Ίσως μπορείς να διώξεις τον πονοκέφαλο σε 2 λεπτά - AllYou.gr

Search

Ίσως μπορείς να διώξεις τον πονοκέφαλο σε 2 λεπτά

Ένας παράδοξος τρόπος να σταματήσεις αυτόν τον επίμονο πόνο στο κεφάλι, είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες αυτού του βίντεο.

> ΥΓΕΙΑ ::
18 Νοεμβρίου 2016

Πριν περίπου ένα μήνα, βρέθηκα κυριολεκτικά μια μέρα στο κρεβάτι λόγω ενός πονοκεφάλου. Τα παυσίπονα δεν έκαναν και πολύ καλή δουλειά, εγώ είχα εξαντληθεί και το Google είχε πάρει φωτιά για το πως στο καλό μπορεί να φύγει ο πονοκέφαλος. Κάπου εκεί, λοιπόν, ανακαλύφθηκε το βίντεο με τον πολύ ελκυστικό τίτλο: How To Get Rid Of Headache Or Migraine In 2 Minutes Or Less (δηλαδή πως να ξεφορτωθείς τον πονοκέφαλο ή την ημικρανία σε 2 λεπτά ή λιγότερο).

Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο έχει ανέβει το 2012 και μέχρι σήμερα έχει 2 εκατ. views. Σε αυτό, ένας κύριος δίνει απλές οδηγίες που έχουν να κάνουν με την αυθυποβολή. Τα βήματα που προτείνει έχουν ως εξής.

Βήμα 1

Κλείσε τα μάτια σου και κάνε στον εαυτό σου τις ακόλουθες ερωτήσεις: σε ποιο σημείο του κεφαλιού σου πονάς περισσότερο; Τι χρώμα έχει ο πόνος; Ποιο είναι το σχήμα του;

Βήμα 2

Πες τις απαντήσεις σου φωναχτά

Βήμα 3

Κάνε τα παραπάνω 4 φορές.

 

 

Έτσι, λοιπόν, υποστηρίζει ότι θα σου περάσει ο πονοκέφαλος. Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι αρκετά ενθαρρυντικά, με πολλούς να αναφέρουν ότι όντως δούλεψε το κόλπο. Εγώ δεν το δοκίμασα γιατί το βρήκα αστείο. Αλλά εσύ, μπορείς. Αν το κάνεις, στείλε ένα μήνυμα να μου πεις αν πέτυχε ή αν αυτό το βίντεο έχει γίνει τσάμπα viral.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!