Βόλτα στον No1 προορισμό ευεξίας στην Ελλάδα - AllYou.gr

Search

Βόλτα στον No1 προορισμό ευεξίας στην Ελλάδα

Τρυπώνουμε στο Divani Apollon Palace & Thalasso που έλαβε μόλις μια σπουδαία διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο.

12 Νοεμβρίου 2016

Μπορεί η νέα σεζόν να μην έχει μόνο 2 μήνες που έχει ξεκινήσει, αλλά είναι τόσες οι καθημερινές υποχρεώσεις που πραγματικά η ανάγκη για διακοπές εμφανίστηκε. Τι κι αν τα μπάνια και οι παραλίες δεν είναι και τόσο μακρυά χρονικά; Μοιάζει να έχουν περάσει αιώνες. Ένα διάλειμμα και γρήγορα θέλουμε και τι καλύτερο για να το κάνουμε σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που βραβεύτηκε πρόσφατα στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market, ως ο καλύτερος ελληνικός προορισμός ευεξίας;

Μιλάμε για το Divani Apollon Palace & Thalasso που έχει στο ράφι του το πρώτο Wellness Travel Awards 2016. 39 στελέχη από τον Παγκόσμιο κλάδο του Τουρισμού επέλεξαν 388 υποψηφίους από 41 χώρες και στη συνέχεια τους έθεσαν στη διάθεση του κοινού, το οποίο και ψήφισε τους νικητές. Στα τρία χρόνια που πραγματοποιείται ο διαγωνισμός, φέτος είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται κάποιο ελληνικό ξενοδοχείο! Το ποδαρικό έκανε ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη.

Αλλά πάμε λίγο να δούμε όλα εκείνα που  κάνουν αυτή τη μονάδα πραγματικό παράδεισο ευεξίας. Θα σου μιλήσω με εικόνες αλλά και με στοιχεία. Αρχικά, με τη δημιουργία του Divani Athens Spa & Thalasso Center έκτασης 3.500 τ.μ, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, η Αθηναϊκή Ριβιέρα μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό ευεξίας.

 

divani1.jpg

 

Υπάρχει μοναδική πισίνα θαλασσοθεραπείας (270τμ) με 16 διαφορετικά jets για κάθε μέρος του σώματος, χαμαμ, σάουνα καθώς και μια μεγάλη ποικηλία σε θεραπείες και μασάζ ομορφιάς και χαλάρωσης.

 

pisinathalassotherapeias.jpg
 divani2.jpg

Επίσης από το 2015 το Divani Apollon Palace & Thalasso προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους (boot camp / detox programs) διάρκειας τριών, πέντε ή επτά ημερών. Tα wellness bootcamps είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ένα εντατικό αλλά ευχάριστο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, χαλάρωσης, απώλειας βάρους και εκπαίδευσης σε υγιεινές καθημερινές συνήθειες, ενώ παράλληλα απαλλάσσουν από την αγχωτική καθημερινότητα και βοηθούν κάθε άνθρωπο να κατακτήσει σωματική και πνευματική ευεξία. Στο πλαίσιο αυτό, η διατροφολογική  και η ιατρική ομάδα του κέντρου Θαλασσοθεραπείας, σε συνεργασία με τον chef του ξενοδοχείου, δημιουργούν και προτείνουν ειδικό μενού χαμηλής θερμιδικής αξίας, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην απώλεια βάρους και λίπους και μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματα της παραμονής των επισκεπτών στο bootcamp.  

divani3.jpg divani3s.jpg divani4.jpg

Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδη παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf. 

divaniout1.jpg 

Θες κι άλλες αποδείξεις ότι η Αττική κρύβει μικρούς παράδεισους που μπορούν να σε χαλαρώσουν;Ακολούθησε το allyou στο Instagram!