Skip to main content

SINGLES

Πώς ο Άρης στον Καρκίνο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2023

Μια νέα περίοδος αλλαγών ξεκινάει στις 25 Μαρτίου, μάθε πώς θα σε επηρεάσει



Το τελευταίο μέρος του Μαρτίου είναι γεμάτο με έναν τόνο σημαντικών ενεργειακών μετατοπίσεων, αλλά μια κοσμική αλλαγή που μπορεί να βιώσουμε ακόμη πιο σπλαχνικά έρχεται όταν ο άγριος και φλογερός πλανήτης Άρης εγκαταλείψει τους Διδύμους. Μόλις ο Άρης αρχίσει να κολυμπάει μέσα από τον Καρκίνο, θα εμφυσήσει το μαχητικό μας πνεύμα με μια πρόσθετη δόση συναισθήματος, επομένως είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πώς ο Άρης στον Καρκίνο θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Έχουμε την εαρινή ισημερία και την εποχή του Κριού που ξεκίνησε στις 20 Μαρτίου, καθώς και τον Πλούτωνα που αλλάζει ζώδιο για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια στις 23 Μαρτίου, προαναγγέλλοντας μια εντελώς νέα εποχή. Η επερχόμενη είσοδος του Άρη στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς σηματοδοτεί την πρώτη μετατόπιση ζωδίων για τον κόκκινο πλανήτη από τον περασμένο Αύγουστο. Ο Άρης γενικά ξοδεύει μόνο έναν ή δύο μήνες σε κάθε ζώδιο, αλλά χάρη στην ανάδρομη περίοδο του ανά διετία, περνάει από τους πολυάσχολους Διδύμους εδώ και επτά μήνες. Αυτό ήταν εξαιρετικό για τη δημιουργία νέων ιδεών και την αντιμετώπιση εκατομμυρίων πραγμάτων ταυτόχρονα, αλλά οι δονήσεις τελικά αλλάζουν. Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει μια τόσο αναγκαία αλλαγή ρυθμού όταν ξεκινά στις 25 Μαρτίου και ταρακουνάει τα πράγματα μέχρι τις 20 Μαΐου.

https://www.instagram.com/p/CqCeNA3KQv2/

Όπως ο ρωμαϊκός θεός του πολέμου από τον οποίο πήρε το όνομά του, ο Άρης στην αστρολογία είναι δριμύς, άγριος και βίαιος. Αυτός ο καυτός πλανήτης κυριαρχεί στα επίπεδα κινήτρων μας, την ψυχραιμία μας και ακόμη και στη λίμπιντο μας – έτσι όταν μπαίνει σε ένα νέο μέρος του ζωδιακού κύκλου, έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο απελευθερώνουμε τα ένστικτά μας και κυνηγάμε αυτό που θέλουμε. Με τον τροφοδοτούμενο με αδρεναλίνη Άρη να κολυμπάει στα ήπια και οικιακά νερά του Καρκίνου για τους επόμενους δύο μήνες, μας ζητείται να επιβραδύνουμε και να εκφράσουμε τη δύναμη και τα πάθη μας με πιο διάχυτο και τρυφερό τρόπο. Θα πρέπει να περιμένουμε τα συναισθήματά μας να έχουν ισχυρότερη επιρροή στις αντιδράσεις και τα επίπεδα κινήτρων μας, κάτι που μπορεί να μειώσει ελαφρώς την αίσθηση της ορμής μας όταν πρόκειται για ανταγωνιστικότητα ή αντιπαράθεση. Οι ευαίσθητες θάλασσες του Καρκίνου δεν είναι το πιο άνετο σκηνικό για τον φλογερό Άρη, καθώς αναγκάζει τον κοσμικό πολεμιστή να βγάλει τα πράγματα έξω και να λάβει έναν συναισθηματικό έλεγχο πριν βουτήξει σε μια μάχη (ή στα σεντόνια - θυμηθείτε, ο Άρης κυβερνά επίσης τη σεξουαλικότητα!). Οι απογοητεύσεις μπορεί να βγουν ως παθητικές επιθετικές συμπεριφορές, καθώς η ενέργεια του Καρκίνου προτιμά να προσεγγίζει τη σύγκρουση έμμεσα παρά να την αντιμετωπίζει κατά μέτωπο. Τούτου λεχθέντος, ο Άρης στον Καρκίνο μας διδάσκει να αναλαμβάνουμε δράση χωρίς να χρησιμοποιούμε ωμή βία – αντ' αυτού να βρίσκουμε δύναμη μέσω της απαλότητας, της συμπόνιας και της ευαλωτότητας. Θα αισθανόμαστε επιπλέον προστατευτικοί απέναντι στους ανθρώπους και τις καταστάσεις που βρίσκονται πιο κοντά μας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και θα έχουμε περισσότερη έμπνευση για να υπερασπιστούμε αυτούς που αγαπάμε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλάβετε την ευθύνη όταν πρόκειται για θέματα οικογένειας, σπιτιού και καρδιάς.

https://www.instagram.com/p/CqDymCEvKGv/

Πώς ο Άρης στον Καρκίνο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Ο Άρης είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, Κριοί, γι' αυτό αυτή η υδάτινη διέλευση μπορεί να προκαλέσει το παρορμητικό και ζηλιάρικο σας πνεύμα. Αν και μπορεί να μην έχετε την ορμή που λαχταράτε, η επιβράδυνση μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις ρωγμές στη βάση σας που πρέπει να αντιμετωπιστούν για βέλτιστη λειτουργία – κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με οικιακές εργασίες, όπως η έναρξη ενός έργου βελτίωσης σπιτιού ή η εξάντληση εργαλείων για να κάνετε καθυστερημένες επισκευές. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας, όπως το να κόψετε τοξικές σχέσεις ή τελικά να επεξεργαστείτε σκοτεινές αναμνήσεις. Σε δύο μήνες, θα είστε σε κορυφαία φόρμα για κάποια κλασική δράση Κριού.

Ταύρος

Οι επόμενοι δύο μήνες σηματοδοτούν μια σημαντική περίοδο όσον αφορά την επικοινωνία, Ταύροι, οπότε αρχίστε να εκφράζετε πιο ανοιχτά αυτό που έχετε στην καρδιά και στο μυαλό σας. Μπορεί να σας φανεί πιο εύκολο να μοιραστείτε επιτέλους κάποια πράγματα που προηγουμένως προσπαθούσατε να εκφράσετε με λέξεις, και ο τρόπος ομιλίας σας μπορεί να είναι εξαιρετικά αποφασιστικός και ισχυρός τώρα, επίσης. Ήρθε η ώρα να δηλώσετε γενναία την αλήθεια σας! Απλώς προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι ή αμυντικοί σχετικά με τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να μας κάνει όλους λίγο πιο ευαίσθητους – και αν πρόκειται να το απολαύσετε, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε και τα συναισθήματα των άλλων με χάρη.

Δίδυμοι

Ο Άρης πέρασε τους τελευταίους επτά μήνες στο ζώδιό σας, τους Διδύμους – και ολοκλήρωσε μια μακρά ανάδρομη πορεία και εκεί – όλα αυτά έχουν στείλει έναν ανεμοστρόβιλο ενέργειας και έντασης να στροβιλίζεται στο πνεύμα σας. Και έχετε καταφέρει πολλά και έχετε ξεπεράσει αρκετές προκλήσεις σε αυτό το διάστημα, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να θερίσετε αυτό που έχετε σπείρει! Ξεκινήστε να διαχωρίζετε το σιτάρι από το άχυρο όταν πρόκειται για τους χειροπιαστούς στόχους σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας προς τα πράγματα που είναι πιο πολύτιμα. Είτε φτιάχνετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό είτε κάνετε μια σημαντική επένδυση, αυτή είναι η ευκαιρία σας να εξασφαλίσετε την τσάντα. Είστε από τους ταλαντούχους που ασχολούνται με πολλές εργασίες, αλλά τους επόμενους δύο μήνες, προσπαθήστε να επιβραδύνετε και να κατακτήσετε ένα πράγμα τη φορά.

https://www.instagram.com/p/CqAvw1LgBzn/

Καρκίνος

Τα φρέσκα άνθη και οι μεγαλύτερες μέρες της άνοιξης είναι ο τέλειος καθρέφτης των επιπέδων ενέργειάς σας, που πρόκειται να μπουν σε πλήρη άνθηση, Καρκίνοι. Επειδή μόλις ο Άρης εισέλθει στο ζώδιό σας, θα νιώσετε ότι τελικά βγαίνετε από μια βαθιά χειμερία νάρκη. Έχει να κάνει πολλές ακόμα επιθυμίες και συναισθήματα να αναδύονται στο παρασκήνιο τους τελευταίους μήνες και τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε το πόδι στο πεντάλ και να φέρετε όλα όσα ήταν σε λειτουργία buffering σε ένα πλήρως υλοποιημένο σχέδιο παιχνιδιού. Βγάλτε τα καρκινικά τσιμπιδάκια σας και αρχίστε να χάνετε ένα μονοπάτι προς την επιτυχία σας. Για τους επόμενους δύο μήνες, έχετε την πλήρη κοσμική άδεια να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες σε σχέση με οτιδήποτε άλλο.

Λέων

Ο Άρης μπορεί να είναι ο καυτός πλανήτης δράσης, αλλά τους επόμενους δύο μήνες, θα κάνετε κινήσεις λίγο πιο αθόρυβα από ό,τι συνήθως. Πατήστε παύση σε μερικές από τις πιο λαμπερές και εστιασμένες προς τα έξω φιλοδοξίες σας και αρχίστε να κάνετε απογραφή του ενεργητικού ενεργειακού πεδίου που έχει συσσωρευτεί στη ζωή σας τα τελευταία δύο χρόνια. Παρατεταμένη αγανάκτηση; Ώρα να το αντιμετωπίσουμε. Τοξικές σχέσεις; Ώρα να τις κόψουμε. Η διαίσθησή σου έχει πάρει φωτιά, Λέων! Μέχρι να πλησιάσει το καλοκαίρι, θα ξεκινήσετε έναν ηλεκτρικό νέο κύκλο στη ζωή σας, γι' αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την εσωστρεφή έκρηξη κινήτρων για να απομακρύνετε τυχόν πνευματικά εμπόδια που σας εμποδίζουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Παρθένος

Τους επόμενους δύο μήνες, ο Άρης θερμαίνει τα πράγματα όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή και αλλάζει τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με την ομάδα σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πολύ ευαίσθητοι στη δυναμική της ομάδας – επομένως, αν κάποιος σας δείξει τα αληθινά του χρώματα προς το χειρότερο, είναι πιθανό να τον αφαιρέσετε από τον εσωτερικό σας κύκλο. Ξεκασκαρτάρετε την προσωπική σας κοινότητα για να δημιουργήσετε ένα πιο ευθυγραμμισμένο σύστημα κοινωνικής υποστήριξης! Αυτή η διέλευση σας προσφέρει επίσης πολλά κίνητρα για να ξεκινήσετε πιο ειλικρινείς συνδέσεις με τους συνομηλίκους σας και να αναδειχθείτε ως ηγέτης στο πλήρωμά σας. Απλώς προσπαθήστε να μην παίρνετε το δράμα φιλίας πολύ προσωπικά, καθώς όλοι είναι λίγο πιο ευαίσθητοι από το συνηθισμένο αυτή τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/Cp06gTyvCw3/

Ζυγός

Ο Άρης στον Καρκίνο ανεβάζει στροφές στον κινητήρα σας στη δουλειά, Ζυγοί, επομένως αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος για να αναλάβετε δράση προς τους επαγγελματικούς σας στόχους. Κυνηγήστε με θάρρος τα πρότζεκτ και τις θέσεις που επιθυμείτε και σταματήστε να ακολουθείτε μονοπάτια που δεν συνάδουν με την τρέχουσα αποστολή σας. Αυτό θα μπορούσε να μοιάζει σαν να εγκαταλείπετε επιτέλους μια αδιέξοδη δουλειά ή να βάλετε το κεφάλι σας σε μια νέα προσπάθεια στην οποία είχατε άγχος να αφοσιωθείτε πλήρως. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε το είδος της εργασίας που έχει νόημα για εσάς. Και να θυμάστε, το να μπείτε στην εξουσία σας και να κάνετε τολμηρές κινήσεις καριέρας δεν χρειάζεται να είναι ακραίο. Αυτή η διέλευση σας εμπνέει να ηγηθείτε με ευγένεια και συμπόνια, προβάλλοντας πλήρως τη διπλωματία σας ως ειδικοί της αρμονίας.

Σκορπιός

Ο Άρης δεν είναι ο πιο δυνατός του στον Καρκίνο, αλλά ως ζώδιο του νερού (που τυχαίνει να κυβερνάται κοσμικά από τον κόκκινο πλανήτη), δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να αξιοποιήσετε κάθε σταγόνα κινητήριας μαγείας από αυτή τη διέλευση. Τους επόμενους δύο μήνες, οι μεγάλοι στόχοι σας θα ενισχύονται σημαντικά και θα νιώθετε πιο ξεκάθαροι από ποτέ σε αυτό που πρεσβεύετε. Σκορπιέ! Η ώθησή σας να αποκτήσετε γνώσεις και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες είναι επίσης στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών, επομένως είναι πολύ καλή στιγμή να κλείσετε παρορμητικά οικογενειακές διακοπές ή να μεταβείτε σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα διευρύνει τις δεξιότητές σας με συναρπαστικό τρόπο.

Τοξότης

Είστε αστραφτεροί Τοξότες. Οι ευαισθησίες σας συνήθως σας κάνουν να κυνηγάτε ουράνια τόξα. Αλλά τους επόμενους δύο μήνες, ο Άρης σας εμπνέει να διοχετεύσετε τη φλογερή σας ενέργεια προς τα μέσα και να τολμήσετε με γενναιότητα στα βαθύτερα σημεία του πνεύματός σας. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχή, ντροπή ή μυστικά που σιωπηλά εξαντλούσαν την ενέργειά σας – καθώς και οποιεσδήποτε σχέσεις έχουν γίνει πνευματικά επιβαρυντικές. Και μιλώντας για σχέσεις, αυτή η διέλευση θερμαίνει επίσης τα πράγματα όσον αφορά την οικειότητα, έτσι μπορεί να αισθάνεστε πιο τολμηροί στην κρεβατοκάμαρα και να επενδύετε περισσότερο συναισθηματικά στις σεξουαλικές σας εμπειρίες. Τιμήστε τις επιθυμίες σας.

https://www.instagram.com/p/ClX6U96M2wr/

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε την αγάπη σας, Αιγόκεροι! Τους επόμενους δύο μήνες, εστιάστε στο να ρίξετε φωτιά σε οποιαδήποτε στάσιμη ενέργεια που έχει διαποτίσει τις συνεργασίες σας. Η επιδίωξη βαθύτερων δεσμεύσεων μέσα σε μόνιμες σχέσεις είναι απολύτως μέσα στην τιμονιέρα σας τώρα, οπότε προχωρήστε και κάντε την πρώτη κίνηση. Αντίθετα, είναι επίσης μια καλή στιγμή να κόψετε το καλώδιο σε οποιεσδήποτε σχέσεις δεν λειτουργούν. Μην φοβάστε να αναλάβετε δράση προς τη δυναμική που επιθυμείτε. Λάβετε υπόψη ότι οι ευαισθησίες στις σχέσεις θα μπορούσαν να είναι πολύ υψηλές, γι' αυτό διαχέετε κάθε δράμα κλίνοντας στη συμπονετική σας πλευρά.

Υδροχόος

Τους επόμενους δύο μήνες, ο Άρης γεμίζει το πρόγραμμά σας με κάθε είδους υποχρεώσεις, Υδροχόοι – έτσι ετοιμαστείτε να ασχοληθείτε! Ευτυχώς, ο πλανήτης δράσης σας παρέχει επίσης τα ψυχικά κίνητρα και τη σωματική ενέργεια που χρειάζεστε για να διεκπεραιώσετε τις μεγάλες λίστες υποχρεώσεων σας. Η ικανότητά σας να κόψετε τις κακές συνήθειες κατά τη διάρκεια αυτής της μεταφοράς θα είναι ισχυρή, γι' αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την ανανεωμένη αίσθηση εστίασης για να αναδιαρθρώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα με τρόπο που να ενισχύει την παραγωγικότητά σας και να διατηρεί τη γενική σας υγεία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λέτε «όχι» σε πράγματα που δεν θέλετε ή έχετε την ικανότητα να αναλάβετε αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάζετε την ευεξία σας για να κάνετε τους άλλους να νιώσουν καλύτερα.

Ιχθύς

Το να βυθίσετε τον Άρη στην περιοχή ενός άλλου ζωδίου σημαίνει F-U-N για εσάς, Ιχθύς. Συναρπαστικοί δημιουργικοί χυμοί και πικάντικα συναισθήματα πάθους ρέουν προς την κατεύθυνσή σας τους επόμενους δύο μήνες – επωφεληθείτε λοιπόν από αυτή την έκρηξη έμπνευσης και αφήστε το ποιητικό εσωτερικό σας ρομαντικό να γίνει ξέφρενος! Είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναλάβετε την ηγεσία στην ερωτική σας ζωή και να είστε ο εμπνευστής μιας ζεστής βραδιάς ραντεβού ή μιας ξέφρενης νύχτας στην κρεβατοκάμαρα. Και αυτή είναι μια εξίσου δυναμωτική περίοδος όσον αφορά την καλλιτεχνική σας έκφραση. Οπλισμένος με το μάτι ενός ονειροπόλου και μια συμπονετική καρδιά, αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει να αφοσιωθείτε σταθερά στους δημιουργικούς σας στόχους και να συγκεντρώσετε την ένταση στον ρομαντισμό.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της