Υπάρχει μια εταιρεία που σε πληρώνει για βγάζεις φωτογραφίες ταξιδεύοντας! - AllYou.gr

Search

Υπάρχει μια εταιρεία που σε πληρώνει για βγάζεις φωτογραφίες ταξιδεύοντας!

Μόλις εντοπίσαμε τη dream job για εσένα που αγαπάς τα ταξίδια και το Instagram.

09 Ιανουαρίου 2017

Αν ψάχνεις αφορμή να παραιτηθείς, αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, αν αγαπάς τα ταξίδια και περνάς μερόνυχτα στο Instagram, τότε δώσε βάση. Υπάρχει μια εταιρεία η οποία πληρώνει κάποιον για να γυρίσει αυτό το καλοκαίρι τον κόσμο βγάζοντας φωτογραφίες!

Πρόκειται για την Royal Caribbean UK & Ireland. Αν είσαι πάνω από 21 και έχεις 3 εβδομάδες αυτό το καλοκαίρι να... σπαταλήσεις σε ταξίδι και κλικ, τότε δεν έχεις παρά να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου ως τις 31/1 στο Instagram, βάζοντας tag @RoyalCaribbeanUK και #ExtraordinaryExplorer. Απαραίτητη προϋπόθεση να ξέρεις πολύ, μα πάρα πολύ, καλά τα 23 φίλτρα, να έχεις smartphone και να μπορείς να διηγείσαι ιστορίες μέσα από υπέροχες φωτογραφίες. Η εμπειρία όχι μόνο θα είναι δωρεάν (γκούχου γκούχου, συμπεριλαμβάνονται πισίνες, εστιατόρια κλπ κλπ) αλλά θα σου αποφέρει και περίπου 3.000 δολάρια!

Ο τυχερός που θα καταφέρει να πάρει αυτή τη δουλειά, θα παρέχει τις υπηρεσίες του τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Θα είναι επιβάτης σε κρουαζιέρες που θα περάσουν από Ασία, Μεσόγειο, Καραϊβική και Νέα Υόρκη. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!