3 κόλπα αδυνατίσματος που όντως δουλεύουν - AllYou.gr

Search

3 κόλπα αδυνατίσματος που όντως δουλεύουν


Και η ζυγαριά αλλάζει νούμερο στο πι και φι.

19 Νοεμβρίου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Κάνεις τα πάντα για να αδυνατίσεις. Μήπως όμως αντί να κάνεις τα πάντα, καλύτερο είναι να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή και να ασκείσαι ήπια;

Γιατί από κόλπα αδυνατίσματος, τίποτε άλλο. Κυκλοφορούν απίστευτα πολλά και καμιά φορά λες, δεν τα δοκιμάζω, τι έχω να χάσω; (το πολύ να χάσεις χρόνο, μπορεί όμως να χάσεις και κιλά!).

Υπάρχουν όμως ορισμένα κόλπα που αποδεδειγμένα λειτουργούν:

1. Πίνε νερό πριν φας

Αυτό που σου έλεγε η μαμά σου να μην κάνεις, για να μην γεμίσει το στομάχι σου και δεν φας το φαγητό σου όλο, ε, αυτό μπορεί τώρα να σε βοηθήσει. 
Το πιστοποιεί και μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Obesity: Οι ειδικοί λένε ότι όσοι πίνουν 400ml νερού μισή ώρα πριν από τα κύρια γεύματά τους, χάνουν πάνω από 5 φορές περισσότερο βάρος σε σύγκριση με όσους δεν το κάνουν. 

2. Τρώγε σούπες

Εκτός του ότι είναι βάλσαμο τώρα που κάνει λίγο κρύο, όσοι τρώνε σούπα ως πρώτο πιάτο καταναλώνουν συνολικά 20% λιγότερες θερμίδες στο γεύμα τους.

3. Βάζε αρωματικά στο φαγητό σου 

Προσθέτει γεύση, δίνει άρωμα και, απίστευτο, σε βοηθάει να χάσεις βάρος. Οι έρευνες λένε ότι όσο πιο αρωματικό είναι το φαγητό, τόσο πιθανότερο είναι να καταναλώσεις λιγότερη ποσότητα.
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!