Να γιατί 21 Απριλίου πρέπει να βρίσκεσαι στις Σπέτσες - AllYou.gr

Search

Να γιατί 21 Απριλίου πρέπει να βρίσκεσαι στις Σπέτσες

Πετάλι, tweed και γιορτή!

28 Μαρτίου 2017

Αν έψαχνες ένα μέρος για ανοιξιάτικη στιλάτη απόδραση, μόλις το βρήκες! Βάλε τα vintage ρούχα σου, πάρε ποδήλατο και φύγαμε για Σπέτσες. Όπως και τα τρία προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού πραγματοποιείται το Tweed Run!

Το event που ξεκίνησε από το Λονδίνο και ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2014, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του Poseidonion Grand Hotel και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους Σπετσιώτες και όχι μόνο. Το βρετανικό στιλ ταίριαξε απόλυτα με τον αριστοκρατικό χαρακτήρα των Σπετσών και την αισθητική του Ποσειδωνίου που φέρει αέρα Γαλλικής Ριβιέρας, με το ελληνικό Tweed Run να αποκτά ξεχωριστό ύφος αφού συνδύασε μοναδικά τις αγγλικές επιρροές με τις ντόπιες παραδόσεις.

Έτσι, ήρθε και φέτος! Με αφετηρία το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel, από τις 21 έως τις 23 Απριλίου, ποδήλατα και κομψές vintage παρουσίες θα εξερευνήσουν κάθε γωνιά του Νησιού των Αρωμάτων την ωραιότερη εποχή του χρόνου.
 

tweedin.jpg


Ετοιμάσου για ποδηλατάδα δίπλα από τις άμαξες, πικνίκ με θέα τον Αργοσαρωνικό και υπό τους ήχους της jazz, στάση για τσάι με αέρα αγγλικής εξοχής, καλλιστεία για την ωραιότερη εμφάνιση και βραβεία ποδηλάτου, αγώνες δεξιοτήτων, κυνήγι θησαυρού, πέρασμα από τα ιστορικά μνημεία των Σπετσών... Είναι μια τριήμερη γιορτή που κορυφώνεται με ένα μεγάλο πάρτι στο lobby του Ποσειδωνίου, που παραπέμπει στους χορούς και στις δεξιώσεις μιας άλλης εποχής!
 

tweedin2.jpg


Χορηγός του 4ου Tweed Run, όπως άλλωστε και της περσινής διοργάνωσης, θα είναι η Barbour. Η βρετανική εταιρεία ενδυμάτων με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα αποτελεί συνώνυμο της αγγλικής κομψότητας και ταίριαξε απόλυτα με τον χαρακτήρα του event που έχει αγγλική καταγωγή, καθώς και την κοσμοπολίτικη και αριστοκρατική ταυτότητα του Ποσειδωνίου και των Σπετσών.

Τα λέμε στις Σπέτσες, λοιπόν!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!