Skip to main content

SINGLES

Πάρε μια ανάσα… ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος στις 15 Σεπτεμβρίου

Πώς η ορθή πορεία του Ερμή θα επηρεάσει το ζώδιό σου



Το «σύμπαν» σίγουρα δούλευε υπερωρίες αυτό το καλοκαίρι. Αυτή ήταν η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που υπήρξαν ανάδρομοι Ερμής και Αφροδίτη ταυτόχρονα, κάτι που δεν θα έπρεπε *ποτέ* να επιτραπεί να συμβεί ξανά. Με τόσες πολλές ημιτελείς εργασίες και περισπασμούς, ήταν δύσκολο να επωφεληθείτε από τις παραγωγικές δονήσεις της σεζόν της Παρθένου. Συνήθως, αυτή είναι η εποχή του χρόνου για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, αλλά επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος από τον Αύγουστο, η οργάνωση ήταν σχεδόν αδύνατη. Ωστόσο, καθώς τελειώνει το ανάδρομο καλοκαίρι του Ερμή του 2023, κάθε ζώδιο θα αποκτήσει κάποια πολυαναμενόμενη διαύγεια.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ερμής αντιστρέφει την πορεία του στο μεταβλητό γήινο ζώδιο της Παρθένου, το ζώδιο της κυριαρχίας του. Ενώ ο Ερμής σε ορθή πορεία λειτουργεί απίστευτα καλά στο ζώδιο της κατοικίας και της ανάτασής του, η αργή φύση του επικοινωνιακού πλανήτη δυσκολεύει την κριτική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων και τον καταιγισμό ιδεών. Αν και τα ανάδρομα σάς δίνουν την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τα σχέδια και τις ιδέες που έχετε αυτή τη στιγμή, μπορεί επίσης να δυσκολέψουν την επίτευξη σημαντικής προόδου. Ωστόσο, καθώς ο Ερμής αρχίζει να ανεβάζει ταχύτητα ξανά, κάθε ζώδιο θα συναντηθεί με απαντήσεις αντί για ερωτήσεις.

7memory3

Δείτε τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 15 Σεπτεμβρίου:

Κριός

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα τοποθετηθεί απευθείας στον έκτο οίκο σας, προσφέροντας λίγη σαφήνεια στο πώς οργανώνετε τις συνήθειες, τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας. Εάν η καθημερινότητά σας είναι ακατάστατη τις τελευταίες εβδομάδες, περιμένετε να προκύψει τελικά κάποια διαύγεια καθώς ο Ερμής θα κερδίζει ξανά ταχύτητα. Εάν υπάρχουν νέα σχήματα που σας ενδιαφέρει να εφαρμόσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενσωματώσετε μερικές χρήσιμες ρουτίνες στον κόσμο σας.

Ταύρος

Καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα ζήσετε μερικές σημαντικές στιγμές γύρω από τα τρέχοντα χόμπι, τα ενδιαφέροντα και τα πάθη σας. Εάν δεν ήσασταν σίγουροι για το πώς να επιδοθείτε στις απολαύσεις της ζωής, θα έχετε μια καλύτερη ιδέα για το πώς να απολαύσετε τον εαυτό σας χωρίς σύγχυση. Ως ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, σίγουρα θα πρέπει να δίνετε προτεραιότητα στις χαρές της ζωής και καθώς ο Ερμής αυξάνει την ταχύτητα αυτόν τον μήνα, θα είναι πολύ πιο εύκολο να τον αφήσετε.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης του χάρτη σας επιτέλους σταθμεύει απευθείας αυτόν τον μήνα, Δίδυμοι, που σημαίνει ότι τα νοητικά εμπόδια που αντιμετωπίζετε θα αρχίσουν επιτέλους να υποχωρούν. Εάν δεν ήσασταν σίγουροι για το πώς να οργανώσετε αποτελεσματικά τα συστήματα και τις ρουτίνες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις τώρα. Θα μπορεί επίσης να γίνει ευκολότερο να συμμετάσχετε σε συζητήσεις με μέλη της οικογένειας ή συγκάτοικους τώρα, επιτρέποντάς σας να αισθάνεστε ότι ακούγονται και κατανοούνται.

Καρκίνος

Καθώς οι σταθμοί του Ερμή κατευθύνονται στον τρίτο οίκο σας, θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τα σχέδια και τις ιδέες σας. Εάν έχετε επαναξιολογήσει οποιεσδήποτε έννοιες ή θεωρίες τις τελευταίες εβδομάδες, θα πρέπει να είστε αντιμέτωποι με σαφήνεια τώρα. Μπορεί να μαθαίνετε μια νέα δεξιότητα ή να μελετάτε ή ίσως να έχετε κατακτήσει επιτέλους ένα θέμα που δεν καταλάβατε πλήρως πριν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε πολλά να συζητήσετε αυτόν τον μήνα καθώς ο Ερμής επιτέλους ανεβάζει ταχύτητα.

Λέων

Θα νιώσεις την απαραίτητη διαύγεια στα οικονομικά σου, Λέων, καθώς οι σταθμοί του Ερμή κατευθύνονται στις 15 Σεπτεμβρίου. Τις τελευταίες εβδομάδες, προσπαθείτε να αναδιαρθρώσετε και να οργανώσετε τα χρηματικά σας ζητήματα και αυτήν την ημέρα , θα αρχίσετε να προχωράτε με ένα σαφώς καθορισμένο σχέδιο. Είτε εφαρμόζετε έναν νέο προϋπολογισμό είτε ανακαλύπτετε χρήσιμους τρόπους για να αξιοποιήσετε τα δικά σας ταλέντα, θα έχετε πολλές νέες ιδέες όσον αφορά τη μεγιστοποίηση του εισοδήματός σας.

Παρθένος

Ήσασταν κρατημένοι και απασχολημένοι τον περασμένο μήνα, Παρθένοι, αλλά καθώς ο κυβερνήτης του χάρτη σας *επιτέλους* σταθμεύει στο πρώτο σας σπίτι, θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα στη λίστα εργασιών σας με ευκολία. Αν νιώθετε διάσπαρτοι και ανοργάνωτοι τις τελευταίες εβδομάδες, περιμένετε να αποκτήσετε χρήσιμες πληροφορίες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε κάποιες παραγωγικές βελτιώσεις στη ζωή σας. Με τον Ερμή να προχωρά ξανά προς τα εμπρός, θα είστε σε θέση να αναλάβετε πολλές εργασίες και να ολοκληρώσετε τα πράγματα.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής ήταν μια βαθιά εσωστρεφής περίοδος για εσάς, Ζυγοί, αλλά όπως ανακατευθύνονται οι σταθμοί του Ερμή, θα αποκτήσετε σαφήνεια σχετικά με τις συνήθειες και τις πρακτικές που έχουν λειτουργήσει εναντίον σας. Αντί να αναλύετε υπερβολικά τα μοτίβα σας, θα μπορείτε τώρα να συνθέσετε ένα σχέδιο που θα σας επιτρέπει να αγκαλιάσετε πρακτικές που υποστηρίζουν την ευημερία σας.

Σκορπιός

Καθώς οι σταθμοί του Ερμή ανακατευθύνονται στις 15 Σεπτεμβρίου, θα κατανοήσετε καλύτερα πώς να προσφέρετε υποστήριξη στις φιλίες και την κοινότητά σας. Από τότε που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία, το να μοιράζεσαι πληροφορίες με άλλους ήταν περισσότερο μια πρόκληση, αλλά τώρα θα πρέπει να μπορείς να ενημερώνεις με ακρίβεια τους ανθρώπους γύρω σου για σημαντικές λεπτομέρειες χωρίς πολλή σύγχυση.

Τοξότης

Είσαι απασχολημένος στη δουλειά με τα θέματα της καριέρας σου τον τελευταίο καιρό, Τοξότη, και όπως οι σταθμοί του Ερμή ανακατευθύνονται θα μπορέσεις επιτέλους να προχωρήσεις με τα σχέδια και τις προσπάθειες που εκκρεμούν από τότε που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του. Εάν υπάρχουν ιδέες ή έννοιες που θέλετε να παρουσιάσετε στις μάζες τώρα, τίποτα δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας τώρα. Βγάλε τα όλα έξω.

Αιγόκερως

Καθώς οι σταθμοί του Ερμή κατευθύνονται στον ένατο οίκο της γνώσης και των πνευματικών σας πεποιθήσεων, θα αποκτήσετε λίγη σαφήνεια που χρειάζεται τόσο πολύ γύρω από τις τρέχουσες προοπτικές σας. Εάν έχετε μαντέψει ξανά κάποιες από τις προσωπικές σας φιλοσοφίες, θα μπορείτε τώρα να προχωρήσετε με μια καλύτερη αίσθηση του ποιες είναι οι προσωπικές σας αλήθειες. Αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια στιγμή για ταξίδια ή για να εξερευνήσετε ευκαιρίες που υπάρχουν έξω από τις συνήθεις ρουτίνες σας. Ο κόσμος είναι το στρείδι σου τώρα, Αιγόκερε.

Υδροχόος

Αυτόν τον μήνα, θα τακτοποιήσετε τους κοινόχρηστους πόρους, τα προσωπικά σας όρια και τα οικονομικά σας, καθώς οι σταθμοί του Ερμή κατευθύνονται στον όγδοο οίκο σας. Εάν δεν ήσασταν σίγουροι για το πώς να προσφέρετε συμβουλές ή χρήσιμη βοήθεια σε άλλους τις τελευταίες εβδομάδες, θα αποκτήσετε τώρα μια αίσθηση σαφήνειας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της φωνής σας. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα περιουσιακά σας στοιχεία, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε με πιθανά σχέδια που έχουν τεθεί σε αναμονή.

Ιχθύς

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα σταθεί επιτέλους απευθείας στην Παρθένο, ξεκαθαρίζοντας κάθε σύγχυση στις ρομαντικές σας σχέσεις και συνδέσεις. Εάν ήταν δύσκολο να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά στη δυναμική σας με τους άλλους, θα πρέπει να είστε σε θέση να εκφραστείτε χωρίς πάρα πολλές προκλήσεις τώρα. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που δίνετε μια χείρα βοηθείας σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο δίνοντάς του συμβουλές ή ένα αυτί που σας ακούει. Απλώς να προσέχετε να αναλαμβάνετε τα προβλήματα των άλλων, Ιχθύς. Τα όρια είναι πλέον σημαντικά.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!