανικής παράδοσης Black Friday, που ήρθε και στην Ελλάδα… πανηγυρικά. Για να κάνεις τις πιο συμφέρουσες αγορές από τους κορυφαίους του είδους τους, αρκεί να βάλεις στο πρόγραμμα της ημέρας τις παρακάτω φυσικές –και ηλεκτρονικές– διευθύνεις.

Τεχνολογία

Γερμανός: Σε περισσότερα από 300 καταστήματα πανελλαδικά αλλά και στο www.germanos.gr θα βρεις μοναδικές προσφορές και ειδικές τιμές σε αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως κινητή και σταθερή τηλεφωνία, τηλεοράσεις και προϊόντα πληροφορικής.

Public: Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, οικιακές συσκευές αλλά και προϊόντα gaming είναι μερικά μόνο από τα είδη που μπαίνουν στην τρελή κούρσα των προσφορών, από μια αλυσίδα καταστημάτων (φυσικών και e-shop, www.public.gr), που πρωτοπόρησε στην άφιξη του Black Friday στην Ελλάδα.

Έπιπλα, αξεσουάρ, αντικείμενα διακόσμησης

Ikea: Η Ikea προσφέρει 21 προϊόντα της σε Black Friday τιμές -ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε και τις αγαπημένες, εμβληματικές πολυθρόνες Poang- μέχρι το Σάββατο 25/11. Δες τις όλες στο www.ikea.gr και κάνε τις επιλογές σου.  

Leroy Merlin: Με το σύνθημα Black Frideals προσφέρει έως -70% σε περισσότερα από 200 προϊόντα μέχρι το Σάββατο 25/11. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να κάνεις «κλικ» στο www.leroymerlin.gr

Jysk: Νέος δυνατός παίκτης στο budget σκανδιναβικό design, το Jysk που μας ήρθε από τη Δανία, με φυσικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχει στο Black Friday με προσφορές έως και 75%. Στο jysk.gr θα πάρεις μια γεύση των εκπτώσεων της ημέρας και θα βρεις το κατάστημα που είναι πιο κοντά στο σπίτι σου. 

Έπιπλα, πλακίδια, είδη υγιεινής

Porcelana: Στη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων πλακιδίων, ειδών υγιεινής, κουζίνας και επίπλου, με 30 σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, μέχρι τις 25/11 οι τιμές σε επιλεγμένα προϊόντα πέφτουν ακόμα και σε επίπεδα κάτω του κόστους. Μάθε περισσότερα στο www.porcelana.gr

Είδη σπιτιού, δώρα, τεχνολογία

River West: Το River West (Λεωφ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω, τηλ. 801 22 25 050, www.riverwest.gr) συμμετέχει στον παγκόσμιο θεσμό του Black Friday με προσφορές που αγγίζουν το 70%. Ανάμεσα στα καταστήματά του θα βρείτε την English Home, με υφάσματα και διακοσμητικά αντικείμενα για κάθε χώρο του σπιτιού, το Viopros Home, με υφάσματα, λευκά είδη και χαλιά του γαλλικού οίκου Carven Paris, τα παιχνιδιάρικα δώρα και αξεσουάρ του Octopus, αλλά και είδη τεχνολογίας στο iStorm. 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

6 εύκολα tips για να μετατρέψεις την κρεβατοκάμαρά σου σε έναν πραγματικά χαλαρωτικό χώρο

Τι να κάνεις για να αναβαθμίσεις την αίσθηση χαλάρωσης στο δωμάτιο που περνάς τον περισσότερο χρόνο στη ζωή σου

ΣΠΙΤΙ

Tips για να μετριάσεις τα επίπεδα υγρασίας στο σπίτι σου

Τι μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις την υγρασία στο χώρο σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της