Skip to main content

SINGLES

Η Νέα Σελήνη της 21ης Μαρτίου στον Κριό σού φέρνει αυτό που χρειάζεσαι

Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Νέα Σελήνη στον Κριό



Μια νέα σελήνη φτάνει περίπου κάθε μήνα, επαναφέροντας το σεληνιακό ρολόι. Αστρολογικά, τα νέα φεγγάρια αφορούν τις αρχικές φάσεις. Σκεφτείτε: καθορισμός προθέσεων, προβληματισμός και προγραμματισμός. Αλλά κάθε νέο φεγγάρι έχει μια ελαφρώς διαφορετική γεύση, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται. Και αυτό το φεγγάρι προσφέρει μια ιδιαίτερα έντονη αίσθηση φρεσκάδας, καθώς βρίσκεται στον Κριό με προσανατολισμό τη δράση και προαναγγέλλει την εαρινή ισημερία.

Καθώς η νέα σελήνη εισχωρεί στον έντονο Κριό στις 21 Μαρτίου, θα εμπνευστούμε να πάρουμε ρίσκα και να κάνουμε κινήσεις για όλους τους στόχους και τα πάθη μας. Το ανταγωνιστικό ζώδιο της φωτιάς πιέζει τα όρια του καθενός και μας ωθεί να στοιχηματίσουμε στον εαυτό μας, να εξερευνήσουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη. Εάν έχετε το βλέμμα σας σε μια προαγωγή, τώρα είναι η ώρα να παλέψετε για αυτήν. Έχεις διάθεση για ρομαντισμό; Αυτή η νέα σελήνη σας ενθαρρύνει να κάνετε την πρώτη κίνηση. Το να είσαι νευρικός, να δείχνεις πρωτοβουλία και να δείχνεις μόνος σου είναι αυτό που έχει να κάνει με την ενέργεια του Κριού.

Η νέα σελήνη τυχαίνει επίσης να συνδέεται με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και του μυαλού, στο ζώδιο της αυθάδειας φωτιάς, δυναμώνοντας τις συζητήσεις σας και σας κάνει λίγο πιο θορυβώδεις από το συνηθισμένο. Η ενέργεια του Κριού τείνει να είναι βιαστική και παρορμητική, ενώ η νέα σελήνη μας παρακαλεί να πατήσουμε φρένο και να κάνουμε στρατηγική. Γείρε στην ενέργεια του φεγγαριού σε αυτό. είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε μια ανάσα και να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

https://www.instagram.com/p/Cp0Bsrboivt/

Το πνευματικό νόημα της Νέας Σελήνης της 21ης Μαρτίου στον Κριό

Ο ήλιος που κινείται στον παθιασμένο Κριό –φέτος στις 21 Μαρτίου– ξεκινά επίσημα το ζωδιακό έτος. Έχουμε απορροφήσει όλη τη γνώση, τη διαίσθηση και τις καινοτομίες από την εποχή των Ιχθύων και τώρα ο Κριός αναλαμβάνει να μας βοηθήσει να θέσουμε σε εφαρμογή τα σχέδιά μας. Η νέα σελήνη στον Κριό μας βοηθά να προγραμματίζουμε με θάρρος, χωρίς να βασιζόμαστε πολύ στις λεπτομέρειες.

Ο Κριός είναι ένα βασικό ζώδιο της φωτιάς που λαχταρά την ηγεσία και το πάθος, γι' αυτό περιμένετε να νιώσετε ιδιαίτερα ενδυναμωμένοι από την ωμή δύναμη του κριαριού – που εκπέμπει «μην παίρνετε το όχι για απάντηση» όταν πρόκειται να καταπνίξετε τους στόχους σας και να επιτύχετε τα όνειρά σας. Με την ανοιξιάτικη ισημερία σε πλήρη ισχύ, αυτό το σεληνιακό φαινόμενο σκοπεύει να αναποδογυρίσει ένα νέο φύλλο.

Είστε περίεργοι να μάθετε πώς η νέα σελήνη της 21ης Μαρτίου στον Κριό μπορεί να επηρεάσει το ζώδιό σας; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την ενέργεια αυτής της νέας σελήνης για να εμπλουτίσετε τη ζωή σας.

https://www.instagram.com/p/Cp4xnE3o0Xj/

Πώς η Νέα Σελήνη της 21ης Μαρτίου στον Κριό μπορεί να επηρεάσει τα ζώδια

Κριός

Νιώθεις το βάρος αυτής της νέας σελήνης, Κριέ. Η προθυμία σας γεμίζει καθώς πρωτοστατείτε σε νέα έργα και δημιουργείτε ένα εκατομμύριο νέες ιδέες που εκτείνονται πέρα από ένα κούρεμα ή ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σας. «Μπορεί να αισθάνεστε ότι έλκεστε προς νέες ευκαιρίες, πάθη και ενδιαφέροντα που ευθυγραμμίζονται με τον πιο αυθεντικό εαυτό σας», εξηγεί ο Lewis. Να είστε ανοιχτοί σε αυτές τις αλλαγές, που μπορεί να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον εαυτό σας σε οικείο επίπεδο, αλλά θυμηθείτε να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας!

Ταύρος

Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να μοιάζει σαν ένα μεγάλο μπλοκ αυτή τη στιγμή, Ταύροι. Αντί να πηδήξετε σε οτιδήποτε καινούργιο, αυτή η φορά είναι τέλεια για να αφεθείτε και να σκεφτείτε. Πού αγωνίζεστε να ευθυγραμμιστείτε μεταξύ του φυσικού σας εαυτού και του πνευματικού σας; Πάρτε αυτή τη νέα σελήνη για να γεφυρώσετε το χάσμα και να επανασυνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Αυτή είναι μια πολύ ευαίσθητη νέα σελήνη για εσάς, οπότε προσπαθήστε να βρείτε λίγη γαλήνη στα αγαπημένα σας χόμπι, τον διαλογισμό ή την προσωπική πνευματική πρακτική.

Δίδυμοι

Η κοινωνική σας ζωή σφύζει κάτω από αυτή τη νέα σελήνη, Δίδυμοι! Είτε λαμβάνετε ατελείωτες προσκλήσεις είτε αισθάνεστε πιο κοινωνικοί από το συνηθισμένο, η πικάντικη ενέργεια του Κριού σας ενθαρρύνει να εστιάσετε στις φιλίες σας και να ακολουθήσετε νέες παραδόσεις με τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. «Μπορεί επίσης να συναντήσετε νέους ανθρώπους αυτόν τον μήνα, καθώς είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις και φιλίες. Ανοίξτε τον εαυτό σας στην επέκταση του δικτύου σας, που αυτή τη φορά έχει να κάνει με την κοινότητα.

Καρκίνος

Μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεσαι κάτω από το μικροσκόπιο αυτή τη στιγμή, Καρκίνε – αλλά χρησιμοποίησέ το ως επαγγελματικό καύσιμο! Ο φλογερός Κριός τροφοδοτεί την παθιασμένη καρδιά σας και σας ενθαρρύνει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την καριέρα σας. Υπάρχει μια ευκαιρία να ανακαλύψετε ξανά τη δημόσια ή την επαγγελματική σας ζωή, εάν τα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται πολύ μπαγιάτικα ή βαρετά. Αλλά είτε είστε στη σκέψη για μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση είτε όχι, αυτή η νέα σελήνη σας βοηθά να γίνετε ειλικρινείς και γενναίοι σχετικά με αυτό για το οποίο θέλετε να γίνετε γνωστός.

Λέων

Ο κόσμος είναι δικός σου, Λέων – όχι ότι δεν το ήξερες πριν. Κάτω από αυτή τη νέα σελήνη, μπορεί να νιώσετε έμπνευση για ταξίδια ή ανυπομονησία να βυθιστείτε σε νέα έθιμα και κουλτούρες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Κριός ως ζώδιο της φωτιάς ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας για να εξερευνήσετε με τρόπους για τους οποίους μπορεί να είχατε αισθανθεί διστακτικοί στο παρελθόν. Είναι μια φοβερή ευκαιρία για εσάς να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να μετατοπίσετε την ενέργειά σας δοκιμάζοντας κάτι που δεν έχετε ξανακάνει.

Παρθένος

Τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια, Παρθένε; Η νέα σελήνη στον επιθετικό Κριό σας ωθεί να είστε ειλικρινείς σχετικά με αυτό που πρέπει να αφήσετε, ώστε να είστε αυθεντικά ο εαυτός σας. Αυτό μπορεί να μοιάζει με την επανεκτίμηση της σχέσης σας με το σεξ και τα χρήματα. Μπορεί να βιώσετε κάποιο άγχος κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης – αλλά μην το αφήσετε να σας κάνει να διστάσετε. Αν καταλαβαίνεις τις ανασφάλειές σου, να ξέρεις ότι η ενέργεια του Κριού σου δίνει αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου.

Ζυγός

Αυτή η αχνιστή νέα σελήνη πυροδοτεί τις σχέσεις σου, Ζυγέ. Ψάχνετε να δοκιμάσετε νέα εστιατόρια ή να ξεκινήσετε νέες παραδόσεις με το ταίρι σας; Ή ίσως είστε ελεύθεροι και νιώθετε έτοιμοι να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με την πρώτη κίνηση. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για να προσδιορίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε μια σχέση, ειδικά αν είστε ελεύθεροι. Αν είστε ζευγάρι, μπορεί να σήμαινει να γράψετε νέους στόχους σχέσης με τον σύντροφό σας και να του ζητήσετε βοήθεια για την επίτευξη των δικών σας προσωπικών στόχων.

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να βγείτε έξω από τα όριά σας, Σκορπιέ. Εάν η καθημερινότητά σας έχει έλλειψη έμπνευσης τον τελευταίο καιρό, τώρα είναι η ώρα να ενσωματώσετε νέες πρακτικές στη ρουτίνα σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσετε τις πιο λεπτές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας και να αποκλείσετε οτιδήποτε σας κρατά πίσω. Με τον ανταγωνιστικό Κριό να παίζει, είναι μια δυνατή στιγμή για να δραστηριοποιηθείτε και να ενσωματώσετε ασκήσεις κάρδιο ή άλλες ασκήσεις στο καθημερινό σας τελετουργικό.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να τροφοδοτήσεις το εσωτερικό σου δημιουργικό, Τοξότη. Ο Κριός βοηθά τα πάθη σας να ανέβουν στην επιφάνεια, οπότε πάρτε μια ανάσα από τη ρούτινα. Ο Κριός σας φωτίζει δίνοντας ξανά την αίσθηση του θαύματος στην καρδιά σας, καθιστώντας την στιγμή αυτή κατάλληλη για να ασχοληθείτε πραγματικά με δραστηριότητες που σας βοηθούν να συνδεθείτε με το εσωτερικό σας παιδί. Μπορεί να νιώσετε έμπνευση για να ασχοληθείτε με κάποια έργα DIY, να δοκιμάσετε κάτι δημιουργικό ή να εξερευνήσετε ένα νέο μέρος που κάνει το εσωτερικό σας παιδί να χαμογελά.

Αιγόκερως

Παρά το γεγονός ότι ο Κριός παίζει τον ρόλο του προπονητή και του μέντορα για τον υπόλοιπο ζωδιακό κύκλο, αυτή η νέα σελήνη διδάσκει ένα πολύτιμο μάθημα ανάπαυσης, στον Αιγόκερο. Αυτή η νέα σελήνη προτρέπει έναν ήσυχο χρόνο για προβληματισμό και αναγνώριση των αναγκών σας όσον αφορά την ασφάλεια. Το να περάσετε χρόνο με τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σας και να ζητήσετε συμβουλές από τους έμπιστους φίλους σας θα μπορούσε να είναι το εισιτήριο για να δείτε την κατάστασή σας από μια νέα οπτική γωνία. Η ανανέωση της διακόσμησης του καταφυγίου σας ή η ενσωμάτωση νέων οικιακών ειδών μπορεί να είναι παραγωγικοί τρόποι για να περάσετε αυτό το γεύμα, προσθέτει.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη του Κριού επιλέγει τον εγκέφαλό σας, Υδροχόοι. Απολαύστε τις νέες προοπτικές και ακολουθήστε την περιέργειά σας τώρα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μάθετε νέες δεξιότητες, να παρακολουθήσετε ένα μάθημα ή εργαστήριο σε κάτι νέο ή να διαβάσετε ένα βιβλίο για ένα θέμα που σας παρακινεί. Αυτές οι νοητικές αλλαγές μπορεί να φέρουν συναρπαστικές νέες εμπειρίες, οπότε μη φοβάστε να κατεβείτε πραγματικά από την τρύπα του κουνελιού αυτή τη στιγμή.

Ιχθύς

Είχατε στο μυαλό σας πολλές νέες ιδέες που σχετίζονται με την ταυτότητά σας και την έκφρασή σας τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα, ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε αυτές τις αφηρημένες ιδέες. Θέτετε τους νέους κανόνες για τη ζωή σας. Είναι καιρός να χτίσετε νέες συνήθειες και να ενισχύσετε τα όρια που σας βοηθούν να ενισχύσετε την αίσθηση της αξίας και της αυτοεκτίμησής σας. Πάρτε αυτή τη διορατική νέα σελήνη για να γίνετε ειλικρινείς σχετικά με το τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της