Skip to main content

SINGLES

4 τρόποι να εκτινάξεις στα ύψη την αυτοπεποίθηση σου

Πίστεψε σε σένα...



Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, τι βλέπεις; Σου αρέσει αυτό που αντικρύζεις ή τρέχεις να κρυφτείς; Οι περισσότερες γυναίκες θα απαντούσαν αρνητικά σε αυτή την ερώτηση, δεδομένου ότι τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Η εικόνα των αδύνατων, ψηλών και αψεγάδιαστων κοριτσιών στα περιοδικά μειώνει την αυτοπεποίθηση και αυξάνει τις ανασφάλειές μας. Πως μπορείς, όμως, να αποκτήσεις πάλι αυτοπεποίθηση και να δεις τον εαυτό σου με άλλο μάτι ακόμα κι αν δεν μοιάζεις  με την ιδανική γυναίκα;

1. Απόφυγε την κριτική: Μην σκέφτεσαι αυτά που δεν σου αρέσουν αλλά τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν ξεχωριστή. Το βλέμμα σου, τα μαλλιά σου ή οι γάμπες σου, μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου, ειδικά αν φροντίσεις να επιδείξεις τα όμορφα χαρακτηριστικά σου με τις σωστές στιλιστικές επιλογές.

2. Υιοθέτησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής: Η γυμναστική και η ισορροπημένη διατροφή όχι μόνο θα διατηρήσει τη σιλουέτα σου αλλά θα σου φτιάξει και τη διάθεση. Για να δεις τα πράγματα με μια πιο θετική ματιά, καλό είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

3. Εστίασε στα θετικά: Μπορεί να μην σου κάνει το αγαπημένο σου φόρεμα, να πήρες 5 κιλά ή να αισθάνεσαι ότι το πρόσωπό σου δεν είναι τόσο λαμπερό όπως παλιά. Αγάπησε τις αλλαγές που βλέπεις στο σώμα σου και εστίασε στα θετικά!

4. Αποδέξου τον εαυτό σου: Αν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη, μην προσπαθείς να το αλλάξεις, αλλά αποδέξου τον εαυτό σου. Οι ανασφάλειες σου επηρεάζουν όχι μόνο την διάθεσή σου, αλλά και την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Γι' αυτό, μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου, όχι μόνο για την εμφάνιση σου αλλά και τον χαρακτήρα σου.

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

«Ταμπέλες» και δεδομένα που δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε να σας καθορίζουν

Το ποιος είστε δεν έχει να κάνει με νούμερα, ιδιότητες ή επιτεύγματα

SINGLES

7 βασικές συμβουλές ώστε το dating να οδηγήσει σε σχέση

Το να μπεις σε μια σχέση δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα ικανότητας.

SINGLES

11 διακριτικά σημάδια ότι είστε πιο θυμωμένοι από όσο νομίζετε

Πώς να καταλάβετε ότι ο θυμός σας επηρεάζει περισσότερο απ’ ό,τι αντέχετε

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…