Skip to main content

SINGLES

Πώς η Νέα Σελήνη στην Παρθένο του Σεπτεμβρίου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Ανανέωση, αλλαγές και νέα ξεκινήματα, σε ένα πιο ευγενικά φεγγάρια του τελευταίου διαστήματος



Το φθινόπωρο πλησιάζει γρήγορα και το ταξίδι του ήλιου στην Παρθένο αναδεικνύει τα πάντα, από τις προσωπικές σας ρουτίνες μέχρι τις καθημερινές σας υποθέσεις. Τι δημιουργείτε και καλλιεργείτε αυτή την εποχή; Υπάρχει κάτι που ελπίζετε να βελτιώσετε; Αν αναρωτιέστε πώς η νέα σελήνη στην Παρθένο τον Σεπτέμβριο του 2023 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, θα χαρείτε να μάθετε ότι είναι ένα από τα πιο παραγωγικά και υποστηρικτικά φεγγάρια που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό.

Αν και οι φάσεις της σελήνης έχουν η καθεμία τη δική της μοναδική σημασία, υπάρχει κάτι μυστικιστικό και ευοίωνο στη νέα σελήνη. Δεν σηματοδοτεί μόνο την αρχή του σεληνιακού κύκλου, αλλά και μια υπενθύμιση για να σταματήσετε, να αναλογιστείτε και να είστε ακίνητοι. Αυτό συμβαίνει μία φορά τον μήνα όταν ο ήλιος σχηματίζει μια σύνοδο με τη σελήνη μέσω της ίδιας ακριβώς μοίρας ενός συγκεκριμένου ζωδίου. Ο ήλιος αντιπροσωπεύει το εγώ και τη φυσική σας πραγματικότητα, ενώ το φεγγάρι χρησιμεύει ως σύμβολο των πιο εσωτερικών συναισθημάτων και του συναισθηματικού σας τοπίου.

Η νέα σελήνη αυτού του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, ώρα Ελλάδας 4:39 π.μ. στις 21 μοίρες της Παρθένου. Με το φεγγάρι να ανανεώνεται σε αυτό το σχολαστικό ζώδιο της γης, τα θέματα υδραργύρου (δηλαδή υγεία, προσοχή, οργάνωση, καθημερινές τελετουργίες, για να αναφέρουμε μερικά) έχουν μεγαλύτερη σημασία. Ομολογουμένως, αυτό δεν είναι το πιο δυνατό κοστούμι του καθενός, αλλά είναι ακόμη περισσότερος λόγος για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα και την επινοητικότητα του. Για αρχή, θα θελήσετε να ελέγξετε ποιος αστρολογικός(οι) οίκος(οι) ανήκει στις 21 μοίρες της Παρθένου, καθώς αυτό είναι το ενεργειακό σημείο εστίασης για το νέο σας ξεκίνημα.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος. Αλλά εκτός από τη θετική αστρολογία που περιβάλλει αυτό το φεγγάρι, να είστε βέβαιοι ότι ο Ερμής -ο πλανητικός κυβερνήτης της Παρθένου- θα σταθμεύσει απευθείας την επόμενη μέρα, και αυτό φυσικά θα υπερτροφοδοτήσει τους σπόρους της πρόθεσής μας καθώς το φεγγάρι συνεχίζει να μεγαλώνει. Έτσι, αν περιμένατε να ακούσετε νέα για σημαντικά νέα ή απλά ελπίζετε να αποκτήσετε σαφήνεια σε κάτι, ο συνδυασμός του Ερμή απευθείας και της νέας Σελήνης θα επαναφέρει τα σχέδιά σας σε κίνηση. Η νέα Σελήνη θα σχηματίσει επίσης ένα αρμονικό τρίγωνο στον Ουρανό που δημιουργεί αλλαγές στον Ταύρο, το οποίο μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστικό όσο και απροσδόκητο.

Δες το με αυτόν τον τρόπο: Ο Παρθένος είναι αναλυτικός, αφοσιωμένος και λύνει προβλήματα. Ο Ταύρος είναι αξιόπιστος, προσγειωμένος και αναζητά σταθερότητα. Αυτή η γήινη συνέργεια θα μπορούσε να φέρει μια σειρά από ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις, καθώς και περισσότερη δυναμική προς τα εμπρός. Δώστε προσοχή στις διαισθητικές λήψεις σας, καθώς θα μπορούσε επίσης να σας ωθήσει με σημαντικές πληροφορίες. Στο μεταξύ, σκεφτείτε τι θα θέλατε να βελτιώσετε όσον αφορά τον καθημερινό σας τρόπο ζωής. Υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές που είστε διατεθειμένοι να ακολουθήσετε, τουλάχιστον για λόγους πειραματισμού; Από ποιες στάσιμες ρουτίνες ελπίζετε να απαλλαγείτε;

 mensj

Κριός

Η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου σας υποστηρίζει με περισσότερους από έναν τρόπους, καθώς όχι μόνο σας προσφέρει καθαρό πλάνο στην καθημερινότητά σας, αλλά σας παρουσιάζει και νέες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απροσδόκητες ανακαλύψεις. Είτε προσωπικά, θεωρήστε αυτή μια ευκαιρία να βάλετε τις πάπιες σας στη σειρά, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Η νέα σελήνη θα σχηματίσει ένα συναρπαστικό τρίγωνο με τον Ουρανό που αγαπά την ελευθερία στη σταθερότητά σας – που αναζητά δεύτερο οίκο άνεσης, οικονομικών και αίσθησης ασφάλειας. Είναι οι τρέχουσες ρουτίνες σας σε ευθυγράμμιση με τις προσωπικές σας αξίες; Πώς μπορείτε να συνεχίσετε να μεγιστοποιείτε τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας, χωρίς να χάνετε τις αισθησιακές σας απολαύσεις;

Ταύρος

Είστε ικανοί να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που σας εμπνέει, σας ενδυναμώνει και σας εκπληρώνει, Ταύροι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με έναν πέμπτο οίκο που κυβερνά η Παρθένος, καθώς διέπει τα πάντα, από την αυθεντικότητά σας μέχρι τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Η Νέα Σελήνη θα ανανεωθεί μέσα από αυτό το σπίτι με επίκεντρο την καρδιά, φέρνοντας γονιμότητα και νέα ξεκινήματα στα χόμπι, τα έργα με πάθος και τις ρομαντικές σας υποθέσεις. Ομολογουμένως, η ουσία της Παρθένου σας κάνει πιο πρακτικούς, προσεκτικούς και προσεκτικούς στις λεπτομέρειες, αλλά όταν εξετάζετε το τρίγωνο της νέας Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, μια εντελώς νέα προσέγγιση σε αυτόν τον τομέα της ζωής θα μπορούσε να φέρει μια σειρά από απροσδόκητα αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Νιώθετε την επιθυμία να αποκαταστήσετε την ταπεινή σας κατοικία, Δίδυμοι; Αυτό δεν θα ήταν έκπληξη, καθώς η νέα σελήνη θα πυροδοτήσει τον τέταρτο οικιακό σας οίκο από το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθηματικά θεμέλια, για να μην αναφέρουμε το πιο τακτοποιημένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Τα θέματα της καθαριότητας, της οργάνωσης και της κάθαρσης δίνουν μεγαλύτερη έμφαση αυτή τη στιγμή, οπότε φροντίστε να επωφεληθείτε από την παραγωγική του ενέργεια. Σε μια άλλη σημείωση, εάν η ενέργεια της νέας σελήνης σας περιστρέφεται γύρω από τη δυναμική της οικογένειας, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απλοποιήσετε και να εξορθολογίσετε τις υλικοτεχνικές διαδικασίες. Η νέα σελήνη θα κάνει επίσης ένα συναρπαστικό τρίγωνο με τον Ουρανό που φέρνει αλλαγές, κάτι που είναι και απελευθερωτικό και εκπληκτικό. Το νέο σας ξεκίνημα θα μπορούσε σίγουρα να ταρακουνήσει τα πράγματα, και προς το καλύτερο.

Καρκίνος

Νιώθεις ψυχικά βαλτωμένος, Καρκίνος; Δεν χρειάζεται να είναι έτσι… αλλά αν ναι, η νέα σελήνη φέρνει μια λύση, καθώς θα ανανεωθεί στην Παρθένο μέσω του τρίτου οίκου επικοινωνίας και του άμεσου περιβάλλοντός σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να οργανώσετε, να δομήσετε και να απλοποιήσετε τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Το ίδιο ισχύει και για όσους από εσάς βρίσκονται στη διαδικασία εκμάθησης μιας νέας δεξιότητας ή στρατηγικής για τα επόμενα βήματα για μια επαγγελματική προσπάθεια. Η νέα σελήνη θα εναρμονιστεί επίσης με τον επαναστατημένο Ουρανό μέσω του 11ου οίκου των συσχετισμών, των κοινοτικών υποθέσεων και των μελλοντικών οραμάτων σας, γι' αυτό ποτέ μην λέτε ποτέ. Μια ιδέα ή μια συνεργασία θα μπορούσε να φέρει μια απροσδόκητη σημαντική ανακάλυψη.

Λέων

Προϋπολογίστε τον εαυτό σας και σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Η Σελήνη ανανεώνεται στην Παρθένο, πυροδοτώντας τον δεύτερο οίκο άνεσης, οικονομικών, δαπανών και συστημάτων αξιών που αναζητά σταθερότητα. Είστε πρακτικοί με τις συνήθειες δαπανών σας; Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Η ενέργεια της Παρθένου είναι αναλυτική και κουραστική, γι' αυτό φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της νέας Σελήνης αν ψάχνετε τρόπους για να αναβαθμιστείτε οικονομικά ή απλώς να γεμίσετε το αίσθημα ασφάλειας. Το φεγγάρι θα εναρμονιστεί επίσης με τον Ουρανό που δημιουργεί αλλαγές, προσθέτοντας ένα στρώμα αυθορμητισμού και έκπληξης στο μείγμα. Έτσι, παρά το αν αυτό το εγχείρημα απαιτεί μια επένδυση, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι γόνιμα και απροσδόκητα

Παρθένος

Έχετε τόσα πολλά να προσβλέπετε και ξεπερνά τον ουράνιο κυβερνήτη σας, τον Ερμή, που σταθμεύει απευθείας μια μέρα μετά τη νέα σελήνη. Εξάλλου, δεν είναι κάθε μέρα που ο ήλιος ενώνει τις δυνάμεις του με τη σελήνη στο ζώδιό σας, οπότε κάντε μια ευχή! Αυτό θα μπορούσε να είναι διανοητικά, σωματικά ή πνευματικά μιλώντας, καθώς σας δίνετε μια λευκή σελίδα και μια νέα αρχή για να ξεκινήσετε ξανά. Η νέα σελήνη θα εναρμονιστεί επίσης με τον Ουρανό που αγαπά την ελευθερία, μέσω του ένατου οίκου της επέκτασης και των συστημάτων πεποιθήσεων. Μη διστάσετε να αναλάβετε ένα υπολογισμένο ρίσκο εάν αισθάνεστε ότι σας προκαλούν. Άλλοι από εσάς μπορεί να αναθεωρείτε τα προηγούμενα συστήματα πεποιθήσεών σας, επειδή μια μη συμβατική διαδρομή θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ σας.

Ζυγός

Απόλαυσε τη σιωπή, Ζυγέ. Το φεγγάρι ανανεώνεται στον μεθοδικό Παρθένο, φέρνοντας νέα ξεκινήματα στον 12ο οίκο σας με το κλείσιμο, τα όνειρα, τις αναστολές και τα ασυνείδητα μοτίβα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε check-in με τον εαυτό σας και βάλτε μερικούς προσωπικούς στόχους για τον εαυτό σας στα παρασκήνια. Το ίδιο ισχύει για όσους από εσάς προλαβαίνετε να ξεκουραστείτε ή συμμετέχετε σε πνευματικές αναζητήσεις. Σε μια άλλη σημείωση, η νέα σελήνη θα εναρμονιστεί με τον Ουρανό που δημιουργεί τις αλλαγές –μέσω του όγδοου οίκου των στενών ενώσεων και των κοινών επιχειρήσεων–αναδεικνύοντας τις ενέργειες και τις προσκολλήσεις από τις οποίες είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε. Δεσμευτείτε για την πνευματική σας ευημερία.

Σκορπιός

Σκεφτείτε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τι σας εμπνέει να προχωρήσετε σε αυτό το μονοπάτι. Αυτό είναι σημαντικό να το λάβετε υπόψη με το φεγγάρι να ανανεώνεται στην αναλυτική Παρθένο, μέσω του 11ου οίκου σας των ενώσεων, της κοινότητας, των ιδανικών και των μελλοντικών οραμάτων. Σκέφτεστε τα επόμενα βήματα στην επαγγελματική σας ζωή; Ίσως αναζητάτε έμπνευση και συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη νοοτροπία να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο σχέδιο δράσης, αν όχι να βελτιώσετε την τρέχουσα στρατηγική σας. Η νέα σελήνη θα εναρμονιστεί επίσης με τον επαναστατημένο Ουρανό στον τομέα των σχέσεών σας, φέρνοντας απροσδόκητες ευκαιρίες μέσω μιας σημαντικής συνεργασίας. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με τις επιλογές σας.

Τοξότης

Η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου θα φορτώσει τον 10ο οίκο της καριέρας, της φήμης και της αίσθησης εξουσίας, δίνοντας έμφαση σε όλα, από τη δημόσια προσωπικότητά σας μέχρι την κληρονομιά που ελπίζετε να αφήσετε πίσω κάποια μέρα. Τι φιλοδοξείτε στην επαγγελματική σας ζωή; Αυτή είναι μια ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τους στόχους και τη στρατηγική σας στον εργασιακό χώρο, να δεν επανασυνδεθείτε με μια αυθεντία ή έναν εξέχοντα γονέα. Σε μια άλλη σημείωση, η νέα Σελήνη θα εναρμονιστεί με τον Ουρανό που αγαπά την ελευθερία και αυτή η ενέργεια θα μπορούσε ενδεχομένως να σας παρασύρει με εκπληκτικές ιδέες ή/και ευκαιρίες για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητάς σας προχωρώντας.

Αιγόκερως

Κάνε την έρευνά σου και τη δέουσα επιμέλειά σου, Αιγόκερε. Το φεγγάρι ανανεώνεται στην αναλυτική Παρθένο μέσω του εκτεταμένου ένατου οίκου σας των ταξιδιών, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της άγνωστης επικράτειάς σας. Πώς φαίνονται οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας και έχετε ένα πρακτικό σχέδιο για να προχωρήσετε; Τα συστήματα πεποιθήσεών σας θα μπορούσαν επίσης να έρθουν για αναθεώρηση, ειδικά εκείνα που θα μπορούσαν υποσυνείδητα να σας εμπόδιζαν από το να ρισκάρετε στο παρελθόν. Μιλώντας για την ανάληψη κινδύνων, η νέα σελήνη θα κάνει ένα συναρπαστικό τρίγωνο με τον φιλελεύθερο Ουρανό, μέσω των έργων του πέμπτου οίκου του πάθους και της αυτοέκφρασης. Εάν πρόκειται για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα, σκεφτείτε την αισθητική πίσω από το branding σας, καθώς και την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην φοβάστε να ακολουθήσετε την αντισυμβατική διαδρομή.

Υδροχόος

Η νέα σελήνη βάζει μεγεθυντικό φακό στις συγχωνεύσεις, τις κοινοπραξίες και τους κοινούς πόρους σας. Θα αγγίξει τον όγδοο οίκο σας του χρέους, των φόρων και των αμοιβαίων συμφωνιών, δίνοντας την ευκαιρία να απλοποιήσετε και να εξορθολογίσετε τις διαδικασίες που προχωρούν. Άλλοι από εσάς μπορεί να αφιερώσουν χρόνο για να εξετάσουν τη δυναμική των σχέσεων στις στενές ενώσεις σας, με την ελπίδα να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας σας. Σε μια άλλη σημείωση, το φεγγάρι θα εναρμονιστεί με τον φιλελεύθερο Ουρανό (τον σύγχρονο κυβερνήτη σας) μέσω του τέταρτου οίκου του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών θεμελίων. Αυτό θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή, αλλά με έναν απροσδόκητο και συναρπαστικό τρόπο.

Ιχθύς

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα θεμέλια των σχέσεών σας ένας προς έναν, Ιχθύ. Η σελήνη ανανεώνεται στην Παρθένο μέσω του δεσμευμένου σας έβδομου οίκου συμφωνιών, συμβιβασμού και σημαντικών άλλων. Τι μπορείτε να βελτιώσετε στην τρέχουσα σύνδεσή σας; Υπάρχει ίση ποσότητα δούναι και λαβείν; Δώστε προσοχή καθώς θα μπορούσατε να αποκτήσετε απροσδόκητη εικόνα για τις λεπτομέρειες μιας σημαντικής ένωσης, ειδικά όταν εξετάζετε το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό που δημιουργεί αλλαγές στον τομέα της επικοινωνίας σας. Το ίδιο ισχύει και για όσους συνομιλείτε μέσω των social media, καθώς θα μπορούσατε να μάθετε κάτι νέο για κάποιον στο άμεσο περιβάλλον σας.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!