Ζήσε τις στιγμές, απαθανάτισε τη ζωή! - AllYou.gr

Search

Ζήσε τις στιγμές, απαθανάτισε τη ζωή!

#DΟSeeTheWonderful! Μοιράσου και εσύ αυθόρμητες φωτογραφίες, και γίνε μέρος ενός μοναδικού παγκόσμιου project φωτογραφίας της PANDORA.

> ΕΓΩ ::
18 Αυγούστου 2017

Λατρεύω τα social media γιατί κλείνουν μέσα τους φωτεινές στιγμές της καθημερινότητάς μου που μπορώ να μοιράζομαι με τους φίλους μου. Καμιά φορά όμως σκέφτομαι: Μπορεί η ευτυχία να κλειστεί σε ένα κλικ;

Μέσα στον υπέροχα χαώδη διαδικτυακό κόσμο συναντώ γυναίκες που προκαλούν αυθόρμητα τα likes μου.

Γυναίκες όμορφες, με αυτοπεποίθηση, δυναμικές, ονειροπόλες, δραστήριες, singles ή με οικογένεια.

Γυναίκες που με εμπνέουν να αντιμετωπίζω τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία μέσα από την μοναδικότητά τους!

Και αναρωτιέμαι: Τι είναι αυτό που εμπνέει εσένα στη δική σου καθημερινότητα; 

Βρίσκω την απάντηση σε μια πρωτότυπη μελέτη που έκανε η PANDORA, στην οποία συμμετείχαν 7.000 γυναίκες από όλο τον κόσμο: 

- 80% των γυναικών απάντησαν ότι εμπνέονται από τις φωτογραφίες άλλων γυναικών που γιορτάζουν τις μικρές ή μεγάλες «νίκες» της καθημερινότητάς τους. 

- 53% απάντησαν ότι όχι μόνον δεν εμπνέονται, αλλά αντιθέτως βρίσκουν βαρετές τις κοινότυπες selfies των social media. 

- 1 στις 3 γυναίκες απάντησε πως θέλοντας να πετύχει την «τέλεια» φωτογραφία χάνει την πολύτιμη στιγμή και 

- 3 στις 4 γυναίκες εύχονταν να είχαν περισσότερο χρόνο μέσα στη μέρα τους για να απολαύσουν τις μικρές χαρές της ζωής. 

pandrr.jpg

Ναι, όλα αυτά είμαστε εμείς, οι γυναίκες του σήμερα, που μέσα στους αγχώδεις ρυθμούς μας προσπαθούμε να ζήσουμε τις «μαγικές» στιγμές.

Μόνο που αυτές καμιά φορά ξεγλυστράνε και χάνονται, ενώ μέσα μας θέλουμε τόσο πολύ να ακολουθούμε το πάθος μας και να εκφράζουμε το πόσο μοναδικές είμαστε!

Η PANDORA το ξέρει, μάς νιώθει, είναι ένα με μας, και για αυτό είχε μια υπέροχη ιδέα: 
Μας προσκαλεί να γιορτάσουμε ό,τι υπέροχο καθημερινά πετυχαίνουμε με ένα Παγκόσμιο Project Φωτογραφίας.

Στις 19 Αυγούστου, στην Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας, η PANDORA αποκαλύπτει αυτό το νέο project στο Instagram. 

Τρεις διεθνούς φήμης φωτογράφοι, η Sandra Semburg www.sandrasemburg.com, η Liz Sunshine www.streetsmith.com.au/people/ και η Meredith Jenks www.meredithjenks.com/, αναλαμβάνουν να αναδείξουν την όμορφη, απλή και υπέροχη καθημερινότητα κάθε γυναίκας, μέσα από αυθόρμητες φωτογραφίες γυναικών που περνούν χρόνο με τα παιδιά τους, προπονούνται στο άθλημα της επιλογής τους ή διαλογίζονται.

Παράλληλα, είμαστε όλες καλεσμένες να μοιραστούμε αυθόρμητες φωτογραφίες της καθημερινότητάς μας στο Instagram με hashtag #DOSeeTheWonderful και tag @theofficialpandora, οι οποίες θα συμμετέχουν σε έναν online διαγωνισμό για την πιο αυθεντική και εμπνευσμένη φωτογραφία!

Περισσότερες πληροφορίες για την παγκόσμια καμπάνια της PANDORA «Do See The Wonderful», θα αποκαλυφθούν μαζί με την Autumn Collection 2017, στις 31 Αυγούστου. 

Μέχρι τότε, εμπνεόμαστε από τη μοναδικότητά μας, ζούμε υπέροχες στιγμές με όσους αγαπάμε και μας αγαπούν και φωτογραφίζουμε τον αυθεντικό εαυτό μας!

@theofficialpandora #DOSeeTheWonderful

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι μοναδικό, όπως εσύ, όπως όλες μας!
 

photopand1.jpg
 

More infos: 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://www.pandora.net/el-gr/universe και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!